háremky sú oveľa voľnejšie, tieto sa volajú dáko inak, nespomeniem si ale teraz na meno...
ja inak háremky mám, baby z nich boli nadšené a chlapi nadávali, že nevidia zadok... hm
@tasha5 nie vsak ale toto su normalne nohavice, ale nie bedrove! a ked sa normalne oblecu su dobre, len volaka zena nemala bedrove nohavice alebo sa posrala potom si to takto stiahla dole aby nebolo vidiet a zrazu je z toho divna moda Proste ako sa davnejsie normalne nosili nohavice az na pupok a presne toto su take nohavice.
@mefistofel to su nizke a ja som ich zacala nosit este skor ako sa zaacali a pochvalujem si niekolko rokov, ide o pohodlie a ked mozu chalani nosit ponozky v sandaloch, paci sa im to,smejeme sa je im to je jedno ale nosia arifle na pupku akurat tlacia na mechur zla moda :ble:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ja inak háremky mám, baby z nich boli nadšené a chlapi nadávali, že nevidia zadok... hm
jedine takéto:
hento čo je tam hore by som si na seba v živote nedala.