Kukla si na krabicke od antikoncepcie vedlajsie ucinky? Ale v kazdom pripade zajdi ku doktorovi... Mozno si aj tehotna... Ja neviem, ale zajdi k lekarovi...
nemusíš sa báť. to je "hnedý výtok" máva to väčšina žien. Takého výkivy sú bežné po vysadení. Každopádne zájdi za gynekológom a on ti vysvetlí čo môžeš ešte očakávať.
Možno by si mohla popozerať na nete stránky zaoberajúce sa antikoncepciou - tam skôr nájdeš odpovede v nejakom fóre.
Dobrý tip - ak si tehotná, a dostaví sa ti menzes - je vtedy svetlo červený, a nezanecháva na vložke tie odlupnuté veci. Dokonca trvá krátko. Sama by si zistila že niečo nie je v poriadku. /deje sa to na základe toho, že jedno vajíčko nezaregistrovalo, že to druhé je už oplodnené../
Výtok má skoro každá žena, ale aj tak ho treba preliečiť. Nemusí mať len hnedú ale i bielu farbu. Niektoré ženy ho majú prisilný a ten už musí byť fakt nepríjemný, preto je lepšie skočiť za ním a máš po probléme.
po vysadeni je to normalne,to sa ti stane,aj ked beries antiku a zabudnes tak 1_2 tabletky zobrat...mne sa stalo a dostala som to po 12 dnoch a potom normalne ako som mala mat...a odvtedy pravidelne zase...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Možno by si mohla popozerať na nete stránky zaoberajúce sa antikoncepciou - tam skôr nájdeš odpovede v nejakom fóre.
Dobrý tip - ak si tehotná, a dostaví sa ti menzes - je vtedy svetlo červený, a nezanecháva na vložke tie odlupnuté veci. Dokonca trvá krátko. Sama by si zistila že niečo nie je v poriadku. /deje sa to na základe toho, že jedno vajíčko nezaregistrovalo, že to druhé je už oplodnené../