spravil sa mi na hornej pere velky herpes a boli jak svina.Zacal mi hnisat je velky na celu peru akokeby som pobozkala ropuchu...neviete co mi moze pomoct?Lebo potrebujem ist k zubarke a nevysetri ma s herpesom a uz vobec nie s takym...heh nikdy sa mi tak
no dobre je ked citis, ze ten herpes ide vsak sa ti zjavi mala biela hrcka. tu si treba potriet cesnakom cize odkrojit mesiacik a tim kolieskom potriet. trosku to stipe ale je to dobre. alebo indulonu pouzi ... alebo masticku na herpesi ale mne najviac zabral ten cesnak. avsak ja som si to daval ked mi to zacalo a nie ked to uz bolo "rozkvitnute".
uuuha, to ti nezavidim...hned ako citis, ze sa ti to robi, tak si daj B komplex, to by malo zastavit, alebo aj lad mozes, tiez som pocul o zubnej paste
najucinnejsi je herpesin hned ako clovek pociti ze to ide von, pasta len vysusuje uz rozvinuty herpes, B komlex mi absolutne nepomahal, alpa fajne stipe ked je na tom clovek uz fakt zle. kazdemu pomaha nieco ine, treba len skusat co pomoze tebe.
S orofarom a s cesnakom nemam skusenosti, kedze mne ucinkuje herpesin velmi dobre.
No ja ked som uz citila ,ze ide herpes dala som si kocku ladu potom pastu ,ale aj tak to nepomohlo a dala som si aj ten hojivy zazrak,ale spravilo sa mi tam asi 7 herpesov bolo to velke na celu papulu a zacalo mi to hnisat fuuuj vzivote sa mi az tak brutalny herpes nespravil...nikomu to neprajem
trca...nikdy nehovor nikdy..herpes je iba prejav virusu,objavi sa pocas oslabenia organizmu..ale tak urcite percento populacie ma v sebe protilatky...takze asi sme na tom rovnako(mozme si zaklopat ze nemame take problemy)
fuu tak s tymto ja mam celozivotne problemy... pridem z dovolenky,niekedy uz aj na nej sa mi spravi herpes zo slnka....raz do roka mavam aj tri naraz....skusaj ci na to dat herpesin alebo anplaste compeed...alebo obycajny pomackany cesnak to pomaha...ale sprav to tak ze si ho das na vatovy tampon,potom prilepis leukoplastok a skaces po izbe a snaz sa to vydrzat....boli to jak svina a skakanim to trosku ukludnis a potom ked mas uz len chrastu tak si kup traumel natieraj a nebudes mat ani jazvu...ked tak maluu...ale naj je asi zaockovat sa proti HPV virusom...to je aj rakovina krcka maternice aj herpesy...atd..
Neviem co s herpesom, som clovek s oslabenou imunitou preto sa mi pravidelne robia herpesy...
ale co je vela to je vela, je leto a asi to bude najskor od slnka, mam celu hornu pesu posiau herpesmi...ale nie ako vzdy herpes...ale take bolave asi 7 ich je na hornej pere a neviem co s tym.Herpesin nepomaha, skusam herpecin L a vselijake mastickz ale niccccc nepomaha..a boli to jak svina... ako male vrediky a je mi hrozne.Zrevala som sa uz jak male dievca ale ani to nepomohlo.Neviem si rady.Je to hrozneeeeeee.Pomozte ak viete.Cesnak som este neskusala ale neviem ci mam ci pomaha a co vlastne pomaha.Co mam robiiiiitttttt!Prosim pomozte
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
daj sa preobjednat u zubara
Zubnú pastu by som neriskovala. Ja som počula, že vraj sa to vtedy zväčší, ale ktovie, aká je pravda...
O B-komplexe som aj ja počula. Aj som to brala chvíľku, keď sa mi robili kútiky.
A vyskúšaj takú malú mastičku na herpesy... Herpesin sa to volá.
A... ten cesnak nabudúce vyskúšam... Teda ak bude nejaké nabudúce... Nemuselo by byť...
ale tak u kazdeho nieco ine pomaha..
S orofarom a s cesnakom nemam skusenosti, kedze mne ucinkuje herpesin velmi dobre.
Neviem co s herpesom, som clovek s oslabenou imunitou preto sa mi pravidelne robia herpesy...
ale co je vela to je vela, je leto a asi to bude najskor od slnka, mam celu hornu pesu posiau herpesmi...ale nie ako vzdy herpes...ale take bolave asi 7 ich je na hornej pere a neviem co s tym.Herpesin nepomaha, skusam herpecin L a vselijake mastickz ale niccccc nepomaha..a boli to jak svina... ako male vrediky a je mi hrozne.Zrevala som sa uz jak male dievca ale ani to nepomohlo.Neviem si rady.Je to hrozneeeeeee.Pomozte ak viete.Cesnak som este neskusala ale neviem ci mam ci pomaha a co vlastne pomaha.Co mam robiiiiitttttt!Prosim pomozte