Akurát sedím ya stolom predomnou 4 krát dočítaná Hlava 22 a naplno si užívam hlboké posolstvo a brilatnú formu tohto diela,znie to síce ako žvásty premúdrelých 50 ročných intelektuálov ale naozaj dokáže táto kniha poskytnúť človeku až zvrátené potešenie
JJ tez som pocul ze je to podla svejka a aj sa mi dost podobaju ale rozhodne Joseph dal do toho velky kus seba a obcas pri citani tej knihy som mal pocit ze fici minimalne na hubyckach alebo necom tvrdsom ale aj tak prave ten sialeny styl pisania a preskakovania medzi dejovymi liniami dodal tej knihe poriadny smrnc
ooo, obe knihy som citala, obe ma uplne dostali...to je proste klasika
ja prave citam jack kerouac na ceste, ale uzasne je aj kto chyta v zite
a co som pocula, tak sa oplati precitat napr. svet podla garpa od irvinga, mefisto od manna, obratnik raka od millera, proces od kafku, 1984 od orwella...a tak dále a tak dále to su sice mozno torcha z ineho sudka, ale kultovky ja si uz na ne brusim zuby
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Čítal si Švejka? Tiež výborná kniha.
(to vieš, chumáč nespí... chumáč číha...
takze vidim dobre odporucanie.. hned sa do toho dam ak bude cas
ale mechanický pomaranč mám za sebou a je to geniálna kniha a film...ci pana odporučam..
a aj ten Vonnegut je dobrý nápad...
ja prave citam jack kerouac na ceste, ale uzasne je aj kto chyta v zite
a co som pocula, tak sa oplati precitat napr. svet podla garpa od irvinga, mefisto od manna, obratnik raka od millera, proces od kafku, 1984 od orwella...a tak dále a tak dále to su sice mozno torcha z ineho sudka, ale kultovky ja si uz na ne brusim zuby