Stacilo by podla mna nazaciatok, aby spolocnost akceptovala taketo vztahy...potom sa mozeme rozpravat o tom ci povolia manzelstva...otazka bola ci som za a to som...ale to sa podla mna aj tak nestane kedze u nas vsetko riadi cirkev...och...
Som maximálne za registrované partnerstvo.
Manželstvo má korene v cirkvi a je to zväzok medzi MUŽOM a ŽENOU. Nechcem byť nejaká puritánka alebo konzervatívna kádéháčka, ale tento zväzok by mal zostať nenarušený.
nech si robia čo chcú, páni ľudia, už to neriešte. Podľa mňa je to úplne ale úplne jedno, nech sa vezmú, adoptujú si ľudí, nech si nažívajú v mieri atď kým nepomrú... keď chcú, tak s tým my ostatní nemáme nič spoločné...
boooze taki mladi.. v tejto dobe... a napriek tomu este su zmagoreti najvacsim bludom sveta - cirkvou? slobodoa, rovnost a ohladuplnost vam mnohym nic nehovori....
ok ale reakcia na otazku. som za, bez rozdiuelu ci manzelstvo muz zena, alebo Z-Z ci M- M. hoci neviem ci by to pomohlo teraz.. ked uz aj tak zije prevazna vacsina homosexualov vo vlastnom hovne "vdaka" tlaku spolocnosti ktory nevydrzali.
@chidori nooo taak neviem ci by si ti pacilo keby si mala i ocka i ocka alebo 2mamky .....aako je zistene že deti,ktore si adoptovali homosexualni manželia maju citove kolapsy a depresie v ovela vacsom stadiu ako normlane deti
@14 je to úplne jedno či má dieťa rodičov dvoch mužov alebo dve ženy. Dieťa môže mať depresiu či má už rodičov ženu a muža. je to jedno, depresia alebo nie... ľudia len nemajú čo robiť tak zbierajú kraviny na to aby ešte viac odrovnali týchto ľudí. robia výskumi a prognózy a deptajú tým akurát tak tých ľudí. div nezačnú na nich robiť pokusy. bože, všetci sme ľudia, všetci si zaslúžime byť šťastní, nezávisle od toho kým sme.
Jednoznačne áno...šak aj oni sú ľudia nie? prečo by nemohli mať rovnaké (dedičné, majetkové) práva ako heterosexuáli? alebo už len také podanie informácii o zdravotnom stave v prípade nehody, ...???
@14 noo bol tu raz pouzity niekde na fore taky koment a plne s nim suhlasim a opakujem ho: radsej mat dvoch ockov alebo dve mamky ako by som mala vyrastat v detskom domove bez nikoho...a byt odhodena heterosexualnymi rodicmi....
No podla mna nech si robia co chcu... Len mi pride hrozne divne, ked niekto povie jednoznacne NIE, je to ako keby niekto iny jemu zakazal zobrat si niekoho koho miluje Aletak adopcia deti je uz trochu moc... Minimalne na Slovensku a v najblizsich xy rokov, kym sa tu ludia dostanu na rovnaku mentalnu uroven s ludmi zo zapadnych krajin
Pre mňa za mňa nech sa berú, sexujú a neviem ešte čo.Len žiadne adopcie detí, to je podľa mňa hranica, kedy už je prekročená všetká hranica a medze chápania manželstva ako inštitúcie samotnej- jeho účelom je totiž rodina a tam tá reprodukčná funkcia trošku pokrivkáva...
Mne by nevadili regostrovane partnerstva alebo nazvime to manzelstva homosexualov ale urcite som proti tomu aby si mohli adpotovat dieta...to nie je proste prirodzene, dieta je plodom muza a zeny a pri tomto som urcite proti...ak je im tak spolu dobre, miluju sa chcu byt spolu, prosim ale deti to je uz moc
Mne by to strašne vadilo, manželstvo má byť medzi ženou a mužom a nie naopak, je to kravina, a čudujem sa tým krajinám kde to sprístupnili, ja hovorím veľké NIE
@26 Sam vies ze to je uz extrem
Ale ked to chces pocut, ano, hovorim o tom zapade kde ludia nesudia cloveka podla toho co ma oblecene. Ver mi, presiel som par velkych miest a viem ze ludia tam nosia take veci za ktore by na Slovensku cloveka ukamenovali na ulici a tam sa za nimi nikto ani neotoci.
