pri niektorych afektovanych to nie je problem a takych neznasam, ale su aj taky ako my, no len su homo. Takze otazka ty vies rozoznat kto je hetero a kto nie?
tak na 60% .... u nas zas , ked nehladas "chlapinu" ..bez urazky ...tak je to tiez tazke , kedze ludia bezne nechodia s cedulkou L/Bi ..ale da sa to odpozorovat z chodze , gestikulacie z pohladov , len treba byt pozorny
"da sa odpozorovat z chodze,gestikulacie,z pohladou"- odkial mas taku blbost??? ci je niekto alebo nieje, to nezistis na pohlad, mozno u niektorich, ale urcite nie vo vseobecnosti.
ja normalne zasnem, co za kravini si poniektorii ludia namislaju............za chvilu budu tvrdit ze "na pohlad" poznaju aj krvnu skupinu, co mal/a na obed/veceru,.....a podobne kraviny.
blbost... niektori su jasni... ale ti uz su v stadiu ze o nich vie okolie a spravaju sa prirodzene.... ale neni take lahke to na pohlad len tak zistit u kohokolvek... neverim ze keby som presla po ulici tak sa pozries namna a povies si ze som lezba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Jedného času po mne skočil priteplený chlapík a vtedy som mal jasno, o koho ide.
ja normalne zasnem, co za kravini si poniektorii ludia namislaju............za chvilu budu tvrdit ze "na pohlad" poznaju aj krvnu skupinu, co mal/a na obed/veceru,.....a podobne kraviny.