Viem, že nadpis môže byť zavádzajúci, ale vskutku tým myslím nočné hry typu: po lese sú stanovištia, niečo zbierate, družstvo vyhrá..atď. Potrebujem niečo zaujímavé na prax. Musí sa to odohrávať v noci, resp. za tmy- okolo 11. Ak ste to už robili, mohli b
no ja som to hral. a vacsinou tam boli dake ulohy a pti rouzlicnych stanovistiach boli daki ludia ktory nastarasili tich ktori robili ulohu a potom museli splnit daku hru otazku a potom dostali lsitok kde sa maju presnut na ake stanoviste. Ale to stanoviste nebolo prestne oppisane bolo ako keby v sifroch takej hadanke.
No v tábore, ale behá sa aj nočný orientačný beh, to musí byť sranda s čelovkou na hlave, mapa v ruke a ked sa vybijú baterky v celovke a ostanes na stret lesa v tme. Ale ja sa bojím aj cez den nie to este v noci a vselijaké zvery tam ešte chodia.
no ja som hrala taku na yvlete ze nas vzali na luku potme a mali sme sa potom dostat do chaty ale okolo chaty boli animacia ti ked nas uvideli ..tak nas poslali naspet..ale tak ja som sa dostaôla do chaty....a tam enmozes byt ako animator stale pri dverach musis sa prechadzat...ale ssom pocual aj o take j ze zviazes niekomu oci a potm hoo odvleces do lesa a ma sa dostat do chaty ale tak to sa robi skor skupinovo..
Mimochodom žiadny skutočný animátor= za ktorého študujem, hoci to nikdy robiť nebudem= nestojí. Máme pripravený geniálny príbeh a všetky vystupujeme, práve preto potrebujem úlohy, kde nebudú musieť sedieť ľudia, ktorí by ju zadali, pretože sme iba 4.
čo takto niekde na stanovišti či kde dať tri nádoby a napísať že v jednej je dalšie zadanie, časť hádanky hocičo. Každá z nádob bude naplnená niečim nechutným (na dotyk kedže neuvidia dovnútra) napríklad med alebo otvorené vajíčka etc. A nejaký chudák tam musí strčiť ruku a vybrať to.
potom možete vymyslieť nejaké hádanky ktorých odpoved bude indícia na cestu alebo smer etc.
ak nerátam klasické táborovky tak som hral stalkera
stalker je dosť brutalita . proste je nejaký team, napr. 5 ľudí a dvaja vodcovia. úlohou tímu je ich nasledovať a robiť všetko čo vám povedia(hoď sa do kríkov/plaz sa v kaluži). ono len baterky, voda, whatever si človek zobrať nemohol. celkom dobré to je napr bežíte dole kopcom vodcovia a zrazu otočka hore ďalej napr. nejaké stanovište tam som sa musel 20 sekúnd udržať na jednej nohe a jednej ruke ak nie tak 20 klikov napr. alebo stanovište postavili si nás doradu na široké rozostupy a baterka do xsichtu a otázka že kto si? po 14 km už padali dobré hlášky celkom a aj dosť zákerné otázky potom. a vodcovia tlačili na človeka že aby to vzdal že je lama atď
a hádam nemusím pripomínať, že sa to odohrávalo v lesoch húštinách a na miestach kde by zdravý človek nevstúpil
Nuz tak nocne sme hrali, ale vacsinou to bol skor nieco ako pochod lesom v okoli chaty... Kedze ste 4 ta kto bude dost problematicke, ale ked mate ten tabor alebo co to je s nejakou tematikou staci deti zobrat len na taku nocnu prechadzku spojenu s temou a cestou sa mozu niektori z vas stratit, detom nahovorit ze ich zozrali dive zvery, myticky zver pricom ti strateny budu lamat haluze, vydavat nejake divne zvuky a je to.
I ked aj ten stalker co napisal mezomus je zaujiamvy...
Chavez a ostatní: sorry, ja som zabudla. Sú to 16 až 17- roční pubertiaci- naši spolužiaci. A mám z toho koncoročnú známku, normálne pobytík na chatkách, každá skupina má nejakú časť dňa a musia zabaviť a byť originálny + plagát + scenár. Takže tak.
Dreamagall: tvoj nápad s nádobami skúsim prepašovať, znie to dobre, ďakujem.
Mezomus: Počuj, toto nemôžem dať, hoci by sa mi nepriečila predstava, že profke ,, zasvietim do ksichtu,, baterkou Díky
Perfektná je schovávačka na cintoríne. V noci, má to aj svoju dávku adrenalínu a ak si niekto ľahne medzi hroby, tak ho nemáš šancu nájsť... Pokiaľ ťa niekto nechytí za nohu...
nikdy som to nehral ale vzdy som to chcel skusit ale inak kedysi sme hravali tzv. Líšky, je to to isté, čo schovávačka, ale hrá sa to v izbe v úplnej tme, čiže musí byť noc a zatiahnuté závesy a je to feeest hauz
Benci: to by sa mohlo hodiť do náhradného programu--v prípade zlého počasia----aký to má princíp alebo nejaké prevedenie, chápem schovky, ale líšky mi unikajú....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
potom možete vymyslieť nejaké hádanky ktorých odpoved bude indícia na cestu alebo smer etc.
stalker je dosť brutalita . proste je nejaký team, napr. 5 ľudí a dvaja vodcovia. úlohou tímu je ich nasledovať a robiť všetko čo vám povedia(hoď sa do kríkov/plaz sa v kaluži). ono len baterky, voda, whatever si človek zobrať nemohol. celkom dobré to je napr bežíte dole kopcom vodcovia a zrazu otočka hore ďalej napr. nejaké stanovište tam som sa musel 20 sekúnd udržať na jednej nohe a jednej ruke ak nie tak 20 klikov napr. alebo stanovište postavili si nás doradu na široké rozostupy a baterka do xsichtu a otázka že kto si? po 14 km už padali dobré hlášky celkom a aj dosť zákerné otázky potom. a vodcovia tlačili na človeka že aby to vzdal že je lama atď
a hádam nemusím pripomínať, že sa to odohrávalo v lesoch húštinách a na miestach kde by zdravý človek nevstúpil
*ale ty si asi chcela nejakú hru pre deti, čo?
I ked aj ten stalker co napisal mezomus je zaujiamvy...
Chavez a ostatní: sorry, ja som zabudla. Sú to 16 až 17- roční pubertiaci- naši spolužiaci. A mám z toho koncoročnú známku, normálne pobytík na chatkách, každá skupina má nejakú časť dňa a musia zabaviť a byť originálny + plagát + scenár. Takže tak.
Dreamagall: tvoj nápad s nádobami skúsim prepašovať, znie to dobre, ďakujem.
Mezomus: Počuj, toto nemôžem dať, hoci by sa mi nepriečila predstava, že profke ,, zasvietim do ksichtu,, baterkou Díky