Caute ludia, som si isty ze ma tu nikto nepozna a nepoznalo by ani podla stareho nicku, prakticky som sem neprispieval, len som tu cital blogovu tvorbu..
Ale som si povedal ze sem opat zavitam, nacerpam od vas nejake nove energie, naucim sa zas neja
@prasaman ak sa ti chce venovať tomu trochu času, tak choď sem » www.birdz.sk/ludia/... a na mapke v pravo si klikni do okresu kam patríš a tam si preklikaj pár stránok, budeš na konci keďže nie si aktívna ale nájdeš sa tam
pre ladyfox - fiha, aky efekt, cerveny som nie vazne, bolo tu trosku inak, tak ma berte s rezervou...
No, to bolo prve co som spravil, prebehol som to asi 2 krat a nenasiel som sa... potencialne nicky som skusil na moje stare dobre trapne heslo a nic.. keby som aspon tusil ako znel ten nick. to uz su fakt roky
tak to uz vobec. jediny nick co si pamatam a nemohol som kvoli nemu spavat bol KrutaFunebracka, ale pisal som tu s dvoma typkami a s dvoma dievcatami, jedna mala aj moje ICQ ale to uz je tiez davno prec..
ale zvykol som komentovat blogy, tak jednoslovne, ale ked sa na to tak pozeram kolko ich tam je, tak je to nerealne najst.. Kaslat na to, ved ja sa nejak rozbehnem takto.
tak niekedy od 2007/2008 som tu aj ja, a podľa mňa sa ti neoplatí ani hľadať starý nick, a už vôbec strácať čas s touto upadajúcou stránkou, kde už nič nefunguje, len sa roky "niečo chystá".
Preco upadajucou? povedz mi o tom viac.. Je to ine ? je pravda ze kym som sa prihlasil cakal som asi 15 minut, ale myslel som ze to jen kratka technicka chyba ? nechodia sem vobec ludia? blogy su slabe?
@leilla jasné, admin, toho si pamatám tiež. Kašle na to ? či ? ale tak pozeral som blogy, vidím že je tam bohatá tvorba, ale zase kým sa mi to otvorilo....
@mm 47 to už je čo povedať. Vidím že nemám šancu :/
@leilla dám do toho všetko, zoberiem si radšej pol dňa dovolenku ale nepoznáš, lebo ja som sem fakt neprispieval. Raz za mesiac som sem dal nejaký komentár a to je celé..
@prasaman myslím, že v jednej diskusii som o tom písal, len ju neviem nájsť, tak to napíšem aj tu....
čo sa týka blogov, tie sú pekné, aspoň podľa mňa...vždy boli dobré, odkedy začal birdz....niekde sa vyparilo zoznamovadlo raz sa mi podarilo k nemu dostať, ale už nie je hore v lište, tam kde bývalo...
najväčšou zmenou prešlo forum...zakladá sa veľa diskusií typu "vyspala som sa so spolužiakom, čo mám robiť?" alebo "keď mám penis dlhý 18 cm tak je to dosť?" a podobné
čo sa týka serióznych diskusií, tak sa množia odpovede, ktoré vôbec nesúvisia s témou, buď ťa vysmejú, že prečo to vlastne riešiš, alebo ti tam pridajú nejaký gif obrázok, kde je vztýčený prostredník
ale aby som len nekydal, musím povedať, že sú aj normálni ľudia, ktorí pomôžu a poradia.
A aby som nezabudol dávaj si pozor na pravopis. Je tu strašne veľa ľudí, ktorým to veľmi vadí, niekedy si myslím, že už je to prehnané....
ale určite sú tu ľudia, ktorých sa oplatí spoznať z vlastnej skúsenosti viem ja sem stále rád chodím
šak zalov v pamäti, neverím, že si nič nepamätáš. svoje meno - to už vôbec nechápem, ale ok - tak ale aspoň nejaké iné mená. alebo nejaký blog, ktorý ti utkvel v pamäti. šak gúgl nájde všeličo
@leilla ani obraz ani zvuk.. ako po opici.. ale tam sa preinkarnovalo to, že keď som registroval nick tak ten čo som chcel už bol obsadený.. tak som tam dačo strelil.. a keď sa prihlásiš raz, tak už nemusíš druhý, tak som nejak neriešil ten nick..
nejaké mená: KrutaFunebracka, gabosh, alebo mayo si pamatám
Inak vtedy som mal 15-16, asi nič interesantné pre 20 ročnú babu
@leilla mile rád... aspoň teda nejaké potešenie a pripomenutie si, keď si bola mladá a krásna ... keď ty sama teraz musíš čeliť tým plnofarebným nástrahám
ale nie, srandujem, potešená si určite nebola :-d :-d :-d
Nevadí ti kvalitná mexická čokoláda? v tej bomboniére ?
