Ahojte, pred par rokmi netusim presne kedy som zalozil na birdz moju temu, ze nechcem zit pretoze som gay. Vy ste mi dali kopu rad ako sa s tym zmierit a ja si to vazim. No bohuzial vsetko sa zhorsuje a nic nezlepsuje. Moj stav je stale v depresiach, nevi
obviňovať zo všetkého zlého čo sa ti stane Boha je fakt na hlavu, prepáč, ale poviem ti to takto, prečo sa až priveľmi zaoberáš tým, čo si o tebe myslia iní? chod von, bav sa, stretávaj sa s pozitívnymi ľudmi, a nehovor že to nejde, ide to len musíš chcieť.
@willbebetter Bol som lieceny na psychiatry z dovodu, ze som povedal svojim rodicom, ze som gay. Zavolali sanitku a hodili ma tam ked som mal 17 rokov. Boli tam vacsinou postihnute deti. Sestricky vedeli o mne, ze sa mi pacia chalani ani lieky som brat nemusel. Rodicia natarali doktorke kopu nezmyslov. Po 5 dnoch ma pustili domov, lebo povedali, ze nemam co tam hladat, ze som normalny. Toto som od RODICOV nikdy NECAKAL.
@alex458 Bavit sa s kym? Nemam ziadneho kamosa/kamosku. O kamaratsva sa pokusam uz roky, je to bezcenne. Slovensko je krute. A ak sa pozries co Boh urobil normalnych rodinam a tym, ktori sa hovno snazia a su este aj normalni, je to nespravodlive.
hm, je to zaujímavé, mne Boh pomohol a tiež som gay!....
a ty si mentálne zaostalý, si retard, si gramotný, nemáš ruky a hubu?!...
čo sa sťažuješ, začni konať....
v tvojom srdci je závisť, vidíš druhých, že sa majú dobre a Boh im vraj pomáha!!!
a na to si ako prišiel?
ak neveríš v Boha, prečo ho spomýnaš...
neseď doma na riti a choď robiť niekde ďaleko, začni sa správať ako normálny človek a nerob zo seba trasoritku nahovárajucu si, že celý svet na teba serie!
ja som mal x partnerov a k čomu to bolo, každy miloval moje peniaze, boli to falošné kurvy!...
všetkých som poslal do prdele a do svojho srdca som prijal Ježiša Krista!!!
on mi pomáha prekonať všetky životné strasti, vôbec ale vôbec ma neserie, že po mne niekto mrká, balí ma, chce sex.každého odmietnem...
zostal som čistý a verný Bohu. modlitby a zas modlitby mi pomáhaju každý deň byť šťastným, neľutujem........filip
rozprávaj sa s Bohom, toho kňaza by som nakopal do riti, on ťa mal práve pritiahnuť k Ježišovi Kristovi, ak to nedokázal, dokáž to ty a veľa sa modlí, modlitba ma zázračnú moc, píšem z vlastnej skúsenosti.....filip
pamätaj, všetci sa na teba vykopňu, nikto ti nepomôže, iba Ježiš je tvoja spása...
