Ahojte baby máte rady originálne veci vyrobené ručne ? s kamarátkou rozbiehame novú stránku na fb prosím podpor nás svojím Like-om za všetky Like ďakujeme ! link : » www.facebook.com/pages/FIMO-v%C3...
baby, aj keď sa vo fime príliš nevyznám, fakt sa to najprv poriadne naučte, aby to vyzeralo k svetu a až potom to predávajte. lebo keď sa to niekomu rozpadne v ruke, tak z toho budete mať zlý pocit..
Och keď sa vám to nepáči tak nemusíte tu písať negatívne komentáre a tie veci sme si vyrábali pre seba a keby niekto chcel tak by sme mu vyrobili tiež také a tie ceny sú len symbolické v podstate za materiál
Niekomu sa to páči v tej súťaži na druhej stránke sa zapojilo o prívesok dosť ľudí ... nechápem že načo to tu píšete ... keď sa vám to nepáči tak to tu prosím nevypisujte @7 ďakujeme a to s tým predávaním som to už vysvetlila
@leylaa to nie je že neviem prijať kritiku keby mi tu niekto napíše že : nie je to zrovna najkrajšie ... Ale neviem ako by bolo tebe keby ti 20 ľudí napísalo že je to otrasné ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
» www.facebook.com/kamaratstvoalas...
← čiže, s kamoškami rozbiehame stránku, čiže si prosinQujem LajčíQ
ale držím vám palce, každý nejak začínal..
pokus č. 2: » www.facebook.com/kamaratstvoalas...
sry, ale neni to vobec pekne , ak chces uprimnost.
Niekomu sa to páči v tej súťaži na druhej stránke sa zapojilo o prívesok dosť ľudí ... nechápem že načo to tu píšete ... keď sa vám to nepáči tak to tu prosím nevypisujte @7 ďakujeme a to s tým predávaním som to už vysvetlila