zdravím...chcel by som seriózne poradiť...asi od 15 viem o sebe že som gay, kým som sa s tým zmieril to trvalo, a keď už konečne, ostal som velmy sklamaný...som naozaj jediný ktorý hľadá lásku a nie len sex na jednu noc ako je to zvykom? a vynára sa tu aj
ale, nejsi jediný, ktorý nechce len sex na jednu noc. je vela homosexuálnych párov v našom veku, ktorí sú spolu šťastní, ale treba uznať, že promiskuitných a "sexuchtivých" gayov je vela no, ale tých je vela aj medzi heterákmi, tak načo to riešiť.
Prečo by mal byť sex na jednu noc zvykom. Osobne si myslím že takých ľudí nieje až tak veľa a tých niekoľko to o sebe iba všade rozkrikuje, a kvôli tomu si ostatní urobili na to svoj názor.
A tá druhá vec. Kde je napísané že každý partner musí byť ideálny.
Inak tiez suhlasim ze nieje prevda ze vsetky buzny hladaju len sex, ale zas niektori hladaju vztah mozno az prilis A mozno aj ty hehe. Ved je zname pravidlo ze vsetko najdes prave ked to nehladas, ale ked to najviac hladas tak nikde nic
No a k tomu sexu je aj dolezita pozicia, niekto je rad hore a niekto dole he a pokial si skusal obidve a furt nic tak mas kurwa pruser
Nuz laska a sexualny partner su 2 rozdielne veci....
Laska je uplne ina forma vzrusenia citis ju po celom tele nie len na kkte ale ked nie je laska nech je aspon ten sex
.... Neviem nemyslim si ze mas pravdu.... ci gay ci heteros kazdy prechadza pubertou a adolescenciou ... a tych par nas ktorymi prejde pokojne hladaju veci,ktorych je prakticky v nasej vekovej skupine zufalo malo s tym sa musis vyrovnat a aj ja som mal doteraz len cisto sexualnych partnerov.....
Vzdy ked som sa doteraz zalubil tj skutocne vazne asi 3 krat tak z toho 2ja su zial hetero a treti ma nechcel ....
DALSIA DOLEZITA VEC ! Ak si hladas partnerov o 10 rokov starsich ako si ty treba si uvedomit aj druhu stranu mince !
Keby vacsine z nich neslo len o sex preco by si hladali silou mocou niakeho mladeho ?
hrozné. takí mladí, a takí zmrzačení kultúrnym marxizmom a absurdnou ľavicovou propagandou zhovievavosti či dokonca náklonnosti voči deviáciám akéhokoľvek druhu.
vaše obmedzovanie sa na správnosť jedného jediného názoru (vášho) a odsudzovanie iných názorov je tiež názorová intolerancia.
mozno ako sam hovoris nie si ta cast co ide iba za sexom...skus ho brat ako naplnenie niecoho ineho...s niekym koho budes mat aspon troska rad, a zase necakaj divy na zaciatok (ako vecny sen heterakov - panna so skusenostami) treba sa otukat, co mas rad, co ma rad, atd. vsetko pride casom
tak poprve. ked hladas vztah s chalanom tak nie na napr. azete. tam su ludia ktory si chcu len uzit....a nebud taky negatyvny zober to tak ze by si si mal uzivat. uzivaj si aj ty. vztah najdes vacsinou je to blizsie ako by si cakal len sa trochu zamysli a čo sa tyka toho druheho bud si hetero..co je asi blbost alebo ten clovek bol max. neschopny ked ta nevedel vzrusit, alebo ta sexualne nepritahoval takze kôli tomu ten sex nestall ani za hrst piesku na pusti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
pre každého sa chlap nájde
asi mas heterofobiu zo mna
A tá druhá vec. Kde je napísané že každý partner musí byť ideálny.
skoda ze sa nemozete mnozit..
Inak tiez suhlasim ze nieje prevda ze vsetky buzny hladaju len sex, ale zas niektori hladaju vztah mozno az prilis A mozno aj ty hehe. Ved je zname pravidlo ze vsetko najdes prave ked to nehladas, ale ked to najviac hladas tak nikde nic
No a k tomu sexu je aj dolezita pozicia, niekto je rad hore a niekto dole he a pokial si skusal obidve a furt nic tak mas kurwa pruser
robím si srandu, ale raz sa mi snívalo, že som honil dozorcovi, ,, dúfam že to nič neznačí ,,, určite som hetero /baby dúfajte, že sa to nezmení ,
A ty si nelám hlavu, ešte si nestretol, toho čo Ťa vzruší, alebo sa nevieš uvoľniť ?
Laska je uplne ina forma vzrusenia citis ju po celom tele nie len na kkte ale ked nie je laska nech je aspon ten sex
.... Neviem nemyslim si ze mas pravdu.... ci gay ci heteros kazdy prechadza pubertou a adolescenciou ... a tych par nas ktorymi prejde pokojne hladaju veci,ktorych je prakticky v nasej vekovej skupine zufalo malo s tym sa musis vyrovnat a aj ja som mal doteraz len cisto sexualnych partnerov.....
Vzdy ked som sa doteraz zalubil tj skutocne vazne asi 3 krat tak z toho 2ja su zial hetero a treti ma nechcel ....
DALSIA DOLEZITA VEC ! Ak si hladas partnerov o 10 rokov starsich ako si ty treba si uvedomit aj druhu stranu mince !
Keby vacsine z nich neslo len o sex preco by si hladali silou mocou niakeho mladeho ?
A k zaveru.... podla mna len nevies kde hladat
vaše obmedzovanie sa na správnosť jedného jediného názoru (vášho) a odsudzovanie iných názorov je tiež názorová intolerancia.