@neviemktosom no a čo že je to nespravodlivé, čo získaš tým, že tu budeš fňukať o tom, že život je nespravodlivý? nič. proste nesed doma, chod von, spriateľ sa, ale najprv, ak chceš, aby sa ľudia zmenili voči tebe, musíš sa zmeniť najprv ty, proste chod na párty, navštevuj spoločenské akcie a tam nemusíš hned na prvé stretnutie hovoriť že si gay, spriateľ sa a nájdi niekoho, kto ťa bude mať rád takého aký si
Pozri vzmuž sa fakt. Je kokotné nadávať na Boha, ktorý ani nie je a aj keby bol nikdy nebude konať podľa tvojich želaní a že sa nemôžeš spoľahnúť ani na najbližšie okolie, to by si aj tak skôr či neskôr zistil. Ak ti vadí, že si teraz pred celým mestom za kokota... No a čo? Za kokota budeš v živote ešte milión krát pred milión ľuďmi a budeš musieť ísť ďalej, tak načo sa nechať rozvláčiť takým pocitom zakaždým na cucky? Začni si niečo budovať. Niečo svoje, čo sa nerozpadne akonáhle ťa opustia blízky. Najlepšie by bolo aj zmeniť školu, ísť niekde ďalej, nájsť si ľudí, ktorý ťa budú brať takého aký si, aj keď v tvojom prípade bude treba hľadať skôr medzi ženami, lebo mužom bude tvoje priateľstvo zrejme vždy aspoň trošku nepríjemné. Proste sa treba vzchopiť, pozbierať zbytky energie, zmieriť sa s tým čím si, lebo mi príde, že to nenávidíš. Choď aj k tomu psychológovi, ale rieš tam tie správne veci. Ak máš pocit že nevládzeš je to len v tebe a tvojej mysli, ktorá vládať nechce pretože veci idú ťažko. Všetko sa dá zvládnuť aj toto, aj keď budeš musieť trošku dospieť a nenechať sa toľko ovládať citmi a brať veci skôr vecne.
Návšteva psychológa - myslím, že by si nad tým mal pouvažovať a navštíviť ho, pretože toho by mal navštíviť každý kto trpí pravidelnými depresiami - nie len gayovia nimi trpiaci...a tak ako ti tu ostatní písali - hlavu hore - nie je to choroba a od homosexuálov existujú aj horšie "skupiny" ľudí - toto si máš pamätať a takisto aj ostatní...
...a čo sa týka užívateľov BIRDZ-u myslím, že vaše vulgarizmy a pod. nikomu nepomôžu, tak si ich prosím nechajte doma pre svojich rodičov...
Vypada to tak,že tvoja hodnota - mienka o sebe - je zavislá od toho, čo si o tebe myslia iný ľudia. Uvedom si že iba ty môžeš zmeniť svoj život . Je ale jednoduche povedať - môj život stojí za hovno a zato sú zodpovedny - rodičia, učiteĺia, kamaradi a najobľubenejšia výhovorka Boh. Pokiaľ nie si ochotný zobrať 100 percentnú zodpovednosť za svoj život, tak tu niet pomoci. A je pre teba tak dôležite všade hovoriť, že si gay - to je predsa tvoj sukromná vec. A hlavne zruš si učet na facebooku.
v prvom rade s ami nechce veriť že celé mesto je proti tebe lebo si gay... ja poznám ľudí na ktorých to totálne vidno a dokonca to o nich aj veľa ľudí vie a predsa sa s nimi v pohode bavia, kamaratia, stretavaju...
ale ak je to až také hrozné... začni od toho že navštív psychologa, lebo depresie su važna vec.... a v prvom rade sa s tým vysporiadaj ty sám.... vždy tu bude niekto komu to vadiť bude..... ale to teba zaujímať nemusí.... spokojný musíš byť hlavne ty sám so sebou... a potom to budeš vnímať uplne inak....
@neviemktosom vieš čo, polka ľudí píše o tom, ako sa zabijú, o tom, že samovražda je východisko, fajn tak sa zabi, ak si myslíš že ti to pomôže, jednoduchý život je o ničom
a ešte maly dodatok - depresia je choroba ako každa iná - netreba sa hanbiť a isť k doktorovi - a ak ti doktor nevie pomôcť s depresiou, nie je to tvoja vina, ale neschopnosť doktora - najdi iného.
ako ti mozu na fb pisat cudzi ludia kraviny? ved ja neviem, schovaj si profil, zakaz povolenie sprav od ludi, ktori ta nemaju v priateloch, zrus si najlepsie cely fb..
a zmen vysku (ak studujes), chod do ineho mesta, ked tu mas zle meno, alebo do zahranici a hlavne chod psychiatrovi
@james144 2. to ze tieto spolocenstva existuju, bol som v nich aj v kluboch. na rovinu.. hnusia sa mi a uz nikdy viac tam nepojdem, moje vnutro mi hovori, ze to moj svet urcite nie je. nepatrim tam.. aj ked sa "asi" pokladam zato co som..
