Ja som brala 4 roky skoro,.. a vieš čo teraz som vysadila a už by som ju znovu nenasadila,.. ako malo to svoje výhody, pribrala som, narastli mi prsia, vylepšila sa mi pleť atď... ale čo sa týka menzesu to bol des,.... bez Hak mam menzes tri dni a bez bolesti s hak som mala 7 dní a bolestivé velmi, ale je to tak, kazda zena je ina.. kazdda inak dostane menzes... inak jej trva, inak prebieha a tak isto to mas aj s antikou... na kazdu to inak posobi, jedna z toho dostane rakovinu, druha z toho bude neplodna a tretej to nic nespravi,... ja teraz uz len dufam ze ked budem chciet mat babatko nebude s tym problem, a naspat si ju uz urcite nenasadim... pokial to nebude nutne...
aj ja som mávala strašné bolesti pri HAK pri menštruácii, ale ono to je strašne individuálne, na kaťdú to bude pôsobiť inak, takže všetko je to "normálne" (tie bolesti), už ide len o to, či ti to vadí do takej miery, aby si ju vysadila (resp skúsila inú)
Ja som mávala niekedy dosť hnusné bolesti pri krámoch, ale odkedy beriem HAK tak mám pravidelný menzes, nemám krče a narástli mi prsia. Okrem toho mám veľmi slabé a kratšie krámy ako predtým. A takú jemnú bolesť zvyknem cítiť aj ja, ale je to super oproti tomu, čo som pociťovala predtým, takže moje skúsenosti s HAK sú prevažne pozitívne.
@anu36 vieš čo ja som rada pribrala... ja som bola vychudnuta veľmi, veď aj teraz som vysadila a šla som 6 kilov dole čo som bola z toho taká naliata,.. a zas nemam ani prsia ani riť ale mam bezbolestny menzes!! co sa mi fakt paci lebo s antikou som kolko krat rano ani vstat nemohla od bolesti... je to bordel cela antika nech to ma aky chce učinok na koho chce.. aj tak po case.. uvidime az vsetko to zle co napachala...
@jaricenka normálne ma bolí brucho ale teraz sa to dá vydržať..keď som HAK nebrala vzhľadom na moju opsčnú anatómiu mi menzes rinášalveĺké bolesti :/ nič sa neboj, je to OK
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
nie, samozrejme, prsia sú typickým znakom muža.
Možno to ma na každého iny účinok ?
vždy som si myslela, že tie hak su tie čo z nich nepriberiem...
napriklad mne prsia nenaratstli