Žena by mala byť flexibilná v posteli Tak ako vedieť byť domina mala by vedieť byť aj submisívna-podriadená a tak vybalansovať to podľa nálady
Aj chlap by mal vedieť byť taký, že ak mu žena povie: Mluv na mňe sproste a ríkej mi dobytku ->tak by jej to mal splniť alebo aj drsnejšie praktiky ale 100 ľudí 100 chutí Ja som otvorený všetkému
@nicolkaa aha tak preto je tu tak málo hlasov no to je v tom že veľa dievčat sa hanbí vyjadriť svoju sexualitu... to chlapom neinponuje vyzeráte byť potom frigidne A čo však už daj áno ajtak si sa už prezradila :-S
Prečo by mali ľudia verejne prejavovať svoju sexualitu ?! Každý sme iný a málokto sa pochváli niečim takým. Ale to patrí do súkromia. Ja rovnako poznám baby čo napríklad jedna má rada latex, keď je v ňom celá stiahnutá že sa jej ťažko dýcha a pri orgazme jej chlap zapcháva nos a ústa alebo iná čo má rada ak jej chlap rozkazuje, nadáva a musí byť poslušná a má to rada tvrdo Ale také veci sa nepíšu verejne jak ja teraz
@rocafella tak takéto detaily si fakt nemusel zle ste ma pochopili ukázať sexualitu nieje pretriasanie súkromia na verejnosti.... Myslel som skôr vyjadrovať sa k sexuálnym témam a nevyhýbať sa im vždy
@emeron Tak som sa naschvál tak detailne vyjadril a ako to myslíš ukázať svoju sexualitu? To si majú ľudia ukazovať svoje prirodzenia ? Prečo by sa im nemali vyhýbať ? Ja rozumiem ak si niektorí ľudia chránia svoje súkromie
@emeron Záleží to o ľuďoch. Pre niekoho konzervatívneho sú to extrémne súkromné záležitosti a iný nemá problém na rovinu povedať a aj detaily Niekto sa za to hanbí a považuje to za úchylné ak sa o tom hovorí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Aj chlap by mal vedieť byť taký, že ak mu žena povie: Mluv na mňe sproste a ríkej mi dobytku ->tak by jej to mal splniť alebo aj drsnejšie praktiky ale 100 ľudí 100 chutí Ja som otvorený všetkému
presne takto to budem riešiť v buducnosti DDDDDD