Podla mojich skúseností a názorov z okolia musím povedať, že doktor je lepší. Je omnoho citlivejší ako žena. Muž predsa len nikdy nezažije takú prehliadku u gynekológa, preto sa snaží byť aspoň zo začiatku jemnejší. Ale tiež si treba vedieť vybrať doktora. Určite by som si nikdy nevybrala takého gynekológa, ktorý by sa ma spýtal na symptómy a na problémy a potom by mi iba podal papierik s receptom na dajaké tabletky. Doktor by mal všetko dopodrobna vydiskutovať a vysvetliť prečo toto áno a toto nie. A určite by to mal byť taký doktor (v krajnom prípade doktorka), ktorého sa možeme kedykolvek opýtať na problémy. Odmeraný gynekológ je o ničom.
ja mam doktorku..je fajna ale dohovara mi, že na sex mam ešte čas ... ale ja som počula tieš že doktor je lepší, citlivejší, jemnejší... ale čo ja vam viem..ja by som tu svoju nevymanila..je staršia, síce troška pomalšia a sestrička trocha neohrabaná, ale aj tak...su strašne milé...
Co myslis?Je lepsie ked ti tam pozera zena alebo naopak chlap?Ja by som k zenskej nesla,by mi to bolo viac trapne.Mam gynca doktora a je uplne skvely.Ked som bola na prvej prehliadke,tak som vobec nemala trmu,prosto na mna tak ukludnujuco posobil.Ale to je vec nazoru samozrejme.Nie kazdy doktor je dobry.Musis len natrafit na toho spravneho
ja som sa vždy strašne hanbila k chalpovi by som už nešla, teraz mám ženskú ale chlapi sú vraj citlivejší... neviem, závisí od danej osoby, od toho ako je hanblivá a podobne
ja som mala najskôr doktora a ten bol najlepší, čo som mala, lebo sme si rozumeli a chápal ma a vedel ma dobre uistiť a upresniť, či ľudsky ale aj odborne.
potom som mala doktorku a ta bola arogantná neprijemná a aj obyčajné vyšetrenie bolo pre mňa utrpením... teraz sa chcem prehlásiť k inej uvidím kedy... uz viac ako rok a pol som nebola na vyšetrení lebo mi je ta ženská nepríjemná... takže teraz by vyhral chlap...
proste je to individualne o prístupe
pri lekaroch mi je jedno ci je to zena ci chlap pretoze oni to beru prosto ako pracu a su tam nato...aby sme povedali aky mame problem, opytali sa ak nam nie je nieco jasne atd. a toto sa tyka tak gynekologa muza ako gynekologicky zeny cize...ja nevyberam podla pohlavia,jedine ak by sa mi nepacilo spravanie toho-ktoreho lekara tak ho zmenim.
osobne ale chodim k muzovi a som spokojna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
potom som mala doktorku a ta bola arogantná neprijemná a aj obyčajné vyšetrenie bolo pre mňa utrpením... teraz sa chcem prehlásiť k inej uvidím kedy... uz viac ako rok a pol som nebola na vyšetrení lebo mi je ta ženská nepríjemná... takže teraz by vyhral chlap...
proste je to individualne o prístupe
osobne ale chodim k muzovi a som spokojna