ahojte,aký máte názor na homosexuálnych rodičov, teda dvoch otcov alebo dve mamy ? príde vám to normálne,alebo lepšie ? ... aký je váš názor na túto tému, pre a proti... dakujem
Každý pár môže byť super rodičmi ale mali by myslieť nato že to decko keď začne chodiť do školy to bude mať ťažké po psch stranke.. lebo ostatný budú menovať jeho rodičov kadejakýma habaďurama.. ..skrz to že novodobé deti sú dosť zabrzdené čo sa týka správania skrz to že sú ovplyvňovaný menej rodičmi a viacej tv atď....
Normálne mi to nepríde, ale príde mi to omnoho lepšie ako detský domov. Hoc, ešte by som niečo také nezavádzal, pretože svet je proste plný jebnutých ľudí, ktorý sú schopný zdeptať decko do extrémov či fyzicky šikanovať za menšie maličkosti.
Najprv by to chcelo poriadnu osvetu i keď na jebnutosť ľudí je jediným liekom zjavne len hromadná lobotómia.
kto chce dieta, nech si ho s partnerom spravi. ked to nedokaze, ma smolu. preco by mali dobrovolne znicit zivot cudziemu dietatu (adoptovanemu) ?
Priklad v skole: "Deti ako sa vola vasa mamina a tatino?"
"Fero a Jozo" ... no a teraz si predstavte tu reakciu nielen spoluziakov, ale celeho okolia a najma ked dotycne dieta vyrastie, tlak okolia ze ma rodicov buzerantov.
Pre mna za mna nech si buzeranti trtkaju kade tade, v sukromi ich domova, ale preco by mali nicit zivot po psychickej stranke niekomu inemu, to urcite nie.
Homosexualitu považujem za úplne normálnu vec a dieťa by mohlo vyrastať v lepšom prostredí ako v deckom domove alebo vlastnej rodine kde je týrané alebo zneužívané.Jediný problém je podľa mňa otázka spoločnosti že dieťa by mohlo byť preto v škole šikanované.Myslím že aj keď je to dobrá vec naša spoločnosť na to nie je pripravená,snáď budú ľudia časom tolerantnejší.
je to rušivý faktor v dnešnej dobe vzhlôadom na spoločnosť voči dieťaťu, ale myslím si že ak by to bolo viac bežným javom, deti by boli v poriadku a akceptovali by svoje miesto a to akým spôsobom sú vychovávané ... na jednej strane je tradičný spôsob muž-žena prirodzený ... reálne teda dvaja ludia čo splodili potomka ho aj vychovávajú a teda majú medzi sebou aj fyzické puto + dieťa vidí a odmalička vníma lásku a spojenie dvoch ľudí (v normálnej rodine) teda sa učí a nastavuje odmalička na to že vie čo je prirodzené a ako to chodí ... neviem ako v buducnosti by mohlo dieťa ovplyvniť to že má homosexuálnych rodičov, pretože môže (ale nemusí) mať vôbec fyzické puto s nimi (no aj tak si napríklad vytvorí dosť silnú psychickú väzbu na nich/na ne) + fakt že vyrastá a formuje sa v ,,inej,, rodine ako je prirodzené a zaužívané po dobu niekolkých tisíc rokov, ho dosť môže do buducnosti poznačiť a to nielen na úrovni že sa môže jeho psychika sformovať do dosť pravdepodobnej homosexuality (pretože homosexualitu neberiem ako záležitosť prírody ale záležitosť vela faktorov ktoré ovplyvnia jedinca - samozrejme najvýznamnešia je psychická stránka), ale môže to dieťa poznačiť na rôznych úrovniach
pre to si myslím že tento druh rodinného puta je síce lahšie akceptovatelný pokial sa jedná o dieťa bez domova atď atď ... že bude mať milujúcich ľudí okolo seba a tak ďalej, lenže ak to porovnám na všeobecnej úrovni, stále mi pripadá stav ,,slobodná matka a dieťa/deti ,, v lepšej šanci na normálny život a vývoj ako ,,rodina v homosexuálnej domácnosti,,
nemám sice proti ním nič ale nepríde mi to normalne a proti prírode...
napr. keby som mala dvoch otcov nemohla a nedalo by sa sa s nini rozpravať o ženských veciach....to uz radsej detsky domov
+ čiastočne @14
Ak ma decko skoncit v nejakom statnom zariadeni, tak nech ma radsej dvoch otcov.
