inak potreboval by som auto...chcel by som ho naplno vyuzit na nemeckych dialniciach, cize nech taha aspon tych 250 a nech je bezpecne...tak do 2-2,5k. viete mi daco poradit?
S rozpočtom 510€ si moc na notebooku nezahráš budeš sa musieť s tým zmieriť.
Všetci pindajú na lenovo, pretože si kúpili 300€ kus a chceli by aby im to vydržalo do nepamäti. Mám ideapad y580 i7, ktorý zaťažujem nonstop každý deň bez prestávky 2,5 roka a zatiaľ jediné čo sa mi pokazilo je adaptér( ktorý som si pokazil sám) a klávesa A a SHIFT, ktoré som si samozrejme pokazil tiež sám Takže ak si kúpite "tojejednoakejznačky" notebook do 500€ a nevydrží vám viac ako 2 roky, tak sa sťažujte na lampárni. O tom je biznis.
@mcvpn poznám nejedného človeka s pozitívnym názorom a cca 1000€vým lenovom doma, ale to je jedno... všetky notebooky do 1000€ sú len poskladané bullshit veci, ktoré normálne napraceš do skrine za 500€. Všetko sú len overall notebooky, ktoré majú len jednu súčiastku dobrú( na reklamu ) a ostatok je zaostalí shit.
Zaujímavé je aj tak potom, že štatistiky zaraďujú lenovo medzi najspoľahlivejšiu TOP5ťu medzi notebookami, ale to že niekto sa nevie starať tak nie je chyba výrobcu, ale zákazníka
@gukol cca 1000€vý notebook už asi každej značky musí byť na úrovni, nie?
väčšina (aspoň tej slovenskej) populácie si ale nekupuje notebooky vyššej triedy pokiaľ viem
@lakero niektorým ľuďom veľa vecí nejde dokopy... to neznamená, že to ale nemôže fungovať
Lenovo je jeden Z najmenej reklamovaných Nb A Acer jeden Z najviac...inak na hry jedine nb nad 900e inak ani nemá zmysel kupovať...vyhodené prachy,lebo hry si nezahrass A ak áno tak len na low detailoch A keď O rok Dojdu nové hry tak už ani to
@lakero Ty si myslíš, že niekto kto si kúpi takýto notebook s ním cestuje každý deň? Ak máš herný notebook takejto váhy tak si nemyslím, že budeš s ním chodiť napr. na prednášky hrať solitaire a pozerať 9gag. Na také veci ti stačí aj tablet.
Niekto kto sa napr. presúva raz do týždňa alebo do mesiaca je to úplne výhra a nemusí mať desktop + sa dá upgradovať čo väčšina notebookov sa dá tiež, ale nie úplne ako tieto
Irelevantné sa vlastne baviť s niekym, kto si nevie spojiť " herný notebook " dokopy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
inak potreboval by som auto...chcel by som ho naplno vyuzit na nemeckych dialniciach, cize nech taha aspon tych 250 a nech je bezpecne...tak do 2-2,5k. viete mi daco poradit?
Všetci pindajú na lenovo, pretože si kúpili 300€ kus a chceli by aby im to vydržalo do nepamäti. Mám ideapad y580 i7, ktorý zaťažujem nonstop každý deň bez prestávky 2,5 roka a zatiaľ jediné čo sa mi pokazilo je adaptér( ktorý som si pokazil sám) a klávesa A a SHIFT, ktoré som si samozrejme pokazil tiež sám Takže ak si kúpite "tojejednoakejznačky" notebook do 500€ a nevydrží vám viac ako 2 roky, tak sa sťažujte na lampárni. O tom je biznis.
Zaujímavé je aj tak potom, že štatistiky zaraďujú lenovo medzi najspoľahlivejšiu TOP5ťu medzi notebookami, ale to že niekto sa nevie starať tak nie je chyba výrobcu, ale zákazníka
» www.goldmax.cz/obchod/herni-no...
väčšina (aspoň tej slovenskej) populácie si ale nekupuje notebooky vyššej triedy pokiaľ viem
@lakero niektorým ľuďom veľa vecí nejde dokopy... to neznamená, že to ale nemôže fungovať
@gukol Hmm 5kg . Ak chcem na hranie ntb by som nebral ani keby to bola jediná možnosť ...
Niekto kto sa napr. presúva raz do týždňa alebo do mesiaca je to úplne výhra a nemusí mať desktop + sa dá upgradovať čo väčšina notebookov sa dá tiež, ale nie úplne ako tieto
Irelevantné sa vlastne baviť s niekym, kto si nevie spojiť " herný notebook " dokopy.