spoločnosť sa nikdy nepoučí pokiaľ budeme o veciach len rozprávať musí pocítiť priame dôsledky niektorých rozhodnutí. preto by som legalizoval všetky drogy , povolil všeljaké partnerstvá .. kľudne aj pedofiliu a potom by som sa pozeral ako to tu bude vyzerať
Treba povoliť aj drogy a schváliť, nech pedofília, zoofília a nekrofília na rovnakej úrovni ako homosexualita, čiže to budú úplne normálne veci.
Nech si majú teda manželstvá, ale robiť okolo toho ceremónie a akcie a lá Gay Pride a pod. sú už extrémy (nezabudnite mi napísať, že extrém je aj Kotrba a jeho ľudia ). A adopciu detí by som im nedovolil.
@semhaforas čiže pred 10timi rokmi o nich nik nevedel? a v starovekom ríme a grécku, kde milenecký vzťah dvoch mužov, či milenci renesančných maliarov, to je nič? homosexualita je bežná už od dávnych čias a nerozumiem, prečo by sme im mali zakazovať uzatvoriť zmluvu na celý život...vec s ktorou to porovnávaš ty je obmedzená tým, že párením sa členov jednej rodiny vznikajú genetické mutácie, pričom pokiaľ viem dvaja gayovia decko nesplodia, ani lesbičky...takže naozaj je to nahlavu priovnanie
Mne vobec nevadi ked niekto suckuje dicky , ale nenavidm druhy gayov co sa obliekaju ako zeny a su proste , "teply" . Ani manzelstva mi nepridu normalne . tot moj nazor . nepovolit homosexualne partnerstva
manželské zväzky aj hej, ale nech im neskúsia povoliť adoptovať deti. Je to predsa prirodzený kvázi mechanizmus prírody proti premnoženiu, oni vonkoncom za to tiež nemôžu čiže nech sa zoberú keď chcú, ale robiť kvôli tomu tie ich pochody a pod. To by som fakt rozháňal. To je ako vybehnúť do ulice že joj ja sa chcem oženiť so stĺpovou vŕtačkou a vy mi to proste budete tolerovať lebo ja za to nemôžem.
asi pred rokom bol v správach prípad jedhého gaya, ktorý býval so svojím partnerom v byte. Byt bol písaný na toho, ktorý zomrel (neviem ako, ale bol mladý a bola to nečakaná smrť), ten pozostalý partner nemal dostať nič, keďže tamten zosnulý nemal napísanú záveť a všetko dostala jeho "rodina", ktorá sa ho vzdala, keď sa priznal a samozrejme pozostalého smútiaceho partnera vyhodili na ulicu
Na homosexuáloch mi vadí len to ich dosť časté výstredné správanie, to čo predvádzajú na tých pochodoch, na verejnosti...to rozhodne nie je pre deti. A na ne oni často neberú ohľad, ani na nikoho...proste by sa tak mali správať len doma aby tým nepohoršovali okolie.Nech ukážu že sú ako my, normálni a nech si neukazujú všade holé zadky...lebo to robia. A o transexuáloch ani nehovorím, ale to je zas iná téma.
povolit, alebo nepovolit? Kto povedal, ze je zakazane mat homosexualneho partnera? To ze nemaju tie iste prava, je uz ina vec... ale tie partnerstva same o sebe zakazane nie su. Nikto ta nezavre za to, ze si teply... tak o co teda ide?
@semhamforas pred zanikom grecka a rima? najprv si dobre prestuduj filozofiu, obdobia posobenia myslitelov a potom nieco vrav o tom, kedy bola v antickom rime rozsirena homosexualita a tvrdenie, ze na zaklade toho zanikla, tak to je uz riadny gol
@semhamforas co sa tyka tej genetiky tak to co si napisal nie je velmi pravda... ano mas pravdu ze starsie zeny 40 a viac rocne maju vacsie riziko narodenia sa dietata napr. s downovym syndromom ale nie je to koli takemu istemu mechanizmu ako pri inceste... ide o zvysenu pravdepodobnost nodisjunkcie chromozomov vo vyssom veku v dosledku kumulacie exogennych faktorov zatial co pri inceste vznika velka pravdepodonost vzniku recesivnych alel jednotlivych genov ...Ked vezmeme do uvahy ze kazdy jedinec ma cca 5-8 chybnych genov ktore sa nemusia prejavit je to velke riziko.
