Zaujímalo by ma, či "fandíte" handmade tričkám (motívy ručne kreslené/ poprípade inak upravené tričká) alebo skôr dávate prednosť potlačeným tričkám. A poprípade koľko by ste boli ochotní dať za nejaké také ručne kreslené tričko?
@kamic kebyže chlapčenské a kebyže lepšie tričko tak nwm v pohode aj 10 ečka ale to len tak hovorim lebo to je klasická suma... viac by som určite nedal (a to je už aj tak predražené)
najradsej mam tricka, ktore si sama vyrobim ^.^ ale ved ani tie normalne potlacene nie su zle, len v poslednom case sa mi vobec nepaci, co tam kreslia/pisu a preto som si za posledny mesiac kupila asi iba jedno :/
ja som akurát dneska začala robiť svoje prvé tričko jendoznačne im fandím apsoň sa potom nemusím báť že niekto bude mať oblečené to isté
@1 za 5 eur v dnešnej dobe kúpiš len čisté tričko, keď si človek priráta ešte farby a tú robotu a čas ktorý pri to mstrávil, tak sa to pohybuje všetko okolo 20€
To by mohla byť dôležitejšia informácia, ako koľko by zaň boli ochotní dať birdzáci
Absolútne netuším, aká je ponuka, ale myslím, že v dobe, kedy ľudia často chcú mať na sebe niečo iné ako ostatní, to má zmysel a dá sa to podľa mňa aj za o niečo viac ako tu spomínaných maximálne 20E.
Ak chceš začať, napíš o tom blog, pridaj pár výtvorov do fotoalbumu (asi tu moc záujemcov nenájdeš, ale zaberie to len pár minút), skús to aj na nejakej stránke o móde, oblečení, vyves nejaký leták vo svojom okolí a snáď sa nájdu nejakí záujemcovia
@tunidlo vďaka za rady ale skôr ako to budem predávať by som chcela dorobiť pre ľudí, ktorí ma o to prosia už nejakú dobu a potom uvidím, či by sa mi to naozaj oplatil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ale tak, ja aj také aj také, ale pokiaľ chcem ručne pokreslené tak si ho spravím, alebo popýtam maminku
@1 za 5 eur v dnešnej dobe kúpiš len čisté tričko, keď si človek priráta ešte farby a tú robotu a čas ktorý pri to mstrávil, tak sa to pohybuje všetko okolo 20€
inač neviem no posudit tričko (lebo ho nenosim ale v chlapčenskej verzií trička by som si to kupil.
ako kvalita trička sa posudzuje z fotky ťažko, na "omag" ale hneď zistíš či je to umelina alebo nie
Vieš, koľko také tričká stoja bežne? (ja nie)
To by mohla byť dôležitejšia informácia, ako koľko by zaň boli ochotní dať birdzáci
Absolútne netuším, aká je ponuka, ale myslím, že v dobe, kedy ľudia často chcú mať na sebe niečo iné ako ostatní, to má zmysel a dá sa to podľa mňa aj za o niečo viac ako tu spomínaných maximálne 20E.
Koľko ti zvykne kreslenie trvať?
no záleží od chuti ale tak väčšinou pár hodín...myslím že do tých 4 hodín by to vyšl