po druhe:bud cez obvodnu ako povedal kasko,alebo sa poopytuj niekoho, kto ma akeho gYnekologa ci su s nim spokojni,a ci by ti vyhovoval....ci uz zena alebo muz...ked ho budes mat,pojdes tam a povies-,,chcem si u vas zalozit kartu,,a mas to....a nasledne ti moze urobit aj prehliadku....inak uz mas 18...najvyssi cas ist...
ja som pocula od kamosky, ze jedna je fakt dobrá a tak som isla, normálne zaklopala a ze sa chcem zapísat. Inak 18 je uz fakt najvyšší čas, ja mám tiez dačo cez 18 a prednedávnom som tam bola prvýkrát a spomínala mi, že prečo idem až tak neskoro, že už som za sebou mala mať dávno prehliadku.
A ak ideš na vyšetrenie, tak tam nechod cez menštruácia, lebo ta nezoberie. To len keby si náhodu nevedela
no ja by som cez obvodnu nesla teda lebo bohvie ku komu ta posle..radsej sa opytaj kamosiek alebo mamy nech ti odporuci niekoho dobreho..ja ked som tam prvykrat sla som bola dost vyklepana ale ta doktorka bola mrte sympaticka a zlata takze to nebolo take hrozne
hej...ani ja som nesla cez obvodnu..mne poradili a nestazujem sa..mam gynekologa(muza),je sympaticky,a mozem mu fakt povedat co ma trapi(sak na to tam je )a radim sa s nim o vsetkom....je to niekedy zvlastne ze vie o mne viac cudzi muz ako moja mama..
55lienka: Myslím, že ako 20ročná by si už mala za seba rozhodovať sama a tvoju matku do toho nič či berieš HAK alebo nie. Ale asi 20 nemáš, však?
Potom to záleží od tvojho skutočného veku, ale aj od gynekológa. Ale myslím, že pokiaľ máš len napr. 15 rokov tak by to mala vedieť aj matka, pretože ide o hormóny.
neviem, či to este platí, ale zdá sa mi, že ak más menej ako 18, tak ti gynekolog nepredpísu anitikoncepciu bez podpisu tvojej matky. Ale fakt neni to isté
matka to vobec nemusi vediet...ja mam 15 a mne gynekolog uz sam ponuka antikoncepciu - nie je len proti otehotneniu,ale upravuje cyklus a zmiernuje bolesti pri menstruacii,nakolko s tym mam trochu problemy...ale ja sama ju este nechcem a on mi to samozrejme toleruje.
ked mas pod 15:
-a spala s chlapcom tak to rodicom musi povedat a bude s tym spolocna aj policia
-nepredpise ti antikoncepciu
ked mas nad 15:
-a spala si s chlapcom tak to uz je lekarske tajomstvo a rodicom to povedat nemoze.
-ak si spala s chlapcom a si tehotna tak toto musi povedat(pokial nemas nad 18)
-kludne ti predpise antikoncepciu,matke to povedat nemusis(ide o to aky mas s nou vztah)
hormony nerobia to iste s kazdym clovekom...niektori s tym maju na zaciatku problemy..ini su uz aj hormonalne, psychicky aj fyzicky hned na hormony pripraveni...
chlapy su o moooooooooooc lepsi, su citlivejsi...aaa...hlavne sa tam chodi medzi 8-14 dnom cyklu, tak pozor na to..ale sak ked tam pojdes prvy krat, setko ti povie, nebude ta prehliadat, iba kartu by ti mal spravit...fuuha, fakt 18...najvyssi cas..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
po druhe:bud cez obvodnu ako povedal kasko,alebo sa poopytuj niekoho, kto ma akeho gYnekologa ci su s nim spokojni,a ci by ti vyhovoval....ci uz zena alebo muz...ked ho budes mat,pojdes tam a povies-,,chcem si u vas zalozit kartu,,a mas to....a nasledne ti moze urobit aj prehliadku....inak uz mas 18...najvyssi cas ist...
A ak ideš na vyšetrenie, tak tam nechod cez menštruácia, lebo ta nezoberie. To len keby si náhodu nevedela
jo...Ivaaanka..z coho by sa mala urobit??mna to skor bolelo!!
a to bola haluz heh
no ale podla mna su chlopy lepsi nez baby gynekologicky
Potom to záleží od tvojho skutočného veku, ale aj od gynekológa. Ale myslím, že pokiaľ máš len napr. 15 rokov tak by to mala vedieť aj matka, pretože ide o hormóny.
ked mas pod 15:
-a spala s chlapcom tak to rodicom musi povedat a bude s tym spolocna aj policia
-nepredpise ti antikoncepciu
ked mas nad 15:
-a spala si s chlapcom tak to uz je lekarske tajomstvo a rodicom to povedat nemoze.
-ak si spala s chlapcom a si tehotna tak toto musi povedat(pokial nemas nad 18)
-kludne ti predpise antikoncepciu,matke to povedat nemusis(ide o to aky mas s nou vztah)
hormony nerobia to iste s kazdym clovekom...niektori s tym maju na zaciatku problemy..ini su uz aj hormonalne, psychicky aj fyzicky hned na hormony pripraveni...
dalsie otazky??
Len som ta zbytočne vylakala