@semhamforas neskor som si vsimol, ze si odpisal pure, za to sa sopravedlnujem, ale napisal si to tak, akoby to bol jediny problem..ja mam rim prestudovany dobre, historii sa venujem ale upadok kvoli moralke nie je umerny prave rozsirujucej sa, resp rozsirenej homosexualite..tam bol problem ten, ktory si popisal dalej..zhyralost, tyranske vlady psychopatickych vladcov a podobne..homosexualita bola sice normalna ale nema nic spolocne s problemami ako vnutornymi, tak vonkajsimi
Nemôžu za to, akí sú, takže registrované partnerstvá by sa mali povoliť. S tou výchovou detí, tak to neviem. Prvé roky by deti mali určite problémy s postavením v spoločnosti, hlavne v škole. Vždy sa nájdu takí, čo si z nich budú uťahovať. Takže s výchovou detí to neviem, či by som povolila. Treba hlavne myslieť na tie deti...
Ľudstvo ide z extrému do extrému. V minulosti ich lynčovali, dnes ich lynčujú ešte v Afrike a niektorých častiach Ázie, čo pochopiteľne nie je správne. Vyspelé krajiny sa zasa tvária, že je to čosi úplne normálne a že orientácia muža na muža, alebo ženy na ženu je úplne niečo normálne...
Extrém ako extrém, len každý z opačnej strany.
Ak to takto pôjde ďaľej, tak ekonomické problémy a koniec koncov všetky problémy, ktorých je v poslednej dobe veľmi veľa sa naakumulujú a po čase príde znova k lynčovaniu, alebo k úplnému zákazu homosexuálneho styku a za to si budú homoteroristi sami niesť zodpovednosť, lebo svojim správaním iba zdvíhajú vlnu odporu.
Registrované partnerstva ano, nevidim dovod preco nie.. Ti ludia spolu budu zit tak ci tak, ked to chcu. Ten papier by im znacne ulahcil pravne otazky.. Co sa deti tyka, urcite nie teraz. .Mozno o vela rokov, ked sa bude spolocnost stavat k homosexualom bez predsudkov a ked sa preukaze, ze taka vychova by nemala na vyvin deti zly vplyv.
Kto podporuje homosexuálne partnerstvá, tak by mohli súhlasiť aj s mnohoženstvom, alebo mnohomužstvom. V tomto prípade nevidím dôvod, prečo by sme to nemohli liberalizovať aj ďaľej.
@alpynus je to môj názor a som presvedčený, že je správny. Ale kto sa nepoučil z minulosti a má klapky na očiach a je odpojený od reality je to jeho problém....len škoda, že mnoho ľudí je takých, ako som teraz popísal.
Nemôžu za to, narodili sa tak, z ľudského hladiska jasné že by sa to malo povoliť... ale myslím si že spoločnosť ich ešte neakceptuje tak, ako by mala... čiže je jedno či niečo majú povolené alebo nie, aj tak budú vo všeobecnosti neakceptovaní... zatiaľ.
mali by to povolit aj ked to je jedno ked chcu tak spolu budu zit ci uz s papierom v ruke alebo bez neho tak isto ako aj u heterosexualov je podla mna zbytocna svadba
robis pracu do skoly, alebo si si vsimla, ze sa na tom vela diskutuje na roznych forach? Ano je to otazka, ktora ma vela rozporov a rozdielne nazory. Ponukam ten svoj:
1) osobne proti homosexualite nemam nic, ale je mi divne, ked o sebe prehlasuju, ze je to normalne, ale pedofilia normalna nie je.
2) svoju sexualitu si nechavam v sukromii, pretoze tam to patri. Nepotrebujem sa nou chvalit a podobne... Mnoho ludi to vsak nechape a je medzi nimi velmi vela homo(bi)sexualov.
3) registrovane partnerstva? absolutne ANO! preco by nemohli byt 2 partneri rovnakeho pohlavia? Ale k adopcii deti mam opacny nazor. Spolu mat deti nemozu, ani mat nemohli/nebudu mat, tak teda adopcia do homosexualnej rodiny je nepripustna.
Co ma u LGBT komunity serie? Prakticky nic, akurat to, ze vykrikuju ako su diskriminovani, ale ked sa pozrieme do ich komunity, tak vidime diskriminaciu vacsiny. O akej diskriminacii sa teda mame bavit? K tomu si musia robit pochody, co otvorene mozem nazvat propagaciou (reklamou) homosexuality, no ked si krestania (som ateista) robia pochod za rodinu, tak je zle...
zaver: je to kazdeho osobna vec, ale nemal by to tahat do spolocnosti.
nech si robia,co chcu doma...ale normalne to nie je,kedze vsetky zive tvory boli stvorene tak,aby sa mohli rozmnozovat...no v pripade homosexuality to nejde...ale adopcie v ziadnom pripade...inac proti nim nemam nic,pokial sa nemusim pozerat na ich homosexualne prejavy...tiez su to len ludia
Prečo by mali byť povolené len heterosexuálne partnerstvá? Všetci sme predsa ľudia. Len je dosť smutné, že ich spoločnosť neakceptuje tak, ako by mala....
