prináša k nám nové (nielen)manažérske techniky a postupy, ale treba mať na pozore, že nie všetko čo je zabehnuté a fungujúce v iných štátoch sa nedá bez korektúry využívať aj u nás.
Ludia sa mozu lepsie spoznavat a vidiet aj inu kulturu ako tu svoju..
+ cim je jej viac, tym sa nacionalisticke opicky vzdaluju od svojho ciela..
takze vyborne
Ak si budeme udrziavat svoju kulturu bez cudzich vplyvov, tak ma to netrapi,ale ak do nej bude stale prenikat iny druh kultury a vznikne "maglajz" vsehochut, tak potom ma bude trapit, ze sme prisli o svoju originalitu a je to pomiesane s prevzatymi ...
Pozitiva? Sa pozri kde zijes (celkovo), kam sa ludstvo dostalo... vdaka globalizacii, sa zdokonalila vyroba, ekonomika vystartovala hore, vznikla kopa dalsich filozifii a smerov, otvorili sa hranice a mozne je vsetko, staci na tom pracovat...
v urcitom smere ma globalizacia velky vyznam ale v niektorych veciach sa to proste neda... a bude to ocividne vzdy zial az po niekolkych rokoch kedy bude treba celit nasledkom chybnych rozhodnuti
myslite ze kglobalizacia ma voac negativ ako pozitiv? co dobre priniesla globalizacia slovensku a mame sancu aby nieco nase poznali aj na opacnej strane sveta?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
+ cim je jej viac, tym sa nacionalisticke opicky vzdaluju od svojho ciela..
takze vyborne
v urcitom smere ma globalizacia velky vyznam ale v niektorych veciach sa to proste neda... a bude to ocividne vzdy zial az po niekolkych rokoch kedy bude treba celit nasledkom chybnych rozhodnuti