Čáute.. no ja mám taký menší problém. Od Januára by som chcel začať chodiť do fitka, ale problém je v tom, že som celkom dosť chudý. Mám 16 rokov. Jem celkom dosť a chcem aj pribrať. Problém je v tom, že sa budem vo fitku asi hanbiť, že som chudý a každý
Toto je zakladny problem ludi, co sa boja ist do posilky ("nemam postavu nato, som tucny, som chudy")
A ty si myslis, ze ti ludia co su tam vysportovani, ze oni ked prisli prvy krat do posilky, ze uz mali pekac buchiet na bruchu alebo bicaky ako ty stehno? tak to asi tazko, kazdy zdravy clovek ma trosku sebaucty nato, aby sa nesmial niekomu, co chce zveladit svoje telo, lebo sam vie, ako on zacinal
PS: nikdy som nevidel nikoho, kto by sa niekomu smial v posilke, skor je to opacne, dost ludi sa ti bude chciet pomoct -> poradia ti ako cvicit, co papat a podobne
no akoze takto, vsetci ti budu hovorit ze neboj sa vo fitku sa kazdy pozera na seba a nikoho netrapi ci mas 40 kil alebo 150 a podobne
podla mna to vobec neni pravda, kazdy tam cumi na kazdeho respektive aspon sa parkrat pozrie, a ja som robila to iste proste.
to ale neznamena ze by sa ti smiali alebo co, akoze minimalne zo strany dievcata viem ze aj ked som mala 200 kil a vyzerala jak prasiatko, tak vsetci ti namakani frajeri boli mili a pustali ma pred seba na masiny a ukazovali co mam s tym robit a tak
ale ja to chapem proste mne to bolo tiez trapne, hlavne aj ked som zacala behavat to bolo hrozne mne prislo ze kazdy sa pozera a hovori si omg taka tucna, hlavne ze beha.
lebo ja keby vidim tucneho cloveka behat tak sa tiez nad tym pozastavim, neviem proste to tak je.
@sheily je dobrá tá knižka? Teda hlavne tá ženská verzia knížky ma zaujíma mama ju chcela pod stromček, ale že pokiaľ nepoznám niekoho komu tá kniha pomohla, tak ju nekúpim
@alysia ja mám mužskú verziu a páči sa mi veľmi sú tam dobré cviky tak ako pre mužov tak aj pre ženy..
kamoška má ženskú verziu, ale tá sa mi už nezdá taká dobrá, príliš veľa pomôcok a také neviem, to už je len také priživovanie na tej prvej, neľúbia sa mi moc tie cviky..
keď tak určite klasickú verziu vôbec to neni také, že by to žena nezvládla, dá sa tam vybrať určite
S kamarátmi sme chodili do fitka a nikto sa nám nesmial,práveže boli ochotní poradiť a pomôcť,ked sme niečo potrebovali.Snád tam natrafíš na takých fajn ľudí aj ty
@sheily ok, dík za názor a za tip no čo mama dostane na meniny ( ktoré má už v marci ) teda tú normálnu a hádam sa nebude sťažovať, že šak neni chlap musím si nechať nejaké nápady aj na ostatné sviatky v roku
Každý nejak začínal, aj ten čo je teraz nabitý možno niekedy bol tiež tak chudý. Ja som tiež chudý a nikdy sa mi nestalo to čo tu opisuješ, že by na mňa niekto pozeral, každý si cvičí svoje. Skôr boli ochotný pomôcť a tak. Nemáš sa čoho báť, nikto sa nenarodil veľký.
@mayben hah dík za označenie!!
kámo je to pičovina.. tiež som tam prišiel ako suchý kkt.. tiež som sa bál že namna budu všetci pozerať.. ale omyl každý raz začínal maimálne ti pridu povedať že nejaký cvik robíš zle ukážu ti správnu tehcniku a už to pojde.. hlavne sa musíš ty premôcť a nemyslieť na to že budu všetci po tebe pozerať (nebudú)
a hej gainer môžeš brať furt
LOL, ze smiat sa Vies kedy sa smejeme ? Ked dojde nejaky debilko, nalozi si velke vahy a cvici jak uplny kokot. A tam to konci. Vacsinou su tam normalni uvedomeli ludia, co ti pomozu. Stretavaju sa tam ludia, co chcu sa sebe makat. Kazdy si vedie svoj vlastny boj. Chudy chce pribrat, tucny chce schudnut, namakany chce mat este viac svalov...nikto tam so sebou neni spoko, zato tam chodia.
JJ, gainer sa nieze moze, ale musi brat kazdy den, mas znacne resty co sa vyzivy tyka, studuj, to je zaklad. Posilka ti v pribrati nepomoze, strava ano. Alebo mi napis a urobim ti jedalnicek.