A reakcie ostatnych deti? Mne sa smiali aj za to, ze nepoznam svojho otca. Deti su jebnute, vzdy si najdu dovod aby ta dojebali. Mozno keby sa o ne ich heterosexualni rodicia poriadne starali, tak by sa to nestavalo az v takej miere...
ano pretoze spolocnost netoleruje tak to radsej nerobme, nech je to dieta radsej v domove a nikdy nepociti ziadnu lasku ...lebo sa mu budu v skole posmievat..zostanme stale na tej hlupej urovni a nikdy neprekrocme hranice...svet by vdaka tomu bol na tej istej urovni keby stale pozerame na to co si kto mysli a co poklada za moralne a dobre ...
Opytajme sa toho dietata, chces mat domov, lasku, zazemie? Na ukor toho ze sa ti budu v skole posmievat, Verim ze kazde dieta by odpovedalo, ze to posmievanie budu mat v pazi... :letim:
nemám na to názor, pretože si ho spraviť ani neviem. Osobne by som proti tomu nič nemal, ak by to v tej rodine fungovalo, resp. ak by to fungovalo aj v okolí danej rodiny - a aj keby nefungovalo, tak by som sa do toho nemiešal. Čiže neviem, na Slovensku by to pre to dieťa asi nebolo najpríjemnejšie, aj keď..
Myslim ze dieta by mala vychovavat jeho vlastna matka a jeho vlastyny otec.
Ale ked takych nema a zije v adoptivnej rodine tak je jedno ci sa o neho stara nevlastna matka + nevlastny otec alebo dvaja ockovia / dve mamy.
Vzdy lepsie ked sa o dieta stara aspon niekto ako ked vyrasta na ulici a po dosiahnuti plnoletosti sa z neho stane bezdomovec (viem o takych 2 pripadoch)
@silviaaa neviem ci si neodpocitavala aj inu temu
a k teme: podla mna je to pekna kktina, strasne som haklivy na taketo veci.. @10 tychto typkov by som stretol iba raz.. len raz za to ti rucim, potom by si ich videla iba v novinach na markize
@weasley7 chcel som ti napisat koment, aj som napisal ale potom som si povedal nikomu toleranciu nevstepis...aj vdaka takym ako ty je tento svet vo velkej p.ci, vojne, neznasanlivosti a podobne... Mier s tebou bratku
Som za. Padlo tu už mnoho dôvodov a nechcem byť papagáj, tak len pridám ďalší. Dnes si môže dieťa za istých okolností adoptovať aj slobodná žena. V čom sú od nej, slobodnej ženy, "horšie" napr. dve lesbičky? Alebo dvaja gayovia? V ničom. Lenže to konzervativizmom zdegenerované Slovensko zrejme ešte pekne dlho nepochopí.
@madtwatterphd to ma byt narazka na mna? @tenario tak to si sa trosku sekol nemyslis? koli takym ako ja? nehnevaj sa ale toto je uz moc
svet je obrateny naruby chlap sa jebe s chlapom a povies ze to je koli mne.. keby ludia neboli drbnuty a brali to normalne (tym myslim ze by to nepodporovali) tak by to bolo v pohode.. lenze vsetci vidia v TV ze to je v Amerike, to je moderne, to je dobre.. vsetkym jebe ale ja za to mozem lebo som norrmalny ale neschvalujem to koli mojim moralnym zakonom PREPAC
ako som sa už vyjadrila k tomu príspevku o tom referende či čo to bolo, podporujem to, ak sú tam dobre podmienky, kedže ako hovorí @32 nežijeme v ideálnom svete, pre to dieťa je to lepšie ako ked žije v decáku, alebo v poškodenej rodine, kde ho niekto z rodičov bije alebo podobne..