@veroniques Moj intelekt ides sudit na zaklade gramatiky... ?
Velmi vela krat som po nich opravoval ich pracu aj zivoty zachranoval. Stale sa uci na skolach ten historicky model, drzat od pacienta odstup. Dievca, nemam potrebu tu nieco vypisovat, ale na zaklade Tvojej reakcie.. Prinajlepsiom nie si lepsia ako ja
@kosh po vyjadreni Prinajlepsiom nie si lepsia ako ja - naozaj usudzujem, že si lepší ako ktorýkolvek psycholog a máš ten najsprávnejší prístup k ľuďom! Som veľmi rada, že ti zverujú svoje životy.
@james144 skopirujem ti spravu ktoru som pisal jednej milej babe, hadam si ju precitas
vies ja mam takyto problem, len opisovat ho na nete do podrobna to je na dlho.. mne sa v pohode na babe penis postavi, ked som to povedal mojmu naj kamosovi, povedal, ze som heterak. problem je v tom, ze ludia ktori su okolo mna ma slovami ultacaju a menia byt gayom ako keby to chceli aby som tym bol a ja som z toho v depresiach.. bol som v gay klube aby som vedel na com som a proste viem, ze tam nepatrim, hnusilo sa mi to tam.. proste nie je to moj svet.. ludia su dnes schopni manipulovat s ludmi, menit ich, byt homosexualom sa vyvija len od prostredia a vychovy a pre mna je to velmi velmi tazke ked sa neviem branit, pri com chcem mat deti a zenu, vychovat ich, ucit ich bajkovat, korculovat, ucit sa s nimi a byt pysnsy ako som ich vychoval, ale vies.. ludia na slovensku su svine. menia ma a to je zle... (pri tom nemam ziadne zenske pohyby ani hlas, ked som ja kamoske povedal, ze som asi gay aj kamosovi, NEVERILI, ale teraz mozes si byt ista, ze aj taky uplne vyzerajuco heterosexual, moze mat sklony k chalanom vdaka "na hovno" okoliu.
@neviemktosom Takže ty si vlastne heterosexuál ale okolie ťa tlačí k tomu že si gay . Napríklad tak že ťa rodičia poslali na psychiatriu keď si im to povedal?
.
.
.
Sorry ale to znie ako blbosť Mám pocit že gay nie si ale v hlave nemáš asi niečo v poriadku. Netrpíš nedostatkom pozornosti? Nežiarlíš na súrodencov? Nebol si zneužitý?
PS: "opisovať na nete to je nadlho" tak si pozri @0
@neviemktosom Potrebuješ radikálnu zmenu prostredia. Vypadni preč od rodiny a svojich akože "kamarátov". Ako bolo spomenuté choď do iného mesta na VŠ alebo najlepšie rovno do zahraničia, Slovensku je dosť konzervatívna krajina. Za doterajším životom urob čiaru a začni odznova, vyser sa na ludí ktorých poznáš a ubližujú ti.
Jednoducho si polož otázku čo môžeš stratiť ak odídeš (na VŠ, do zahraničia) ? Ak nemáš žiaden dôvod ostávať, tak to je dostatočný dôvod aby si odišiel.
Ako prvé zruš svoj FB, to je najlahšie.
Podla @43 gay niesi, tak si nenechaj hučať do hlavy sračky.