Sa ti budu smiat za chrbatom. Budu si otebe sepkat. Budes vala krat na smiech ked budes davat malu vahu. Fitko neni pre teba. To je pre ludi ktori uz par rokov maju odcvicene
ja som chodil od 14, prve so starsou sestrou a po par tyzdnoch uz aj sam a vybudoval som si sebavedomie a to som vazil okolo 49 kg, najchudsi na zakladke vtedy asi .....naco chces brat gainer, ked sa bojis ist do fitka? O.o, na tvojom mieste by som prve zacal chodit tam s niekym (urcite aspon 1 kamosa, trebars aj z rodiny niekoho musis mat, kto by isiel s tebou, mi nehovor, ze ne), alebo skus teda ine fitko, kde nemas strach vkrocit alebo si hovor stale v hlave, ze "su/boli aj chudsi ako ja a dokazali to"
ostatných vôbec nebudeš zaujímať. nepriberaj zbytočne nasilu, a skús si nájsť niekoho - nejakého kamoša, alebo z rodiny, alebo najlepšie rovno vo fitku trénera, ktorý ti v začiatkoch poradí, to je veľmi dôležité. aby si vedel, ako správne a efektívne cvičiť držím palce. ...a prosím ťa, nič neber
To co ti tu pisu, ze sa nikto nepozera no.... v kazdom fitku to mas inac, konkretne u nas by som to rozdelil na taketo skupinky:
1. normalni ludia co si pridu zacvicit. odmakat (velmi malo)
2. ganksta - najvacsi cavovia, pritom keby mu jednu utres tak zbiera zuby
3. buzeranti co musia prist upraveni navonavkovani nagelovani
4. majstri co prisli do fitka telefonovat a hrat sa s mobilom a ukazat kazdemu svoj najnovsi ajfoun
5. odbornici na vsetko - plno reci a vyzeraju jak hajzlovy dekel
6. chlapci co poznaju jediny sval - biceps
sama som nikdy nezazila ze by som sa hanbila ist do fitka, to vobec, vzdy tam idem rada a hlavne sama a to ci na mna kukaju neviem, ale tak asi hej... ja sa ostatnymi ludmi moc nezaoberam ked sa ma nieco spytaju tak odpoviem a pomozem im a posledna vec co by ma napadla je ze sa im budem smiat xD
a vobec nechodia do fitka najvysportovanejsie postavy, su tam ludia co na sebe makaju a snazia sa zmenit svoj vyzor ako je napisane v @19
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
a aj keby, tak je to práveže super, že si tam prišiel a chceš s tým niečo robiť
A ty si myslis, ze ti ludia co su tam vysportovani, ze oni ked prisli prvy krat do posilky, ze uz mali pekac buchiet na bruchu alebo bicaky ako ty stehno? tak to asi tazko, kazdy zdravy clovek ma trosku sebaucty nato, aby sa nesmial niekomu, co chce zveladit svoje telo, lebo sam vie, ako on zacinal
PS: nikdy som nevidel nikoho, kto by sa niekomu smial v posilke, skor je to opacne, dost ludi sa ti bude chciet pomoct -> poradia ti ako cvicit, co papat a podobne
+ zato ze chces nieco pre seba robit
podla mna to vobec neni pravda, kazdy tam cumi na kazdeho respektive aspon sa parkrat pozrie, a ja som robila to iste proste.
to ale neznamena ze by sa ti smiali alebo co, akoze minimalne zo strany dievcata viem ze aj ked som mala 200 kil a vyzerala jak prasiatko, tak vsetci ti namakani frajeri boli mili a pustali ma pred seba na masiny a ukazovali co mam s tym robit a tak
lebo ja keby vidim tucneho cloveka behat tak sa tiez nad tym pozastavim, neviem proste to tak je.
žiadne nepríjemné pohľady, žiadne obmedzenia..
nechápem prečo si každý myslí, že cvičiť sa dá len v posilke...
kamoška má ženskú verziu, ale tá sa mi už nezdá taká dobrá, príliš veľa pomôcok a také neviem, to už je len také priživovanie na tej prvej, neľúbia sa mi moc tie cviky..
keď tak určite klasickú verziu vôbec to neni také, že by to žena nezvládla, dá sa tam vybrať určite
kámo je to pičovina.. tiež som tam prišiel ako suchý kkt.. tiež som sa bál že namna budu všetci pozerať.. ale omyl každý raz začínal maimálne ti pridu povedať že nejaký cvik robíš zle ukážu ti správnu tehcniku a už to pojde.. hlavne sa musíš ty premôcť a nemyslieť na to že budu všetci po tebe pozerať (nebudú)
a hej gainer môžeš brať furt
JJ, gainer sa nieze moze, ale musi brat kazdy den, mas znacne resty co sa vyzivy tyka, studuj, to je zaklad. Posilka ti v pribrati nepomoze, strava ano. Alebo mi napis a urobim ti jedalnicek.
kup si ovsene vlocky a banany a mas fakt, ze kvalitny gainer
1. normalni ludia co si pridu zacvicit. odmakat (velmi malo)
2. ganksta - najvacsi cavovia, pritom keby mu jednu utres tak zbiera zuby
3. buzeranti co musia prist upraveni navonavkovani nagelovani
4. majstri co prisli do fitka telefonovat a hrat sa s mobilom a ukazat kazdemu svoj najnovsi ajfoun
5. odbornici na vsetko - plno reci a vyzeraju jak hajzlovy dekel
6. chlapci co poznaju jediny sval - biceps
a vobec nechodia do fitka najvysportovanejsie postavy, su tam ludia co na sebe makaju a snazia sa zmenit svoj vyzor ako je napisane v @19