Dobrý večer všetkým dobrým ľuďom na birdzi. Neviem koľko vás dobrých ľudí je, teda hľavne tej nežnejšej polovice ľudstva, ale chcela by som sa na vás obrátiť s obrovskou prosbou.
Hmm teraz práve nicmanenapada ...Aháá chcem poprosiť dievčatá, ale ne
@depropex jasne, megahviezda birdzu je isto fake :p ty ju akoze nepoznas? ale ze to vazne zavana niecim mystickym co nam obycajnym nic nehovori, je zrejme...
@Johnysheek myslis ? ten sfetovany pohlad sa skor podoba na tu tvoju fotku co si mal/mas na myspace... a mimochodom birdz neni windows...tak tu laskavo nepouzivaj dvojklik
@kosmiklove dufam ze tu foto mas zavesenu nad postelou
a mimochodom ak si vsimnes tak medzi tymi dvomi komentami je minimalne jedna zmena, co by ani uzasny dvojklik nedokazal.. ale kedze si taky vsimavy a mudry tak nehrozi aby si nerobil zo seba blbca..
chod si radsej lahnut.. lebo zas len dokazujes aky si "macho" (pred obrazovkou samozrejme)
@nicmanenapada nech to ten blbec depropex nepočuje, ale pokúšala som sa tých smajlov zpočítať, ale nedostala som sa ani po 47 a už mi všetko tancovalo pred očami.
@johnysheek nie..mam ju nalepenu na dverach a hadzem si do nej sipky...tvoje tucne brucho je za 100 bodov...mimochodom toho debila tu robis zo seba ty...neviem naco na mna vlastne vsade reagujes...co ta osvietil ten tvoj trapny boh a dodal ti silu aby si mohol dalej rypat?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
To akože dojka automaticky musí byť dievča? Ale inak ani ja neviem, o čo jej ide, ktovie ako prišla na tú dojku
@nicmanenapada kuš!
ty nie si ani Remus, ani Rom (róm?). Len máš riadne bujnú fantáziu
@nicmanenapada ono spravit si z tej dojky dievca.. hm.. ale ty tak sikovny nie si a urcite tak rychlo nerasties
@biancadetolle ked sa mu nepaci, tak nech je na sucho.. ved on sa raz spamata a i odtucnene mlieko mu bude dobre
srandista jeden, na Vianoce bude výprask!
Presne tak, veď priznaj @Johnysheek
občas si treba aj šňupnúť, aby bola diskusia diskutovanejšia a smajlíci usmievavejší
:
je na môj vkus príliš stručný... Až mi to Firefox odmietal otvoriť
@kosmiklove skoro som sa urazil, akurat ze ten chlapik sa skor na teba ako na mna podoba
- nenapisal som tam nic co by si nevedel pochopit a bolo by od veci..
@depropex povodne som ti rozmyslal poslat to v tske.. ale asi to nespravim.. staci mi ak mi sem prides odpisat
@kosmiklove skoro som sa urazil, akurat ze ten chlapik sa skor na teba ako na mna podoba
- nenapisal som tam nic co by si nevedel pochopit a bolo by od veci..
@depropex povodne som ti rozmyslal poslat to v tske.. ale asi to nespravim.. staci mi ak mi sem prides odpisat
@kosmiklove dufam ze tu foto mas zavesenu nad postelou
a mimochodom ak si vsimnes tak medzi tymi dvomi komentami je minimalne jedna zmena, co by ani uzasny dvojklik nedokazal.. ale kedze si taky vsimavy a mudry tak nehrozi aby si nerobil zo seba blbca..
chod si radsej lahnut.. lebo zas len dokazujes aky si "macho" (pred obrazovkou samozrejme)
@nicmanenapada nech to ten blbec depropex nepočuje, ale pokúšala som sa tých smajlov zpočítať, ale nedostala som sa ani po 47 a už mi všetko tancovalo pred očami.
@kosmiklove a @johnysheek prosím...
Miško...
Ja veci nad 5 ani nepočítam radšej