skor by som povedala, ze ked sa to ocakava....nechodim za ludmi len preto aby som im povedala co si o nich myslim este k tomu ak je to nieco negativne, proste naco...
hm... viac menej len tie dobré veci poviem a len tým vyvoleným..
horšiu mienku si nechám pre seba,, však čo budem iným hovoriť že ich mám za kktov a p*če... (a to teraz narážam na spolužiakov z výšky) radšej sa pokúšam vyhnúť hociakemu kontaktu s nimi
ako komu a ako kedy.. veľmi často ľudí chválim, ak mám za čo, a hovorím ich, že ich mám rada a že som rada, že ich poznám.. vtedy hej
ak mi niekto vyslovene vadí, tiež to táleží od okolností, pokiaľ ma to nijako neobmedzuje neriešim to, ale zase keď mi napr. niekto v práci vadí, nie som schopná mu to povedať, lebo by som sa rozplakala
ak je to pozitívne tak hej, veľmi rada. čo sa týka tých negatívnejších vecí, tak si myslím, že je dosť neslušné a netaktné povedať niekomu len tak z brucha veci ako "si škaredý/sprostý/tlstý/krivý" a neviem čo ešte, pokiaľ to vyslovene nie je v takej situácii, že dotyčný žiada hodnotenie svojho výzoru a intelektu. zase jasné, že keby sme sa iba navzájom do neba chválili, akí sme krásni a múdri, tak by sa to tu nedalo vydržať, ale ak kritizovať, tak nejakým jemným spôsobom, lebo tamtie veci sa nikomu nepočúvajú dobre. a ak má niekto pocit, že "veď so mnou to nič nerobí, keď mi to niekto povie, tak to môžem hovoriť aj ja ostatným", tak by si mohol uvedomiť, že každý je iný a každý reaguje inak.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
horšiu mienku si nechám pre seba,, však čo budem iným hovoriť že ich mám za kktov a p*če... (a to teraz narážam na spolužiakov z výšky) radšej sa pokúšam vyhnúť hociakemu kontaktu s nimi
ak mi niekto vyslovene vadí, tiež to táleží od okolností, pokiaľ ma to nijako neobmedzuje neriešim to, ale zase keď mi napr. niekto v práci vadí, nie som schopná mu to povedať, lebo by som sa rozplakala