Ľudia vy si myslíte že tým hackerom sa podari uplne zničiť Fasblok? ... som zvedavá aké to bude... a ak ho zničia čo si myslíte že budú ludia robiť? všetci s5 na pokec? ...
Ak myslíš útok skupiny Anonymous, žiadny sa konať nebude. FaceBook možno bude zosadený, ale skôr konkurenciou Keďže taká spoločnosť ako je FB, musí mať zabezpečenú pravidelnú zálohu
ak by ho zničili bolo by to super , pretože ten kokotský fb nenávidím a už viac než pol rok tam nemám konto, a vôbec som ho doteraz nepotrebovala ani ma to tam nejak neťahalo... stačí mi mail, skype, twitter a birdz
a aspoň by už každý netrčal na tom pojebanom fb, videla by som viac ľudí v uliciach, na káve a tak
dneska niečo o tom kamka písala na fb a nič som také nepostrehla, takže pre mňa to neplatí, keĎ vám ho zrušia, mne pôjde vždy ! chácháchá !! a na pokec radšej nie zostanem tu a na ICQ a možno sa vrátim na chatík alebo .. comaein cháhcáchá !!!
@myschka Hackerom nejde o 5 minút slávy, ale o princíp a poukázanie na niečo, či už nejaký nedostatok v systéme (a to nielen počítačovom) alebo zraziť niekomu kohútik ak sa hrá na veľkého kráľa. Ver tomu že vedia čo robia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
(inteligentna veta )
takže ma to netrápi
a aspoň by už každý netrčal na tom pojebanom fb, videla by som viac ľudí v uliciach, na káve a tak
to potom každý kto mal ako domovskú stránku fb, bude mať ako home page birdz ...p.s.:neodpísal si mi na TS kedy sa opravia tí priatelia ?
To čo je v Nastaveniach účtu, že vymazať účet, tak to je len deaktivácia.
zmysel ziadny, uzitok z toho nemaju, ledaze tych 5 minut slavy im pomoze prestat sa v noci pocikavat, alebo co to maju za problem...
radsej keby svoje IT schopnosti vyuzivali inak nez na chujoviny.............
ja by vsechny ty internety a pocitace zakazala
TO PRESS: MEDIAS OF THE WORLD... STOP LYING! #OpFacebook is just ANOTHER FAKE! WE DONT "KILL" THE MESSENGER. THAT'S NOT OUR STYLE #Anonymous