hobby??
mojou laskou je kreslenie xD
kreslim odkedy mi dali do ruky ceruzku xD cca od roku.. roku a pol...
vzadt? neni sa coho xD "sarbat" sa da vzdy a vsade aj ked neni papier xD
a dalsia laska klavir..
od troch hrajem xP ale to tam bolo obdobi xD dokonca som sa na cas aj hry na klaviri vzdala... ale to uz neriesim xD
a koli klaviru sa vzdam aj vypisovania na birdze xD uplne v pohodicke xD
Moje hobby je : Písanie blogu, gitara, chodenie po koncertoch, kreslenie, čítanie kníh, narábanie s jojom (na profesionálnej úrovni podotýkam), film a hudba, korčuľovanie a hokej, cestovanie...
noo mojim najdlhsim hobby je asi uz 11 rocna drina na kllaviri hehe
svoj zivot si uz ani neviem bez toho predstavit .. naozaj .. je to fajn pocit ze viete na nieco hrat a venujete sa tomu tak dlho ; je to najdokonalejsi hudobny nastroj na svete
tenis od 5 rokov ma do nho mamina nutila a teraz som jej za to vdacna pred dvomi rokmi som prestala hrat aktívne tak teraz už len tak, aby som nebola lemra dalej priatelia, knihy, hudba
kreslím už od mala(čmáranie zo spodku stola =D )
aktívne som sa tomu venovala 8rokov ...
a skúšala som už rôzne tance od hopu, latino,spoločenske ..a zas spoločenské =D
bohužial som skončila..
pokus o hru na klavír brutálne zlyhal (liezol mi na nervy učiteľ)..
@8...no vies co?tak ja chodievam na strelecke ligy okresu brezno bb..a teraz myslim idem do popradu prvy krat...s druzstvom sme vyhrali kraj a v celoslovenskej sme boli 5. no co a kde robis rozhodcu? my mame takeho stareho tucneho..to ty asi nebudes ze? :
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
mojou laskou je kreslenie xD
kreslim odkedy mi dali do ruky ceruzku xD cca od roku.. roku a pol...
vzadt? neni sa coho xD "sarbat" sa da vzdy a vsade aj ked neni papier xD
a dalsia laska klavir..
od troch hrajem xP ale to tam bolo obdobi xD dokonca som sa na cas aj hry na klaviri vzdala... ale to uz neriesim xD
a koli klaviru sa vzdam aj vypisovania na birdze xD uplne v pohodicke xD
svoj zivot si uz ani neviem bez toho predstavit .. naozaj .. je to fajn pocit ze viete na nieco hrat a venujete sa tomu tak dlho ; je to najdokonalejsi hudobny nastroj na svete
aktívne som sa tomu venovala 8rokov ...
a skúšala som už rôzne tance od hopu, latino,spoločenske ..a zas spoločenské =D
bohužial som skončila..
pokus o hru na klavír brutálne zlyhal (liezol mi na nervy učiteľ)..