Keby sa chcel obyčajný občan stať prezidentom Slovenskej republiky aké vzdelanie by k tomu potreboval a čo by mal spraviť a čím by mal prejsť alebo sa hlásiť?Pýtam sa lebo ma to zaujíma Dakujem
čojaviem dzifka moja... choť račej šaluvť tuto mojmu susedovy od bakarice prerábaju dom ....šaluvať budem ...preklad som zdreva zbúchau ....som aj valovi pre svine museu roztrieskať co mi tam meter dreva chýbau ... Zajtra pomocnu silu potrebujeme.... kdo nám bude borovičku nalievať ? anca krepuo decko ta co si hnáty dolámala... to už sváty jozef má v tom prsti moja .... piva ku balovi pojdes kúpít neboj sa nebudeš škodná ... jak ti nám fjan bude
Neviem ako je to so vzdelanim, ale prezident musi mat urcity vek (asi 50 rokov); taktiez ak nie je priamo podporovany ziadnou stranou, tak musi zozbierat dostatok podpisov od obcanov, aby mohol kandidovat.
@0 no áno, stačí ti titul, inak môžeš byť podpriemerne inteligentná, neschopná vyjadrovať sa, vypúšťať z huby také perly, ako starý ujo, a keď trochu povyrastieš a pridá sa k tomu aj starecká demencia, dotiahneš to ešte ďalej ako súčasný prezident hlavy štátu.
myslim,ze na to aby mohol kandidovat musi ziskat 15 000 podpisov od obcanov alebo ziskat podporu minimalne 5 poslancou NRSR,vek nad 40 rokov a neaky ten titul
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov