niekde som cital ze homosexualy idu do pekla a slusny idu do neba ... neviem co mam rovbit tak som si aj tu zmenil profil na hetero.. ci ma s tym niekto skusenost
Hriešnici velebia hriech a chvália sa tým, za čo by sa mali hanbiť.!!! Celý birdz je takmer hriešny, satan závidi tým čo ostali v Pravde, lebo on sám ho nenávratne stratil....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Kde si prišiel na platnosť rovnice heterosexuál = slušný?
ano, je to pravda ....
dokáž však sám sebe, že si hoden večnosti a skončí s aktívnym životom gaya, Boh ti odpustí a privedie ťa k sebe do kráľovstva nebeskéh
ale na to je potrebná pevna vôľa a viera v Boha, ak to dokážeš si synom, ktorý bude spasený..
filip
a nech si už fake, alebo nie, týka sa to všetkých gayou a lezbičiek..
(takémuto sprostému fóru zvýši úroveň ak sa zmení téma na gramatiku)
homosexuál alebo nie.
Beata est vita conveniens naturae suae.
filip
inak neviem preco uplne sa smejem na tomto fore
@6
@thiness co je za peklom?
možná je sprosté a stačilo to ináč podať, ale je pravdivé...
akby som bol autor, dal by som mu názov "Gay a večné zatratenie."
ano, je tam veľa gramatických chýb , ale čo už ja t s tým spravím, nie som admin, aby som to opravil
filip
Kto ste bez viny, hoďte do mňa kameňom...
Hriešnici velebia hriech a chvália sa tým, za čo by sa mali hanbiť.!!! Celý birdz je takmer hriešny, satan závidi tým čo ostali v Pravde, lebo on sám ho nenávratne stratil....
filip