@weasley7 "tychto typkov by som stretol iba raz.. len raz za to ti rucim, potom by si ich videla iba v novinach na markize "
@luc.ka nejake iracionalne emocie v mojom svete urcite existuju, ale to ako keby si mala byt emotivna k bezdakovi z Hornej Dolnej, ktoreho si navyse ani nikdy nevidela a jedine co o nom vies je jeho meno jednoducho ten clovek pre teba nic neznamena a tak ho aj vnimas
@weasley7 odvaha nazyvat sa NORMALNYM , gratulujem ze to dokazes Homosexualita vzdy bola a vzdy bude, len sa to viac tajilo. Skus sa vzit do koze dietata v domove, ked moze mat rodinu , myslis ze chce ostat radsej v domove? Nie nechce..sebeckost ludi je to nedovolit alebo dosudzovat pretoze nikto z nich nebol sirota bez zazemia a vlastneho domova, rodiny...
@tenario podla teba by som nemal? ty sam seba ako nazves? podla seba nie si normalny ? CO TREPES ?
A ja viem ze je to byt napicu v detskom domove ale keby ma adoptuju buzeranti tak bud by nasli policajti ich dvoch vysiet na spagate alebo mna.. muselo by mi jebat aby som s nimi byval... @tommyhot a co sa ti na tom nepaci? si buzna ci co? tak ako ty nemas rad ked ti cigan ukradne penazenku alebo v telke bije matka rocne batola tak ja nemam rad teple nuly.. aky mas s tym problem ty? tvoj tatko je buzna ked si taky haklivy ci co ?
@weasley7 urcite sa nenazvem normalnym, pretoze neviem definovat normalnost Tie teple nuly? Ok staci mi to na to aby som si uvedomil ze s tebou nema zmysel debatovat ..Vela stastia v zivote ti prajem a rychli posun k uvedomeniu si istych veci , pretoze raz si ich uvedomis , skor ci neskor k tomu pride, lenze u niekoho moc neskoro
@weasley7 len taky detail - vseobecne nemam rada, ked mi niekto ukradne penazenku. Farba pleti zlodeja na mojej radosti z tejto udalosti nic nemeni.
Takisto nemam rada, ked niekto bije rocne batola.
Ale ako toto suvisi s tym, ze si netolerantne hovado?
"aky mas s tym problem ty? tvoj tatko je buzna ked si taky haklivy ci co ?"
Eh... povedzme, ze niektori ludia by sa proste potesili, keby tento svet nebol pre istych ludi peklo na zemi len preto, ze sa narodili trochu ini, ako vacsina (a vobec nikomu tym neublizuju).
@weasley7 to je co za absurdnu analogiu? Ako niekomu ublizuje "tepla nula", narozdiel od cigana co ta okradne, alebo od matky, ktora bije rocne batola?
Presne kvoli takym ludom ako @24 decka ktore by mohli mat milujucich rodicov musia vyrastat v statnych zariadeniach....
Ja si myslim ze zijeme v state kde mentalita vacsiny ludi je natolko obmedzena ze nie su schopni prijat nic nove a vsetko co sa vymyka konvenciam a je proste ine, je automaticky odsudzovane bezohladu na to ci sa to tych ludi tyka alebo nie. Urcite by dvaja homosexualni partneri vychovali dieta lepsie nez by ich vychovalo akekolvek statne zariadenie a aspon by z toho decka nikdy nevyrastol obmedzenec ako sa predviedol @24 .... a co sa tyka toho ako by to brali v skolach ako uz povedal @tommyhot deti su krute a vzdy si najdu dovod na vysmievanie to nikto neovplyvni cize riesit nieco take je uplne irelevantne
@luc.ka@38 to nie je tym ze je chlap a nepocituje iste emocie... tiez som nie tak davno zistila ze mam nevlastneho brata vzivote som ho nevidela ani neviem ako sa vola tak preco by som mala k niekomu koho vobec nepoznam prechovavat akekolvek emocie?
@klaudiqaaa@tommyhot@tenario@nenay tak teda vlastne mate pravdu ja som netolerantne hovado a buzeranti su uplne normalny.. vobec nikomu neskodia fyzicky takze su neskodny jak Fico.. prepacte ze koli tomu ze homosexuali su v pohodicke , su "IN" , ja to to nepodporujem tak ja som iny
normalnejšie je ked sú rodičia každý ineho pohlavia..a alkoholici napr. @44
a ano najkrajšie pre to dieťa bude, samozrejme preto aby ho jebnutovychovaná spoločnosť normalnymi parmi nešikanovala, ich nechať v detských domovoch...
tlieskam
lebo vychova v detskom domove je normalna...