@neviemktosom Tak ako bolo spomínané, odsťahuj sa niekde za prácou, proste začni nový život. Po tom čo ti spravili tvoji rodičia sa čudujem že si ešte nič neurobil. A ešte ak by si nám mohol povedať čo ti povedal kňaz ..
tvoj príbeh ma dosť zaujal a rozhodol som sa že ti pomôžem, keď už ani rodičia nevedia pomôcť, ani psychiatera a ani psychológ... urobí to obyčajný týpek z Birdzu... len my skús dôverovať
oka takže...
teraz chcem aby si my napísal všetko čo o tebe hovoria ludia v tvojom okolí a tiež čo si myslíš podla čoho tak usudzujú...
@zajkousko chápem ako to myslíš s tými komentmi, a je to pekné, ale poviem ti jednu smutnú vec - veľa ľudí, ktorí sa tak urputne upli k Bohu ako ty tak urobili preto, lebo sa im stalo v živote niečo zlé...poznám ich viacero, a pokiaľ sa dobre pamätám, aj u teba to tak bolo. Preto je ťažké niekoho presvedčiť, aby sa upol na Boha tak, ako ty. Môže sa modliť, ale kým nezažije niečo fakt zlé, tak tým žiť nebude. Moja babka tak žije - manžel ju týral a bil, a jej tá viera pomáhala žiť normálny život. Katechétka na strednej bola až prehnaná na môj vkus, začala nám nakladať na deti z rozvedených rodín, že sú to "diablove deti" (ako keby tie deti za to mohli...) a keď som si ju po hodine odchytila, vytiahla som z nej, že sa stala takou "ťažkou" veriacou, až keď jej syn umrel na rakovinu...proste, bohužiaľ, sme obyčajní pokrytci (väčšina) a obraciame sa k Bohu, až keď sa nám stane niečo zlé. A s tým sa zmier. Ja osobne sa za veriacu považujem - aj keď rovnako nie som nijaká "extra" veriaca, ktorá každý deň derie lavice v kostole - a páči sa mi, ako si zmenil svoj život a že si sa obrátil k Bohu. Ale uvedom si, kvôli ČOMU to bolo. A že nie každý prežil to, čo ty.
@neviemktosom ja si myslím, že by si potreboval psychológa už len kvôli tomu, že ty vlastne nevieš, či si gay alebo heterosexuál. Čo mi príde čudné. Lebo na jednej strane píšeš, že sa ti v gaycluboch nepáči, že sa ti pri babe postaví, že chceš ženu a deti, ale na strane druhej píšeš, že sa nevieš zmieriť s tým, čím si? Veď ty si relatívne zmierený s tým, že si hetero, len si nechávaš od okolia nabulíkať, že si gay...alebo si BI, čo, aj to sa stáva. Hlavne to nerieš, a ako napísalo veľa ľudí nadomnou - zruš FB účet, choď za prácou alebo školou niekde mimo prostredia, kde si, keď máš trafených všetkých kamošov a aj rodinu. Ak máš naozaj 20 rokov, ako píšeš, si dospelý a rodičia ti môžu vyliezť na hrb!
Nie je to ľahké, nebolo to ľahké a ani to ľahké nebude - dnes už nemá NIKTO ľahký život. Prečo si myslíš, že áno? Vieš o každom človeku, čo ho trápi? A ty si pánboh?
Všetci máme ťažké životy a každý má svoje problémy. A Boh, ktorým sa oháňaš, dal svojim najsilnejším vojakom najťažšie skúšky, či ako sa to hovorí...tak bojuj. Vzdať sa vie každý.
Keby som sa ja mala zabiť pri každom probléme, čo som mala (a to teda tiež neboli nijaké srandičky a maličkosti), tak tu už stokrát nie som. A s rozbitou hubou a odratými kolenami idem stále ďalej, miestami sa plazím, ale idem! A stále som bližšie k tomu, čo chcem v živote dosiahnuť.