Na co sa vlastne stazuju? kazdy obcan si moze zobrat osobu opacneho pohlavia... a nemoze si zobrat osobu rovnakeho pohlavia. Prava su teda UPLNE ROVNAKE. Vsetci mozeme a nemozeme to iste. Kedze homosexuali vedia, ze je to tak, ohanaju sa tym, ze si nemozu zobrat niekoho, "koho lubia". Ak by sme ale mali zobrat do uvahy takyto argument, tak mozeme rovno povolit aj nekrofiliu. Pride nekrofil s notarsky overenym suhlasom zosnuleho do marnice... ved - obaja suhlasili, ich laska je dokonca az za hrob, tak preco ich diskriminovat pri poslednej sulozi v rakve? Ale kludne nech sa registruju ked chcu ist sami proti sebe, raz nejakemu Afoldovi ulahcia pracu.
Je mi to tak povediac jedno. nech si každý robí po čom jeho srdce piští. Netúžim sa však pozerať po liepajúcich homosexuálnych párov o nič viac ako na hetero. Ak sa chcú zobrať tak nech sa. A k vychovávaniu detí názor ešte nejako nemám a rozmýšľať sa mi nechce
mrzí ma, keď si ľudia robia názor o homosexuáloch len z toho, čo vidia v telke...chcem povedať, že na tie kadejaké pochody väčšina normálnych gayov nechodí, nepotrebujú sa nijako zviditeľňovať, presne tak ako iní ľudia...
registrované partnerstvá..áno...
a to prirovnávanie k pedofílii a iným úchylkám je fakt úbohé
Povoliť, už po stý krát odpovedám na túto otázku vďaka Birdzu. Vtipné však je, že ako tak čítam komentáre, homosexualita viac vadí mužom ako ženám. Mali by skôr byť radi - aspoň nemajú takú konkurenciu
Nerozumiem, čo na tom môže niekomu vadiť. Argument "je to proti prírode" je akurát tak čisté pokrytectvo, pretože koľkí z nás žijú v súlade s prírodou? Mizivé percento.
A kľudne by som im povolila aj deti. Určite je lepšie ak dieťa vychovávajú dvaja gayovia/lezby ako by malo stráviť detstvo zavreté v detskom domove, kde sa mu maximálne zdegeneruje osobnosť a sociálne schopnosti. Jednoducho tie deti tam nemajú dostatočnú starostlivosť a ich psychický vývin je spomalený a posunutý. Preto by podľa mňa bolo decku lepšie ak by vyrastalo v homosexuálnej rodine.
Svadba pre mňa aj medzi mužom a ženou neznamená nič viac ako papier (aspoň teraz to tak vnímam).Ale myslím že by mali mať na to právo ako my všetci ostatní, keď nie kvôli ničomu inému, tak aspoň kvôli tomu že jednému z nich sa môže niečo stať a partnera k nemu nepustia ani do nemocnice. Okrem toho, známy prípad ako jedného nešťastne zrazila električka a peniaze dostal jeho homofóbny otec ktorý ho vyhodil z domu.
@kofolavsrdci ja ti dam argumentov kolko chce.. idem von vsade sama homosexuali.. zapnem TV vsade sama homosexualita. zapnet net a co nevidim?
kriste.. este tie pochody.
Nech si proste robia co chcu.. nikto icn nmeprenasleduje, maju tie iste prava ako vsetci, mozu si kludne zit, doma za dverami nech to fici kludne aj vo velkom
Pre boha vsak uz pomaly z heterakov sa robi mensina a chlap co je na zeny je out..
total mimo, ale kludne nech im to povolia, ked daju konecne pokoj.
nepodporujem to ale je to kazdeho vec ,,podla mna je to smutne,,a tí ludia by sa mali zamysliet ,,preco su oni na svete lebo maju MATKU A OTCA,,a nie dvoch otcov ani dve matky,,
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
122 komentov
manželstvo je predsa základné ľudské právo, do piče!
@1
neviem akému zakomplexovanému kokotovy by to mohlo vadiť. žiadneho takého nepoznám
Nech si majú teda manželstvá, ale robiť okolo toho ceremónie a akcie a lá Gay Pride a pod. sú už extrémy (nezabudnite mi napísať, že extrém je aj Kotrba a jeho ľudia ). A adopciu detí by som im nedovolil.