@leilla kašlem na to.. podávam výpoveď, odstupujem zo súťaže, "šéfe, umyj si ty podělaný prkna sám", výroba sáčkov stopnutá, ženy vymýšlajú nové farby, pontiusa prešla chuť na konský ejakulát a ja ten pošahaný nick neviem nájsť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
a na mapke v pravo si klikni do okresu kam patríš a tam si preklikaj pár stránok, budeš na konci keďže nie si aktívna ale nájdeš sa tam
Inak dizajn celej stranky je dost zmeneny, mal som dost problem sa tu zorientovat..
No, to bolo prve co som spravil, prebehol som to asi 2 krat a nenasiel som sa... potencialne nicky som skusil na moje stare dobre trapne heslo a nic.. keby som aspon tusil ako znel ten nick. to uz su fakt roky
ale zvykol som komentovat blogy, tak jednoslovne, ale ked sa na to tak pozeram kolko ich tam je, tak je to nerealne najst.. Kaslat na to, ved ja sa nejak rozbehnem takto.
Inak, netusim preco mi to pise 20 ročné dievča
tak niekedy od 2007/2008 som tu aj ja, a podľa mňa sa ti neoplatí ani hľadať starý nick, a už vôbec strácať čas s touto upadajúcou stránkou, kde už nič nefunguje, len sa roky "niečo chystá".
Preco upadajucou? povedz mi o tom viac.. Je to ine ? je pravda ze kym som sa prihlasil cakal som asi 15 minut, ale myslel som ze to jen kratka technicka chyba ? nechodia sem vobec ludia? blogy su slabe?
nájdi ten starý nick, som zvedavá, či ťa poznám
@leilla dám do toho všetko, zoberiem si radšej pol dňa dovolenku ale nepoznáš, lebo ja som sem fakt neprispieval. Raz za mesiac som sem dal nejaký komentár a to je celé..
omg, to čo si hľadal...
čo sa týka blogov, tie sú pekné, aspoň podľa mňa...vždy boli dobré, odkedy začal birdz....niekde sa vyparilo zoznamovadlo raz sa mi podarilo k nemu dostať, ale už nie je hore v lište, tam kde bývalo...
najväčšou zmenou prešlo forum...zakladá sa veľa diskusií typu "vyspala som sa so spolužiakom, čo mám robiť?" alebo "keď mám penis dlhý 18 cm tak je to dosť?" a podobné
čo sa týka serióznych diskusií, tak sa množia odpovede, ktoré vôbec nesúvisia s témou, buď ťa vysmejú, že prečo to vlastne riešiš, alebo ti tam pridajú nejaký gif obrázok, kde je vztýčený prostredník
ale aby som len nekydal, musím povedať, že sú aj normálni ľudia, ktorí pomôžu a poradia.
A aby som nezabudol dávaj si pozor na pravopis. Je tu strašne veľa ľudí, ktorým to veľmi vadí, niekedy si myslím, že už je to prehnané....
ale určite sú tu ľudia, ktorých sa oplatí spoznať z vlastnej skúsenosti viem ja sem stále rád chodím
šak zalov v pamäti, neverím, že si nič nepamätáš. svoje meno - to už vôbec nechápem, ale ok - tak ale aspoň nejaké iné mená. alebo nejaký blog, ktorý ti utkvel v pamäti. šak gúgl nájde všeličo
nejaké mená: KrutaFunebracka, gabosh, alebo mayo si pamatám
Inak vtedy som mal 15-16, asi nič interesantné pre 20 ročnú babu
enka, janka.nana, josemajlo, katkarinka, mamlasqa, solon, srdce1357, tuba, zuzulka98711 ?
nie je medzi nimi nejaký známy ?
tak tých si pamätám aj ja
šak si kukni ich profily, možno sa tam nájdeš
aj ty si mal nejaký starý nick? a ešte si ho aj nepamätáš???
vidíš, predsa možno nebudem sám
čo? šak ťa tu povzbudzujem, aby si sa hľadal zvyšok bol len aby si sa pripravil na nástrahy
ale tak díky no
ale ja ti už idem písať adresu, kam mi tú bonboniéru pošleš...
úplne si mi teraz pripomenul tie "staré časy"... kukla som si staré blogy, kukám tých ľudí, a že už ich vôbec nepoznám...
ale nie, srandujem, potešená si určite nebola :-d :-d :-d
Nevadí ti kvalitná mexická čokoláda? v tej bomboniére ?
radšej hľadaj ten nick
no tak to už je aký level sklerózy....