Zistil som, ze moj dobry kamarat je gay, neviem co mam robit. Hanbim sa pred kamosmi, aby si nemysleli ze aj ja som teply. Mam mu povedat, ze viem o tom ze je gay ? alebo co mam robit ?
aby si nemysleli že som teplý ...a prečo by si to mali myslieť keď im povieš že nie si teda že im povieš svoj názor ...a ja by som mu to povedala ja na tom nevidím nič zlé tak si to zistil veď aj tak by si sa to raz dozvedel či nie?
Riešiš blbosti... Keby som mala kamarátku lesbičku, tak sa za ňu nebudem hanbiť a neprestanem sa s ňou stretávať len preto, že je na baby... A o kamarátov ktorí by s tým mali problém naozaj nestojím...
preco by si to mali mysliet? ak si to budu mysliet, tak su to pakovia a nemusi ta trapit ich nazor. okrem toho, dozvedel si sa, ze kamos je gay ale pritom on o tom nevie, ze to vies? tak potom to mas zrejme info z druhej ruky a take infosky su casto bullshity
ty keby si videl dvoch kamošov a o jednom vedel, že je gay, myslel by si si, že aj ten druhý musí byť? nemáš robiť nič a žiť ako doteraz. ak teda naozaj je gay a nie je to nejaká skomolená informácia, ako sa písalo vyššie, to už ty vieš, odkiaľ to máš.
@galinka ano lenže niektorí (nj väčšina) chalani heteráci sú takí jebnutí že si aj o ňom pomyslia, že je gay,.(alebo si z neho minimálne spravia srandu). keby si ty bola lesbička, a mala by si lesbičku kamošku, väčšinu heterákov by sa tešila a už by mala v hlave predstavy o sexe vás dvoch. oni lesby väčšinou uplne milujú
viem, povedal som to veľmi otvorene. ale myslím že chápeš jak to myslim
Nezvyknem sa takto vyjadrovať, ale... Keď sú je*nutí, je*em na nich, nie?
Inak chápem, tiež som už v niekoľkých diskusiách poukazovala na fakt, že koľkí z tých chlapov, čo tak strašne odsudzujú homosexualitu, reálne keby majú možnosť vidieť "lesbičky v akcií", tak by sa s radosťou pozerali...
Bože... No kebyže mám mať takého kamaráta, ktorý sa hanbí za to, že som lesba tak ho pošlem niekam... Tvoj kamarát potrebuje hlavne podporu a nie ďalšie starosti...
@standy ja som gay a mám heterákov za kamošov až , až a dá sa povedať že aj dosť dôverných, jeden je taký frajerkár, že pretiahne každu babu čo vidí a možno aj zástrčku...
raz ked sme boli pod parou som u neho spal a kedže sme sa po jednom sprchovali, som si neodpustil mu povedať, že je krásny a keby bol gay, hned ho fiknem, a on mi na to, že mu to nevadí a tak som ho pretiahol, potom mi povedal, že on to s babami robí bežne a len bol zvedavý ake maju pri tom pocity....
no vidíš, kašli na všetkých a ked je dobrý kamoš, tak sa ho nato spýtaj, možno sa ti to hambí povedať.........filip
ak sa s kamosom prestanes stretavat preto ze to je gay, a bojis sa co si o tebe budu mysliet ludia, tak si fakt uzasny clovek , a ja by som sa hambil za to ze ta vobec poznam
Ze dobry kamarat? Ked niekoho pokladas za dobreho kamarata tak ti ma byt jedno ci je gay, alebo cokolvek cim je a co robi. Fakt tymto "stracas" pravo ho nazyvat dobrym kamaratom. Ani nechcei vediet ako sa bude citit on ked to zisti. Nechapem preco by si mali mysliet o tebe ze si teply, to akoze v dnesnom svete nemoze ist heterak a gay spolu von ? Fakt tomu prestavam rozumiet. Cim dalej je to viac separovane. Hovori sa otom ze je to rozsirenejsie a tolerovanejsie, ale takymto stylom to bude tak ze sa gayovia budu moct bavit len medzi sebou ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Čo chceš riešiť? Akú radu očakávaš?
určite sa na kamoša nevykašli.
viem, povedal som to veľmi otvorene. ale myslím že chápeš jak to myslim
Nezvyknem sa takto vyjadrovať, ale... Keď sú je*nutí, je*em na nich, nie?
Inak chápem, tiež som už v niekoľkých diskusiách poukazovala na fakt, že koľkí z tých chlapov, čo tak strašne odsudzujú homosexualitu, reálne keby majú možnosť vidieť "lesbičky v akcií", tak by sa s radosťou pozerali...
raz ked sme boli pod parou som u neho spal a kedže sme sa po jednom sprchovali, som si neodpustil mu povedať, že je krásny a keby bol gay, hned ho fiknem, a on mi na to, že mu to nevadí a tak som ho pretiahol, potom mi povedal, že on to s babami robí bežne a len bol zvedavý ake maju pri tom pocity....
no vidíš, kašli na všetkých a ked je dobrý kamoš, tak sa ho nato spýtaj, možno sa ti to hambí povedať.........filip
Nech žije @Elfer !
Nech žije @Elfer !