Ukameňujte ma
asi pred rokom bol v správach prípad jedhého gaya, ktorý býval so svojím partnerom v byte. Byt bol písaný na toho, ktorý zomrel (neviem ako, ale bol mladý a bola to nečakaná smrť), ten pozostalý partner nemal dostať nič, keďže tamten zosnulý nemal napísanú záveť a všetko dostala jeho "rodina", ktorá sa ho vzdala, keď sa priznal a samozrejme pozostalého smútiaceho partnera vyhodili na ulicu
Len to mi na tom vadí, nič iné.
a tak čo sa zapájaš do debaty o homosexuáloch, keď vlastne len trepeš pičoviny o úplne iných prípadoch?
@sugy 1 snažil som sa ........doteraz
@chingula @56
Extrém ako extrém, len každý z opačnej strany.
Ak to takto pôjde ďaľej, tak ekonomické problémy a koniec koncov všetky problémy, ktorých je v poslednej dobe veľmi veľa sa naakumulujú a po čase príde znova k lynčovaniu, alebo k úplnému zákazu homosexuálneho styku a za to si budú homoteroristi sami niesť zodpovednosť, lebo svojim správaním iba zdvíhajú vlnu odporu.
ano je to pravda ze od urciteho veku stupa riziko najme u chorob ako je downov syndrom a pod. dakde mam aj presne cisla ale nechce sa mi to hladat...
konečne som dospela do štádia na birdzi, že tie zadubené hlavy ma už len rozosmejú, a to kruto!
1) osobne proti homosexualite nemam nic, ale je mi divne, ked o sebe prehlasuju, ze je to normalne, ale pedofilia normalna nie je.
2) svoju sexualitu si nechavam v sukromii, pretoze tam to patri. Nepotrebujem sa nou chvalit a podobne... Mnoho ludi to vsak nechape a je medzi nimi velmi vela homo(bi)sexualov.
3) registrovane partnerstva? absolutne ANO! preco by nemohli byt 2 partneri rovnakeho pohlavia? Ale k adopcii deti mam opacny nazor. Spolu mat deti nemozu, ani mat nemohli/nebudu mat, tak teda adopcia do homosexualnej rodiny je nepripustna.
Co ma u LGBT komunity serie? Prakticky nic, akurat to, ze vykrikuju ako su diskriminovani, ale ked sa pozrieme do ich komunity, tak vidime diskriminaciu vacsiny. O akej diskriminacii sa teda mame bavit? K tomu si musia robit pochody, co otvorene mozem nazvat propagaciou (reklamou) homosexuality, no ked si krestania (som ateista) robia pochod za rodinu, tak je zle...
zaver: je to kazdeho osobna vec, ale nemal by to tahat do spolocnosti.
POVOLIŤ!
@majo16
si píš že spoločnosti by prospelo keby sa legalizovali všetky drogy a kľudne aj homo partnarstvá.
ale porovnávať homo a pedo je úplne mimo
registrované partnerstvá..áno...
a to prirovnávanie k pedofílii a iným úchylkám je fakt úbohé
Nerozumiem, čo na tom môže niekomu vadiť. Argument "je to proti prírode" je akurát tak čisté pokrytectvo, pretože koľkí z nás žijú v súlade s prírodou? Mizivé percento.
A kľudne by som im povolila aj deti. Určite je lepšie ak dieťa vychovávajú dvaja gayovia/lezby ako by malo stráviť detstvo zavreté v detskom domove, kde sa mu maximálne zdegeneruje osobnosť a sociálne schopnosti. Jednoducho tie deti tam nemajú dostatočnú starostlivosť a ich psychický vývin je spomalený a posunutý. Preto by podľa mňa bolo decku lepšie ak by vyrastalo v homosexuálnej rodine.
Tvoj nazor je best! ..... povolit..povolit...povolit....povolit...
kriste.. este tie pochody.
Nech si proste robia co chcu.. nikto icn nmeprenasleduje, maju tie iste prava ako vsetci, mozu si kludne zit, doma za dverami nech to fici kludne aj vo velkom
Pre boha vsak uz pomaly z heterakov sa robi mensina a chlap co je na zeny je out..
total mimo, ale kludne nech im to povolia, ked daju konecne pokoj.
A potom sa cuduju..
Chlapa vzrusuju zeny ale do ich sprch nemoze ked tam su.. Lesba ano
Divne nie ?
@95
Tak to si zavalil haluznu
teba by si mal niekto adoptovat a mal by ti poriadne dal po riti
bb, daj sa preoperovat a mozes chodit aj na damske WC, a prajem ti aj porodne bolesti.