@luc.ka ja som ženská, otca tiež nemám a príkald s bungee mi pride adekvátny resp. cítim to narovnako ; )
podľa mňa sa nedá hodnotiť rodič na základe pohlavia
poznám kopu rozvdených a problémových rodín
čiže takto
ak sa dvaja ľudia ľúbia a chcú mať dieťa, nevidím v tom problém
je mi srdečne jedno, akého sú pohlavia
vlastne ani single parents mi nevadia
proste nech to dieťa má všetko, čo potrebuje, ide o neho
@klaudiqaaa ja si praveze myslim, ze ta krutost deti ma korene v zlej vychove a teda sa da ovplyvnit. Poznam par deti, ktore sa mi nikdy neposmievali a myslim, ze to bolo prave preto, ze mali doma pozitivny priklad.
myslím, že pohlavie rodičov patrí pri výchove ku tým menej podstatným veciam...a ak má byť argument to, že bude v škole trpieť, atď...tak čo tak vychovať to dieťa tak, aby na takéto hlúposti kašlalo? a popri tom, čo tak ho nedať do školy vôbec? ( » www.svobodauceni.cz , » www.google.be/search?client=s... )
@tenario nadavat som nechcel to sa teraz naozaj ospravedlnujem a ziadny problem nemam to ta uistujem, len som na taketo temy haklivy ako som povedal, mam na to jednoducho svoj nazor a vy ste uz rozpravali trochu z cesty.. aky su nevinny a tak mylsim ze je to nadlho a hadka je zbytocna, nic sa tym nevyriesi.. PEKNU NEDELU aj tebe
@tommyhot "Poznam par deti, ktore sa mi nikdy neposmievali a myslim, ze to bolo prave preto, ze mali doma pozitivny priklad" podla teba je podla teba párik buzerantov "POZITIVNY" priklad ? ked uz to decko vyrasta s tym ze byt teply je uplne normalne, az sa dostane do puberty tak mozno aj on bude teply lebo unho to je ako vyber pohlavia 50:50 kdezto u normalneho cloveka tak 1:100 (napr. samozrejme).. rozmyslaj trochu
@weasley7 uz vieme s velkou pravdepodobnostou povedat, ze homosexualita je geneticka zalezitost ( » www.sciencemag.org/content/261/511... a okolie moze mat nanajvys vplyv na to ako daleko je decko schopne a ochotne pri badani sexualne zajst s rovnakym pohlavym, ale urcite nema vplyv na dlhodoby vyber pohlavia.
Navyse snad sa nebojis, ze ti nejaky homosexual preberie partnerku?
@tommyhot za prve ako mi moze homos prebrat frajerku ked nevie co by s nu robil ?
za druhe vobec to neni iracionalne, cim viac buzikov tym horsie.. tym myslim ako si predstav ze polovica populacie bude zit s partnerom rovnakeho pohlavia? kam prideme? do kravej riti..
@weasley7 precitaj si link, ktory sem postol v @59 , tam sa skuma homosexualita a jej vplyv na evoluciu. Tvoje obavy su iracionalne ale nezazlievam ti to, ludia radi argumentuju emotivne ked im dojdu argumenty, alebo nemaju dostatok informacii v danej oblasti.
@tommyhot mne to je jedno ty ked chces si podaj ruku s takym clovekom ked chces, je to tvoj pohlad na vec.. hadat sa o tom nema zmysle nic nezmenis, ani homosexualov a uz vobec nie moj nazor.. peace
som vďačný za takéto fóra, asi budem takéto a iné podobné názorové otázky klásť okoliu skôr, než sa rozhodnem s dotyčnými tráviť viac času, aby som tak nejak rýchlo obmedzene odselektoval chodiaci xenofóbny hnoj, hh
@linn pardon, -ny...ou, vlastne som sa mýlil, Harris je ozaj gay, z jeho postáv som vždy usudzoval, že to je heteráč... ...tak nič som nenapísal...pekný deň...
