Kedze viacero ludi pod podcastmi pisalo veci v style “necakal/a som, ze mas takyto hlas” alebo “mas super hlas” a podobne, tak ma zaujima.. Akych birdzakov hlas by ste chceli pocut/vas zaujima ako zneju?
Ti mega odvazni mozu nejako pridat hlasovku
Tvoj, @Torpedo08 , @riddler , @patrixo , @kokotis a tak celkovo, ľúdí čo tu čítam. Bolo by fajn vedieť si ich komenty čítať v ich hlase. Bol by to taký Premium birc experience
mna by skor zaujimalo, aky by som mal hlas, keby nemam znicene hlasivky (2x som prisiel o hlas kvoli chorobe a raz som si odpalil hlas na skusobni, ked som sa pokusal spievat metalove songy a ORL lekari su znepokojeni nad mojimi hlasivkami
@kaiserchief1@Torpedo08 to sa vám iba zdá podľa mňa, aj ja keď sa napr. počujem na nejakom nečakanom zázname zvuku alebo v ozvene v telefóne tak si pripadám jak retard lebo väčšinou aj rozprávam jak retard kým sa vlastne rozmyslím čo chcem povedať a to je potom samé "eeeeeee, mmmmmmm, nooooo" a neviem sa kolkokrát vykoktať ani, sa mi to v hlave zasekáva
@arywian ty mas tak pekny hlas! Dnes som uplne umravcana, ale ako som si vypocula tvoj hlas, uplne sa mi zlepsila nalada!
A ty mas tiez velmi pekny hlas @plavam_zivotom
A tebe sa tvoj hlas uplne hodi! @limitles
@ladydoga tak si ne(s)klamala ze mas hlas ako chlapec ale mne sa to viac paci ako take typicke jemne zenske hlasky, az pisklave, urcite sa mi to lepsie pocuva
@milgamman aach a ja som čakala, že niekto napíše, že veď nemám hlas ako chlapec teraz sa cítim ako mužatka že keď ma niekto počuje tak si hneď bude myslieť, že vyzerám ako chlap, mám 80 kíl a som celá chlpatá
@Livre@Mkamka ďakujem, ďakujem, červenám sa, milo ste ma potešili @Slackerbitch aj by som ti pomohol, ale vôbec sa nevyznám v sk mladých hercoch, prepáč. :x
@wewo oooo ja som ten podcast nepocula, ani neviem preco aj ty mas uplne iny hlas, ako som si predstavovala a neviem preco aj ty znies ako z radia vsetci mate super hlasy proste! a dakujem, cenim si, ze si pre mna spravil nahravku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
111 komentov
a z dievcat .. neviem asi moja zena dreyjir, ty a len ci hlas ide k jej drsnemu prejavu - stafylo
ale zatial mali vsetci ludia uplne ine hlasy, ako som si predstavovala
Hlasujem za opité torpédo a lenivú lajdáčku !
» voca.ro/kyAsfW5gxEf...
Ale ináč zniem dosť podobne, len ženská verzia
takze by som chcela
» voca.ro/bAvab6IsSWj...
raz sme sem pridavali pesnicky, pamatate sa? tam sa zapojilo vela ludi tusim, mozno to pohladam
@torpedo08 juuuu
» voca.ro/gI3n9hWUiuC...
som ráno bol voľajaký sssykavkový a dramatický
ale znovu sa mi nič hovoriť nechce, tak musí stačiť toto
» voca.ro/hxWz2Bmi0eA...
» voca.ro/dEgrvUNBrdS...
@plavam_zivotom aj ty mas uplne taky zlaty!!!!
@riddler sa tu marinu ucis este aj naspamat?
Toto som zas ja. Dovi.
» voca.ro/chCo8PsnDB1...
@Ladydoga už si si našla nejakú potravu ?
@patrixo v mojej hlave ano ale v realite nie
A ty mas tiez velmi pekny hlas @plavam_zivotom
A tebe sa tvoj hlas uplne hodi! @limitles
Inak, @Patrixo @slackerbitch ďakujem.
Pridávam sa ešte k fanklubu @Arywian
Keďže tu už nie som aktívna, tak sa môžem zapojiť a "užiť si chvíľu trápna".
@plavam_zivotom som si presne takto predstavovala
@Slackerbitch aj by som ti pomohol, ale vôbec sa nevyznám v sk mladých hercoch, prepáč. :x
Ale @thinkaboutjustice a @mikaell - riadne sexy hlasy!!! :-S
Alee @thinkaboutjustice a @mikaell - riadne sexy hlasy!!! :-S