To, že budeš plakať v kúte alebo strčíš hlavu do piesku a budeš sa tváriť, že neexistuješ nič nevyrieši, nemáš tri roky. Tak zdvihni zadok a už si kurva konečne buď pánom SVOJHO života - už ti ho dosť ovládali a ovplyvňovali iní, nie???
podla najnovsich studii bolo zistene, ze homosexualita je psychicka porucha za aku sa povazovala uz davno na zaciatku a zatvaralo sa s tym do blazinca, dokonca uz vtedy existovali procedury na vyliecenie, skus nad sebou v prvomrade porozmyslat a nenahovarat si to....neexistuje ziadny fyziologicky cinitel, ktory je zodpovedny za sexualnu orientaciu, je to len a len psychicka "vyhybka" a nie je pravda, ze je to vrodene a ze za to clovek nemoze, tu vyhybku ovlada totiz nase detstvo, pomery, prostredie a vztahy v rodine, s priatelmi a podobne...homosexualita NIE JE NORMALNA, avsak rozhodnutie homosexualov je ich vlastne....
@diego ja si naopak myslím, že homosexualita je vrodená, nikto si nemôže namýšľať, že je gay a ani ho nemôže k tomu donútiť okolie...to nefunguje tak, že lusknem prstom a som gay...priznávam, že homosexualita nie je normálna, ale tí ľudia si svoju orientáciu dobrovoľne nevybrali...je pravda, že by za tím teoreticky mohlo byť aj prostredie v ktorom vyrastali, ale aj tak si myslím, že z homosexuála heteráka nespravíš a naopak taktiež
no @matejkoo to nie je moj nazor, ale vysledok poslednej vedeckej studie, zaoberajucej sa touto otazkou, nikde v prirode neexistuje takyto druh poruchy a nie je ziadny gen, ktory ju sposobuje.....takze...? A druhov pre porovnavanie s clovekom je kvantum...
Su "studie" (a pomerne nove 2010 ak sa nemylim) ktore tvrdia ze Zem je v realite placka, takze automaticky to znamena ze je ?
"nikde v prirode neexistuje takyto druh poruchy" hej ? isto ? vaazne ? » en.wikipedia.org/wiki/Homosexual... a to je len wikipedia, pogoogli si to... taakze tvoj argument je absolutne "invalid".
chudatko treba vyrazit von a zit. ja som tiez po krk v sra***ch, ale treba ist von a zit (nie ze by sa mi to darilo ) a zase ďaleko neskorsie ako ostatny to mozem cosi
Ahoj. Je mi veľmi ľúto, že sa máš zle, ale musíš sa vschopiť. Ja som lesba, takisto ma ľudia odsudzujú, na lavicu, na skrinku, takmer všade mi píše dementné komentáre na moju osobu a orientáciu, ale ak by som sa mala nad každým jedným pozastavovať, bolo by to na nervy a hlavne bezvýsledné. Viem, o čom píšem, ver mi, pretože ja sama som si prešla peklom, bola som na psychiatrií v Kremnici, lebo som situácie riešila ubližovaním si. Neskôr som zistila, že ak by som sa mala celý život ľutovať, alebo ubližovať si, dopadla by som strašne. Prosím, daj sa dokopy, skús ísť k psychológovi, alebo môžeš kľudne napísať aj mne napr. na facebooku. (Sarah Gerzaničová)
Hlavne nerieš situácie samovraždou, pretože tým nič nedosiahneš, akurát ublížiš tým, ktorí ťa majú radi, len ty to možno nevidíš. Prajem ti veľa síl a hocikedy môžeš napísať. Držím ti veľmi palce !
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
2. odchod na vysku alebo za pracou, proste prec z miesta kde ta vsetci poznaju a ohovaraju.
Taká odpoveď nestačí nikomu...
a ty si mentálne zaostalý, si retard, si gramotný, nemáš ruky a hubu?!...