Neodsudzujem gayov ani lezbičky a súhlasím s názorom, že by to deti z týchto rodín mali ťažké. Lenže ak to majú tí dvaja v hlave v poriadku, dokážu dieťa nejako zoznámiť aj s druhým pohlavím, všetko je v pohode. Pretože napr. detské domy sú preplnené a prepáčte, ale ak si niekto chce adoptovať staršie dieťa, to dieťa môže povedať, že k ním ísť jednoducho nechce. Lenže koľkokrát si tie deti v decáku pretrpeli také veci, že so sexuálnou orientáciou ich náhradných rodičov nebudú mať žiadny problém. Proste závisí od osobnosti jednak ,,rodičov" a jednak detí. Ak by som bola v mojom momentálnom veku v decáku a chceli by si ma adoptovať napr. dve ženy, ktoré sú úplne v pohode, prečo nie... ja by som to prežila.
Som hejtom otvorená :happy:
Určite kladný. Teda určite to nemá takú hodnotu ako otec a matka, ale raz mi jeden človek povedal, že ho "buzeranti" nezaujímajú, pokiaľ nedostanú decko, vtedy by ich zabíjal. Prečo? Prečo by si nemohli napríklad adoptovať dieťa? Áno, chýbala by mu buď matka alebo otec, ale v tejto dobe matka alebo otec chýba polovici detí. Podaktoré slobodné matky/ slobodný otcovia si ťahajú domov náhodné známosti, chvíľkové vzťahy,... a to nie je pre tie deti zlé? Sú prípady, keď deti žijú na pokraji života, v chudobe, na ulici, sú zapletené pre zlé podmienky v drogách, prostitúcií. Doma sú bité, týrané, opovrhované, dokonca znásilňované, niektoré zabité. Pochádzajú z rozvrátenej rodiny. Matka ich opustila hneď ako sa narodili. Žijú v deckom domove. Tieto všetky deti nemajú ŽIADNEHO plnohodnotného rodiča a nikto s tým nič nespraví, nič sa s tým spraviť nedá. Tak prečo by sa možno niektoré z týchto detí nedalo zachrániť aj keď len tým, že by si ho adoptovali homosexuáli. Myslím, že by tým deťom bolo lepšie, boli by šťastnejšie a mali by normálne detstvo. Tak prečo nie. A že kresťanstvo? Cirkev je preto tomu? Cirkev je klišé, to je jasné každému. A vy, tak urputne veriaci kresťania, posielate homosexuálov do pekla, ale oni vám nič nespravili, nikomu nič nespravili. A že to nie je správne po sexuálnej stránke a nevznikne z toho nový život? Veď na to máte farárov, tí majú viac deciek ako by mali homosexuáli, kebyže nie sú homosexuáli.
ak ma budeš nabuduce takýmto spôsobom oslovovať,nebudem s tebou komunikoať
jasom si to ku tebe nedovolil ani jedenkrát...
ano som gay, ale som sa vzdal sex. života, nepraktizujem žiadny sex, sex, hrátky, zábavy, som absolutné proti zvrátenostiam, "nová" doba prináša odklon od Božích prikázaní a som veľmi, veľmi smutný z toho, že aj terajší pápež inkriminuje modermizmu a začína tieto manželstva schvalovať....
je to začiatok konca našej doby, nakoniec stojí to aj v Evanjeliu podľa Jána....
Biblia neklame, treba si dať svoje životy do poriadku, deň, keď druhykrát príde Ježiš Kristus na zem sa blíži a vtedy bude posledný súd živých i mŕtvych..
ľudia neveria na nebo, ale čo je najhoršie a najstrašnejšie na peklo...
@zajkousko neurazal som ta, ak si to tak bral tak sorry.. Ale ako sa hovorí "kážeš vodu, piješ víno" ..
A ak by si bol taký láskavý mohol by si mi poslať nejaký link na tie evanjelia co sa "naplnaju" ? Minule si mi poslal somarinu nejakú.. skús niečo presvedčivé , chcem tomu uveriť..
Bol by som ti vďačný..
Nič proti tomu nemám.Kebyže je dieťa s tými rodičmi od malička,asi by to chápali a brali ako normálne.Ale ďalšia vec je škola a spoločnosť.Dnešné decká,by z toho robili vedu a šikanovali či inak podceňovali.Nemyslím si že by dvaja homosexuálne orientovani vychovávali ďalších.S tým sa človek musí narodiť.Tiež nevidím nejaký zmysel alebo dôvod,prečo by malo nevinné dieťa trčať do 18-ky v detskom domove,radšej by som bola kebyže si ma niekto adoptoval.Hoc by boli takíto,takže niesom zásadne ZA alebo zásadne PROTI
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
85 komentov
3...