Podla mna ma byt manzelstvo medzi dvoma milujucimi sa ludmi...a nie medzi muzom a zenou...a k tomu obrazku...noo tipujem ze ten chlapik pozoval na nejakej akcii typu Love parade alebo Gay pride...takze nechapem co sa tu riesi...a s tymi detmi, podla mna je scestne sa tu teraz ohanat niecim takym ako ze mat deti je povinost muza a zeny a podobne...Preco je teda tolko deti v detskych domovoch...tie su prave nechcene tymi muzmi a zenami co ich splodili...preco sa teda o ne nestaraju...a teraz pride nejaky homosexualny par, ma zaujem o adopciu takehoto nechceneho dietata, chce mu zabezpecit byvanie, nejaky standard, vzdelanie a buducnost...a nemoze lebo je to spolocnostou nepripustne...och ludia vratme sa do doby kamennej...
@36 tak nevyzera normalny gay, ale vyzeraju tak zapadni homosexualni aktivisti. Je toho plny internet..
@34 ano extrem, no v amerike uplne bezny.. tiez som pobehal par velkych miest a viem ze tam sa na teba nikto ani len nepozre a mozes mat na hlave aj slipy. Ale tu si v komunistickej strednej europe
ako ludia to kde sme? vycapis tu obrazok gaya co sa odviazal na dakom feste a davas ho za priklad vsetkych gayov? si videl uz gaya nazivo? bezne sa v tvojeje spolocnosti moze pohybovat a ani o tom netusis...nie vsetci su extremisti a "vytoceni".to akoby ty si sa vzal parochnu na nejakom koncerte ci feste a dali by ta za odstrasujuci priklad mladistveho heteraka.podla mna na orientacii nezalezi, ked je clovek milujuci a dokaze dat dietatu vsetku lasku a starostlivost a vychovu,nevidim dovod,aby si nemohol adoptovat dieta a adekvatne sa on postarat..ved tu predsa nevravime o nejakom vyskume oplodnovania zien prerobenymi zenskymi vajickami a ine experimenty, ale o obycajnej starostlivosti o dieta,ktore nemalo tolko stastia vyrastat vo vlastnej rodine. a ti co ste tak razantne proti vsetkemu homosexualnemu...polozim vam otazku: co by ste robili,keby vam niekto teraz povedal ze ste chori,zvrateni a nechutni a ze si nemate pravo vziat ci zit s clovekom ktoreho milujete,len preto ze sa to zvysku spolocnosti nepaci? keby vam niekto povedal,ze heterosexualita ze choroba a musite sa preorientovat??? Ako by ste sa citili? a ako by ste takto zili? tak vas prosim o trosku pochopenia a empatie
rasisti vzdy boli a budu... ludia ktori neznasaju homosexualov su svojim sposobom rasisti tiez... na otazku preco je to tak dostanete len zriedka argument v ktorom by nebolo pouzitych 5 sprostych slov a to tiez len v pripade ak sa bavite s nabozenskym fanatikom takze .... nemyslim si ze grupec prostomyselnych idiotov by mal nejak v dnesnej dobe zabranovat pokroku v oblasti ludskych prav.... A TO SA VAZENI TIKA VSETKYCH ! Zovseobecnime prava pre tych ktorym chybaju a budeme vediet zistotou ze tie nase vlastne nikto uz nespochybni
no tak to isto NIE, na to je viacero dovodov: 1. je to nechutne, 2. su to mentalne chori ludia, 3. hovorime predsa o SR, ktora ako jedna z mala este drzi nejaku tu moralitu, 4. nepotrebujeme tu nijakych buzerantov, pretoze na SR je uz individui dost!
Alebo viete co? kludne to mozme legalizovat, nech si aj deti adoptuju a potom uz aj zvieracie manzelstva, zena sa moze vydavat za kocura... aj eutanazia moze byt, to uz potom aj prostitutkam povolit, zlegalizovat drogy, interupciu do 9. mesiaca....... a ta svadba sa moze uskutocnovat uz od 5 rokov...... toto chcete? ved ked mozu mat svoje prava homosexuali, tak preco nie aj ti ostatni, nie?
.............a ten obrazok je trefny, pretoze ked uz raz budu mat povolene manzelstva, tak sa budu dozadovat aj inych veci ako napr. festivali.... no kto by uz nesiel na GayBeeFree alebo HomoTopfest...
no podme ludia, spravme zo Slovenska jeden velky holubnik !!!!
len si tu brazdim internet a hladam nejaky material o homosexualnych manzelstvach a naraz toto !
