napodobne, ja mam stale pocit ze vsade dobre doma najhorsie, alebo miernejsia alternativa-doma dobre vsade inde najlepsie, no len som to krajsie povedala
Mne je doma sice dobre, ale su miesta, na ktore by som sa tak rada vratila. Niekedy ma tie spomienky az bolia, hlavne ked si uvedomim, ze nieco tak skvele sa mozno uz nikdy nezopakuje...boze to mi strasne chyba a vzdy aj bude...
ja sa citim sama doma... ked som doma ked sa mam učit... v škole ma obklopuje kopa super ludi ktorych moc lubim takže tam som strasne rada a nerada chodim do tej samoty domov
neviem,mozno ked pridem od frajera/zo skoly a mama krik za daco,mam chut vratit sa do skoly ...ale ked pridem ako z dovolenky ze dlho het,tak bolo mi fajn,ale aj taky pocit,ze..domov..
hmmm...asi taaaaaak....@14....aj ja...stale zistujem ze sa citim sama vsade..ked som v zahranici...chyba mi rodina...ked som doma...stale mi nekto chyba...v mojom zivoteee..heh....co s tym...asi sa prestahujem na inu planetu...a bude mi chbat cela zem...aspon...heh...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
po návrate zo zahraničia je to ešte horšie.susedia, zvyšok rodiny, zvieratá, upratovanie a slovenčina z každej strany...