2...
1...
Najprv by to chcelo poriadnu osvetu i keď na jebnutosť ľudí je jediným liekom zjavne len hromadná lobotómia.
Ono nech si robia medzi sebou čo chcú, schvaľujem registrované partnerstvá, atď... ale deti by tam podľa mňa nemali čo robiť!
Priklad v skole: "Deti ako sa vola vasa mamina a tatino?"
"Fero a Jozo" ... no a teraz si predstavte tu reakciu nielen spoluziakov, ale celeho okolia a najma ked dotycne dieta vyrastie, tlak okolia ze ma rodicov buzerantov.
Pre mna za mna nech si buzeranti trtkaju kade tade, v sukromi ich domova, ale preco by mali nicit zivot po psychickej stranke niekomu inemu, to urcite nie.
z hladiska reakcii okolia mi to pride rizikove.
pre to si myslím že tento druh rodinného puta je síce lahšie akceptovatelný pokial sa jedná o dieťa bez domova atď atď ... že bude mať milujúcich ľudí okolo seba a tak ďalej, lenže ak to porovnám na všeobecnej úrovni, stále mi pripadá stav ,,slobodná matka a dieťa/deti ,, v lepšej šanci na normálny život a vývoj ako ,,rodina v homosexuálnej domácnosti,,
nie som proti tomu ani náhodou.
napr. keby som mala dvoch otcov nemohla a nedalo by sa sa s nini rozpravať o ženských veciach....to uz radsej detsky domov
+ čiastočne @14
A reakcie ostatnych deti? Mne sa smiali aj za to, ze nepoznam svojho otca. Deti su jebnute, vzdy si najdu dovod aby ta dojebali. Mozno keby sa o ne ich heterosexualni rodicia poriadne starali, tak by sa to nestavalo az v takej miere...
Opytajme sa toho dietata, chces mat domov, lasku, zazemie? Na ukor toho ze sa ti budu v skole posmievat, Verim ze kazde dieta by odpovedalo, ze to posmievanie budu mat v pazi... :letim:
neviem prosto
Ale ked takych nema a zije v adoptivnej rodine tak je jedno ci sa o neho stara nevlastna matka + nevlastny otec alebo dvaja ockovia / dve mamy.
Vzdy lepsie ked sa o dieta stara aspon niekto ako ked vyrasta na ulici a po dosiahnuti plnoletosti sa z neho stane bezdomovec (viem o takych 2 pripadoch)
a k teme: podla mna je to pekna kktina, strasne som haklivy na taketo veci.. @10 tychto typkov by som stretol iba raz.. len raz za to ti rucim, potom by si ich videla iba v novinach na markize
@tenario tak to si sa trosku sekol nemyslis? koli takym ako ja? nehnevaj sa ale toto je uz moc
svet je obrateny naruby chlap sa jebe s chlapom a povies ze to je koli mne.. keby ludia neboli drbnuty a brali to normalne (tym myslim ze by to nepodporovali) tak by to bolo v pohode.. lenze vsetci vidia v TV ze to je v Amerike, to je moderne, to je dobre.. vsetkym jebe ale ja za to mozem lebo som norrmalny ale neschvalujem to koli mojim moralnym zakonom PREPAC
ale tak medzi ludmi su ine puta citove, ako medzi clovekom a lanom na bugee... ale zase si chlap, emocie neexistuju v tvojom svete
@luc.ka nejake iracionalne emocie v mojom svete urcite existuju, ale to ako keby si mala byt emotivna k bezdakovi z Hornej Dolnej, ktoreho si navyse ani nikdy nevidela a jedine co o nom vies je jeho meno jednoducho ten clovek pre teba nic neznamena a tak ho aj vnimas
A ja viem ze je to byt napicu v detskom domove ale keby ma adoptuju buzeranti tak bud by nasli policajti ich dvoch vysiet na spagate alebo mna.. muselo by mi jebat aby som s nimi byval...
@tommyhot a co sa ti na tom nepaci? si buzna ci co? tak ako ty nemas rad ked ti cigan ukradne penazenku alebo v telke bije matka rocne batola tak ja nemam rad teple nuly.. aky mas s tym problem ty? tvoj tatko je buzna ked si taky haklivy ci co ?