1.je to nechutne? a preco sa pozeras ? a vlastne videla si niekedy na slovensku napr.gay par na ulici ako sa bozkava ? (verim tomu,ze nie,lebo to vacsinou nedemonstruju na ulici ) a nahodou pride mi tiez nechutne ,ked vidim dvoch 13rocnych ako si strkaju jazyky do hrdla a pomaly sa dievca chlapcovi urobi na kolene v autobuse,treba to zakazat??
2.mentalne chori ludia?
Sexuální orientace se ve své podstatě jeví jako biologická, předurčená komplexní souhrou gentických faktorů a raného děložního prostředí, a proto sexuální orientace není osobní volbou. Neexistuje žádný přesvědčivý důkaz na podporu tvrzení, že rané dětské zkušenosti, výchova, sexuální zneužití nebo jiné závažné životní události ovlivňují sexuální orientaci,neexistuje rovněž žádný přesvědčivý vědecký důkaz vrozenosti a neurobiologické podstaty homosexuality.
3.moralita-mravnost. o tomto hovorit na slovensku je smiesne.
4.a co sa tyka individui ,myslim ze tepli su zdaleka lepsi ako nejaki nacisti ,rasisti a nevem este aki radikali ,co za haved tam mame
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
Manželstvo má korene v cirkvi a je to zväzok medzi MUŽOM a ŽENOU. Nechcem byť nejaká puritánka alebo konzervatívna kádéháčka, ale tento zväzok by mal zostať nenarušený.
ok ale reakcia na otazku. som za, bez rozdiuelu ci manzelstvo muz zena, alebo Z-Z ci M- M. hoci neviem ci by to pomohlo teraz.. ked uz aj tak zije prevazna vacsina homosexualov vo vlastnom hovne "vdaka" tlaku spolocnosti ktory nevydrzali.
Dakujem neprosim..
niektorí ma prekvapujete akí ste prijebaní
aj tak tu nebudem žiť
zožerte sa tu
Inak keď už si toto otvorila, aspoň si mohla k tomu nie napísať aj argumenty.
Ja som za, prečo by nemohli mať rovnaké práva "spečatiť svoju lásku" ako heterosexuálne páry?
Ale ked to chces pocut, ano, hovorim o tom zapade kde ludia nesudia cloveka podla toho co ma oblecene. Ver mi, presiel som par velkych miest a viem ze ludia tam nosia take veci za ktore by na Slovensku cloveka ukamenovali na ulici a tam sa za nimi nikto ani neotoci.
@34 ano extrem, no v amerike uplne bezny.. tiez som pobehal par velkych miest a viem ze tam sa na teba nikto ani len nepozre a mozes mat na hlave aj slipy. Ale tu si v komunistickej strednej europe
@27 čo je sk ???.. keď už máš niečo u faka, tak sa apsoň správne vijadruj, keď už tak SR
"knoxvill
15 ročný chalan
White Power NSBM"
toto bi mal riesit admin. na pokeci bi za to mal ban na nick.
.............a ten obrazok je trefny, pretoze ked uz raz budu mat povolene manzelstva, tak sa budu dozadovat aj inych veci ako napr. festivali.... no kto by uz nesiel na GayBeeFree alebo HomoTopfest...
no podme ludia, spravme zo Slovenska jeden velky holubnik !!!!
len si tu brazdim internet a hladam nejaky material o homosexualnych manzelstvach a naraz toto !
1.je to nechutne? a preco sa pozeras ? a vlastne videla si niekedy na slovensku napr.gay par na ulici ako sa bozkava ? (verim tomu,ze nie,lebo to vacsinou nedemonstruju na ulici ) a nahodou pride mi tiez nechutne ,ked vidim dvoch 13rocnych ako si strkaju jazyky do hrdla a pomaly sa dievca chlapcovi urobi na kolene v autobuse,treba to zakazat??
2.mentalne chori ludia?
Sexuální orientace se ve své podstatě jeví jako biologická, předurčená komplexní souhrou gentických faktorů a raného děložního prostředí, a proto sexuální orientace není osobní volbou. Neexistuje žádný přesvědčivý důkaz na podporu tvrzení, že rané dětské zkušenosti, výchova, sexuální zneužití nebo jiné závažné životní události ovlivňují sexuální orientaci,neexistuje rovněž žádný přesvědčivý vědecký důkaz vrozenosti a neurobiologické podstaty homosexuality.
3.moralita-mravnost. o tomto hovorit na slovensku je smiesne.
4.a co sa tyka individui ,myslim ze tepli su zdaleka lepsi ako nejaki nacisti ,rasisti a nevem este aki radikali ,co za haved tam mame