Myslite si ze na horoskopoch naozaj nieco je alebo je to iba sprosty vymysel?? pravda je ze ked si precitate charakteristiku svojho znamenia tak takmer urcite si poviete ze ste to cely vy...
rada ich čítam ale nikdy sa s nimi neriadim a tak celkom rada si prečítam svoju charakteristiku ale aj tak sa dosť nad tým zasmejem ale je to také fantastic čítanie
v každých novinách je napísané niečo iné a zatial som nezaregistrovala žeby aspoň jedny mali pravdu...a furt mi vyšlo niečo opačné od toho čo sa mi mali stať podla novín...
ale asi pred štyrmi rokmi ma pristihol brat ako si čítam horoskop a mi povedal že v mojom vtedajšom veku je čítať si horoskop hriech...neviem či je to pravda alebo nie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
áno, verím horoskopom
A všetci raci určite niesu rovnakí , ked už o tej charakteristike
ale asi pred štyrmi rokmi ma pristihol brat ako si čítam horoskop a mi povedal že v mojom vtedajšom veku je čítať si horoskop hriech...neviem či je to pravda alebo nie...
ale niekedy sa snažím ich nečítať...