Ahojte hladam film horor kde muz sa ubytoval v hoteli a niekto alebo nieco ho tam sledovalo neviem ho najst nepametam si nazov nieke to film izba 1408 len takyto popis viě bolo to dasvno cosom ho videla diik za pomoc
Nie nieke to ta izba on tam netrpel halucinaciami . Bola to skutocnost vvtom filne on bol cca 30-35 rocny taky oanko ubytoval sa bolbtam pracovne myslim a len taka scena mi utkwela, ze sa vratil idniekial a v nici zapol kameru na notbuku a tam bolo nasnimane te ho niekto sledoval cibtahal z neho perinu nieco podobnee
Aj ja hladam film videla som ho naposledy asi pred 12-15 rokmi. Neviem presne uz o com bol ale koncil tak ze taky chalan tlstejsi mal ist na vecierok a kupil mu dedko/babka nvm uz smoking ale uplne slivkovo fialovy a ked tam uz mal ist na ten vecierok a isiel sa ukázať dedkovi tak dedko sedel v kresle a zomrel proste a to uz bolasi skoro koniec. Toto si z toho filmu pamätam a hrozne ho chcem vidiet este tak mi poradte. A bol to film asi pre takych tínedžerov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Autorka-tak potom neviem, sorry.