čo sa sťažuješ, začni konať....
v tvojom srdci je závisť, vidíš druhých, že sa majú dobre a Boh im vraj pomáha!!!
a na to si ako prišiel?
ak neveríš v Boha, prečo ho spomýnaš...
neseď doma na riti a choď robiť niekde ďaleko, začni sa správať ako normálny človek a nerob zo seba trasoritku nahovárajucu si, že celý svet na teba serie!
ja som mal x partnerov a k čomu to bolo, každy miloval moje peniaze, boli to falošné kurvy!...
všetkých som poslal do prdele a do svojho srdca som prijal Ježiša Krista!!!
on mi pomáha prekonať všetky životné strasti, vôbec ale vôbec ma neserie, že po mne niekto mrká, balí ma, chce sex.každého odmietnem...
zostal som čistý a verný Bohu. modlitby a zas modlitby mi pomáhaju každý deň byť šťastným, neľutujem........filip
rozprávaj sa s Bohom, toho kňaza by som nakopal do riti, on ťa mal práve pritiahnuť k Ježišovi Kristovi, ak to nedokázal, dokáž to ty a veľa sa modlí, modlitba ma zázračnú moc, píšem z vlastnej skúsenosti.....filip
pamätaj, všetci sa na teba vykopňu, nikto ti nepomôže, iba Ježiš je tvoja spása...
miky ty si taký kkot ako rampa .....filip
chod niekam na vysku do ineho mesta, alebo sa odstahuj a zacni sam odznova
heh, si ma nepraj, keď ťa stretnem .......filip
...a čo sa týka užívateľov BIRDZ-u myslím, že vaše vulgarizmy a pod. nikomu nepomôžu, tak si ich prosím nechajte doma pre svojich rodičov...
ale ak je to až také hrozné... začni od toho že navštív psychologa, lebo depresie su važna vec.... a v prvom rade sa s tým vysporiadaj ty sám.... vždy tu bude niekto komu to vadiť bude..... ale to teba zaujímať nemusí.... spokojný musíš byť hlavne ty sám so sebou... a potom to budeš vnímať uplne inak....
a zmen vysku (ak studujes), chod do ineho mesta, ked tu mas zle meno, alebo do zahranici a hlavne chod psychiatrovi
1. Trvám na tej odbornej pomoci tj psychológ.
2. Úprimne ti nerozumiem čo vlastne chceš. Veď určite existujú spoločenstvá gayov, kde by ťa prijali.
..sám si smiešny. Rada by som ale vedela, z čoho to tvoje tvrdenie pramení..
A ešte by som ti rada povedala, že psycholog a psychiater nie je to isté takže zrovnávať ich - kto je lepší - je dosť odveci.
A povedz človeku, ktorý denne venuje svoj čas ludskej psychike, luďom a ich problémom, že je hlupák. A rovno sa korunuj za debila..
..samozrejme, že v každom odbore existujú lepší a horší ale toto povedať ..hmm.. možno máš len zlú skúsenosť.
A inak @17
Velmi vela krat som po nich opravoval ich pracu aj zivoty zachranoval. Stale sa uci na skolach ten historicky model, drzat od pacienta odstup. Dievca, nemam potrebu tu nieco vypisovat, ale na zaklade Tvojej reakcie.. Prinajlepsiom nie si lepsia ako ja
1. Si si istý že si teplý?
2. A aký je tvoj svet?
vies ja mam takyto problem, len opisovat ho na nete do podrobna to je na dlho.. mne sa v pohode na babe penis postavi, ked som to povedal mojmu naj kamosovi, povedal, ze som heterak. problem je v tom, ze ludia ktori su okolo mna ma slovami ultacaju a menia byt gayom ako keby to chceli aby som tym bol a ja som z toho v depresiach.. bol som v gay klube aby som vedel na com som a proste viem, ze tam nepatrim, hnusilo sa mi to tam.. proste nie je to moj svet.. ludia su dnes schopni manipulovat s ludmi, menit ich, byt homosexualom sa vyvija len od prostredia a vychovy a pre mna je to velmi velmi tazke ked sa neviem branit, pri com chcem mat deti a zenu, vychovat ich, ucit ich bajkovat, korculovat, ucit sa s nimi a byt pysnsy ako som ich vychoval, ale vies.. ludia na slovensku su svine. menia ma a to je zle... (pri tom nemam ziadne zenske pohyby ani hlas, ked som ja kamoske povedal, ze som asi gay aj kamosovi, NEVERILI, ale teraz mozes si byt ista, ze aj taky uplne vyzerajuco heterosexual, moze mat sklony k chalanom vdaka "na hovno" okoliu.