Takisto nemam rada, ked niekto bije rocne batola.
Ale ako toto suvisi s tym, ze si netolerantne hovado?
"aky mas s tym problem ty? tvoj tatko je buzna ked si taky haklivy ci co ?"
Eh... povedzme, ze niektori ludia by sa proste potesili, keby tento svet nebol pre istych ludi peklo na zemi len preto, ze sa narodili trochu ini, ako vacsina (a vobec nikomu tym neublizuju).
Skúste vychovať svoje deti tak, aby neboli jebnuté a nešikanovali fakt bezdôvodne a bude to úplne top
Ja si myslim ze zijeme v state kde mentalita vacsiny ludi je natolko obmedzena ze nie su schopni prijat nic nove a vsetko co sa vymyka konvenciam a je proste ine, je automaticky odsudzovane bezohladu na to ci sa to tych ludi tyka alebo nie. Urcite by dvaja homosexualni partneri vychovali dieta lepsie nez by ich vychovalo akekolvek statne zariadenie a aspon by z toho decka nikdy nevyrastol obmedzenec ako sa predviedol @24 .... a co sa tyka toho ako by to brali v skolach ako uz povedal @tommyhot deti su krute a vzdy si najdu dovod na vysmievanie to nikto neovplyvni cize riesit nieco take je uplne irelevantne
BANDA KRETENOV !
@44
a ano najkrajšie pre to dieťa bude, samozrejme preto aby ho jebnutovychovaná spoločnosť normalnymi parmi nešikanovala, ich nechať v detských domovoch...
tlieskam
lebo vychova v detskom domove je normalna...
@luc.ka ja som ženská, otca tiež nemám a príkald s bungee mi pride adekvátny resp. cítim to narovnako ; )
poznám kopu rozvdených a problémových rodín
čiže takto
ak sa dvaja ľudia ľúbia a chcú mať dieťa, nevidím v tom problém
je mi srdečne jedno, akého sú pohlavia
vlastne ani single parents mi nevadia
proste nech to dieťa má všetko, čo potrebuje, ide o neho
Navyse snad sa nebojis, ze ti nejaky homosexual preberie partnerku?
Ci bojis sa toho, ze zanikne ludstvo, lebo vsetci budu homosexuali? Su to uplne iracionalne obavy » www.ehbonline.org/article/S1090-5...
za druhe vobec to neni iracionalne, cim viac buzikov tym horsie.. tym myslim ako si predstav ze polovica populacie bude zit s partnerom rovnakeho pohlavia? kam prideme? do kravej riti..
Som hejtom otvorená :happy:
je mi z toho všetkého zle...
Boh potrestá všetkých za tieto zvrátené manželstvá, príde novodoba sodoma gomora
ak ma budeš nabuduce takýmto spôsobom oslovovať,nebudem s tebou komunikoať
jasom si to ku tebe nedovolil ani jedenkrát...
ano som gay, ale som sa vzdal sex. života, nepraktizujem žiadny sex, sex, hrátky, zábavy, som absolutné proti zvrátenostiam, "nová" doba prináša odklon od Božích prikázaní a som veľmi, veľmi smutný z toho, že aj terajší pápež inkriminuje modermizmu a začína tieto manželstva schvalovať....
je to začiatok konca našej doby, nakoniec stojí to aj v Evanjeliu podľa Jána....
Biblia neklame, treba si dať svoje životy do poriadku, deň, keď druhykrát príde Ježiš Kristus na zem sa blíži a vtedy bude posledný súd živých i mŕtvych..
ľudia neveria na nebo, ale čo je najhoršie a najstrašnejšie na peklo...
A ak by si bol taký láskavý mohol by si mi poslať nejaký link na tie evanjelia co sa "naplnaju" ? Minule si mi poslal somarinu nejakú.. skús niečo presvedčivé , chcem tomu uveriť..
Bol by som ti vďačný..
chceš odo mňa to čo mám vo svojom srdci a tým je milosrdenstvo Božie....
o to sa musi zaslúžiť každy sám....
"Blahoslavení tí, čo nevideli a uverili!"
máš zmysel pre humor chlapče, kiež by ti vydržal i v tých najťažších chvíľach tvojho života....
apropo, keď už chceš byť originálny, nepijem KB, ale KBŠ a to je podstatný rozdiel...