prakticky chod na prirodne vedy, alebo na technicku skolu tam je fyziky kolko chces... alebo ak ti to nestaci, rovno chod do nemocnice a tam ti rovno daju take pekne biele sako s rukavmi na opacnej strane. Usetris atrament.
skôr som chcel niečo konkrétnejšie .. hmm . ide o to . že neviem či by ma bavili odbory kde je AJ fyzika . skôr som mal na mysli čisto fyziku .. teoretickú fyziku .
rozmýšľam nad matfyzom .. ale chel som sa inforomovať či nie je niečo čisto na fyziku .. ael ako matika mi nerobí vôbec problém .. len neviem ći by ma bavila celý život .
@udy1 neviem ako presne to funguje na fyzike, ale malo by to zrejme fungovat tak, ze si musis jeden z tych blokov povinne volitelnych predmetov vybrat a za cele bakalarske studium predmety z tohto jedneho bloku absolvovat
V KE sa da vedecky smer cisto fyzika, som sa pytal otca Na UPJS. Len si nenamyslaj, ze teoreticka fyzika je boh vie co nezarobis, malo kto tam realne vie nieco na vysokej urovni a tak
no jasne .. myslel som si .. no a musím nazbierať minimálne 14 kreditov z piatich blokov .. a ak niekde sú podmienky že minimalne 8 kreditov z tohto bloku tak si musim z toho vybrat asi dve a viac veci.. hmm . tak nejak nie ? .
je síce pravda že univerzity majú často na svojich stránkach totálny neporiadok ale nikde inde sa viac nedozvieš. a potom existuje taká knižočka volá sa tuším "Kam na vysokú školu?" a tam máš pekne odbory vypísané aj nejaké základné informácie o tom... hlavne je to prehľadne... dá sa to celkom ľahko aj zohnať...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
rozmýšľam nad matfyzom .. ale chel som sa inforomovať či nie je niečo čisto na fyziku .. ael ako matika mi nerobí vôbec problém .. len neviem ći by ma bavila celý život .
@10 na matfyze je odbor FYZIKA, pozri sem, ake predmety k tomu patria
» fmph.uniba.sk/fileadmin/user_...
» fmph.uniba.sk/fileadmin/user_...
tak možno budem vyzerať jak debil .. ale .. tam ako sú povinné voliteľné predmety .. ako sa vyberajú ?? . . a koľko .
no a neviem čo sú tie kredity .. sú tam také číselká ktoré mi k tomu tak pasujú ale nie som si istý .
no.. a teraz sa musim priznat, ze tomu tak celkom nerozumiem, ake su teda vlastne tie kriteria
no jasne .. myslel som si .. no a musím nazbierať minimálne 14 kreditov z piatich blokov .. a ak niekde sú podmienky že minimalne 8 kreditov z tohto bloku tak si musim z toho vybrat asi dve a viac veci.. hmm . tak nejak nie ? .
na slovensku fakt nie :_D .
no jasné .. ďakujem za pomoc .. trośku sa do toho potrebujem dostať .. zistiť ako to funguje a tak .. a potom si vybraŤ .
kompliment ?? . - ďakujem
urážka ?? -- nevadí .
je síce pravda že univerzity majú často na svojich stránkach totálny neporiadok ale nikde inde sa viac nedozvieš. a potom existuje taká knižočka volá sa tuším "Kam na vysokú školu?" a tam máš pekne odbory vypísané aj nejaké základné informácie o tom... hlavne je to prehľadne... dá sa to celkom ľahko aj zohnať...
*drzim palce pri studiu
ešte že tak .. . ďakujem .