.
.
.
Sorry ale to znie ako blbosť Mám pocit že gay nie si ale v hlave nemáš asi niečo v poriadku. Netrpíš nedostatkom pozornosti? Nežiarlíš na súrodencov? Nebol si zneužitý?
PS: "opisovať na nete to je nadlho" tak si pozri @0
Jednoducho si polož otázku čo môžeš stratiť ak odídeš (na VŠ, do zahraničia) ? Ak nemáš žiaden dôvod ostávať, tak to je dostatočný dôvod aby si odišiel.
Ako prvé zruš svoj FB, to je najlahšie.
Podla @43 gay niesi, tak si nenechaj hučať do hlavy sračky.
tvoj príbeh ma dosť zaujal a rozhodol som sa že ti pomôžem, keď už ani rodičia nevedia pomôcť, ani psychiatera a ani psychológ... urobí to obyčajný týpek z Birdzu... len my skús dôverovať
oka takže...
teraz chcem aby si my napísal všetko čo o tebe hovoria ludia v tvojom okolí a tiež čo si myslíš podla čoho tak usudzujú...
Nie je to ľahké, nebolo to ľahké a ani to ľahké nebude - dnes už nemá NIKTO ľahký život. Prečo si myslíš, že áno? Vieš o každom človeku, čo ho trápi? A ty si pánboh?
Všetci máme ťažké životy a každý má svoje problémy. A Boh, ktorým sa oháňaš, dal svojim najsilnejším vojakom najťažšie skúšky, či ako sa to hovorí...tak bojuj. Vzdať sa vie každý.
Keby som sa ja mala zabiť pri každom probléme, čo som mala (a to teda tiež neboli nijaké srandičky a maličkosti), tak tu už stokrát nie som. A s rozbitou hubou a odratými kolenami idem stále ďalej, miestami sa plazím, ale idem! A stále som bližšie k tomu, čo chcem v živote dosiahnuť.
To, že budeš plakať v kúte alebo strčíš hlavu do piesku a budeš sa tváriť, že neexistuješ nič nevyrieši, nemáš tri roky. Tak zdvihni zadok a už si kurva konečne buď pánom SVOJHO života - už ti ho dosť ovládali a ovplyvňovali iní, nie???
Su "studie" (a pomerne nove 2010 ak sa nemylim) ktore tvrdia ze Zem je v realite placka, takze automaticky to znamena ze je ?
"nikde v prirode neexistuje takyto druh poruchy" hej ? isto ? vaazne ? » en.wikipedia.org/wiki/Homosexual... a to je len wikipedia, pogoogli si to... taakze tvoj argument je absolutne "invalid".
A len pre istotu sem prihodim toto » healthland.time.com/2012/12/13/new-...
NAJPRV SA POINFORMUJ A POTOM SA ROB ZE SI ZOZRAL SALAMUNOVI RIT
inac, rad by som si precital tu tvoju super uzasne modernu studiu, existuje vobec ? neni nahodou financovana Vatikanom ?
peace. the. fuck. out.
Hlavne nerieš situácie samovraždou, pretože tým nič nedosiahneš, akurát ublížiš tým, ktorí ťa majú radi, len ty to možno nevidíš. Prajem ti veľa síl a hocikedy môžeš napísať. Držím ti veľmi palce !