no tak kto je tu panic alebo panna a hanbite sa za to? alebo ste vsetci macovia co mali v posteli vela bab a baby su uz derave jak sitka a blbe komentare typu tebe to urcite nepoviem si odpustite...
@15 aj mojmu naj kamosovi taha na 22 a este stale je a nejak mu to nevadi
@16 heh jedna z mojich naj. kamosiek o to nedavno prisla so svojim chalanom...sice sa lubia a su spolu pol roka ale hm jebat triezva s nahulenim a najebanym chalanom v stane na hip-hop feste...hm picovinu urobila
no ja s anemam moc co zapajat lebo mam len 15 takze to da stipku zdraveho rozumu ze som panna ale nehanbila by osm sa za to aj keby som bola starsia a bola by som panna nie je na tom absolutne nic za co by sa mal clovek hanbit, hanbit by s amali ti co mali sex len tak lebo sa za to hanbili
# 16 warcraft3 a mna by este zaujimalo preco si vacsina dnesnych mladych bab nevazi panenstvo ze on pridu s barsjakym trapnym najebanym kamosom /// to by zaujimalo aj mna...nemam moc v laske ludi co robia taketo veci...
Ja sa tiež nehanbím a to mám 19 A nemyslím si preto o sebe, že som nejaká vadná, ani príliš škaredá, s ľudmi sa nemám problém zoznamovať. Mala som síce nejaké vzťahy, najdlhší 7 mesiacov, ale jednoducho som sa vtedy ešte na to necítila a ten dotyčný to rešpektoval.
Prvýkrát to chcem s človekom, ktorého budem skutočne milovať a na 100% mu veriť.
Ale popravde neviem, či by som to dokázala bez hanby povedať v nejakej partii 15 ročných dievčat, ktoré by si na tom mohli už aj zarábať. Lebo podľa dnešnej mládeže si dospelou a in, ak to už máš za sebou.
pohode, po dnesku co som tu vsetko citala , sice som dlho za dobou ze mam 15 a nie som roz.ebana jak emental , ale necitim sa nejak zle prave naopak bavi ma to take ake je to teraz take nevinne zaciatky
@warcraft fakt teraz si preukazal svoju inteligenciu...
Ja si nemyslim, ze kazda co to ma v 15 za sebou musi byt zrovna... Ale stretla chalana, myslela si, ze je ten pravy, on na nu este naliehal a tak preco nie? 14, 15 rocne proste myslia inak ako 18, 19 rocne, poznam to z vlastnej skusenosti.
A poznam dost takych, co to robili prvykrat v 16, boli na to pripravene a doteraz su s tymi chalanmi, takze len "zalaskovane" neboli.
Zalezi to od daneho cloveka, ako sa na to citi, ako to bere.
Ale zial vacsina 14 to robi len preto, aby to skusili, popripade sa pomachrovali. A to je na tom najsmutnejsie
@39 tak aspon, ze si to priznas a navyse verejne A aj ty si myslel v 14, 15 inak ako teraz. Ale ked pocuvam od kamarata o jeho 15 rocnej sestre, co vsetko uz stihla zazit a komu tento vikend vyfajcila, mam fakt dost
@49 no ta jebnutost a detinskost 16 co museli mat kazdu chvilu ineho ma uz srala (to vravim len na tie co poznam)...jj tazsie veru a o dost...pretoze najst nezadanu 18stku je tazke, a potom aby sme sa jeden druhemu pacili a rozumeli si a to najdolezitejsie aby sa do mna zalubila uff...kamos takto jednu riesi uz skoro 2 roky
Tak najst si partnera, s ktorym si naozaj rozumies a veris mu je naozaj tazke.
Ale nie nemozne, som toho prikladom
A teda toho kamosa obdivujem, ja by som na to trpezlivost nemala. Ked som videla, ze o mna niekto nema zaujem, snazila som sa na neho co najskor zabudnut.
A trosku odveci, ale citala som komentare v tvojom profile, najma tie vrchne a ...
som na to hrda... som a co?.. podla mna by to ludia mali robit az ked budu pripraveni prijat nasledky ... a s osobou s ktorou sa velmi lubia a veria si ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
mne tahá už na 21 a stále som, a vôbec mi neprekáža
@16 heh jedna z mojich naj. kamosiek o to nedavno prisla so svojim chalanom...sice sa lubia a su spolu pol roka ale hm jebat triezva s nahulenim a najebanym chalanom v stane na hip-hop feste...hm picovinu urobila
ja som sa za to nehanbila.
Prvýkrát to chcem s človekom, ktorého budem skutočne milovať a na 100% mu veriť.
Ale popravde neviem, či by som to dokázala bez hanby povedať v nejakej partii 15 ročných dievčat, ktoré by si na tom mohli už aj zarábať. Lebo podľa dnešnej mládeže si dospelou a in, ak to už máš za sebou.
Ja si nemyslim, ze kazda co to ma v 15 za sebou musi byt zrovna... Ale stretla chalana, myslela si, ze je ten pravy, on na nu este naliehal a tak preco nie? 14, 15 rocne proste myslia inak ako 18, 19 rocne, poznam to z vlastnej skusenosti.
A poznam dost takych, co to robili prvykrat v 16, boli na to pripravene a doteraz su s tymi chalanmi, takze len "zalaskovane" neboli.
Zalezi to od daneho cloveka, ako sa na to citi, ako to bere.
Ale zial vacsina 14 to robi len preto, aby to skusili, popripade sa pomachrovali. A to je na tom najsmutnejsie
Tak najst si partnera, s ktorym si naozaj rozumies a veris mu je naozaj tazke.
Ale nie nemozne, som toho prikladom
A teda toho kamosa obdivujem, ja by som na to trpezlivost nemala. Ked som videla, ze o mna niekto nema zaujem, snazila som sa na neho co najskor zabudnut.
A trosku odveci, ale citala som komentare v tvojom profile, najma tie vrchne a ...