na Vianoce som strááááášne ale veľmi veľmi moc chcel Desire 500 Ale nakoniec som sa rozhodol pre iný (hajzla vydrbaného!)
Takto, ani 500 nič nepokazíš kedže nepredpokladám že si technický maniak....
Najväčšie (najpodstatnejšie) výhody ONE mini:
- novšia verzia OS, myslím že je tam aj vypustená alebo plánovaná aktualizácia na KitKat (najnovšia verzia Androidu)
- väčšie PPI (viac pixelov)
- lepší systémový a grafický čip (jednoducho povedané...mal by ti ísť rýchlejšie celý chod telefónu a tak isto hry a aplikácie, bez menších sekaní v porovnaní s 500)
- viac internej pamäte, no bez možnosti rozšírenia micro SD kartou
- podpora LTE (nemyslím síce že to využiješ )
- Gorilla Glass 3 (odolné sklo na displeji)
- pre mňa asi najväčšie PRE, sú stereo reproduktory, ktoré nemajú konkurenciu
Tým pádom ako jediné výhody Desire 500 vidím len vyberateľnú batériu a podporu micro SD kariet
Takže lepší je ONE mini bezpochyby, no je tam aj značný cenový rozdiel (290 vs. 177€ podľa Heureky)...ak teda máš na ONE mini, bez určite ten Ak nie, ako som písal, nič nepokazíš ani 500
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Zober radšej ten Sony /ja mám Samsung/
:/
Takto, ani 500 nič nepokazíš kedže nepredpokladám že si technický maniak....
Najväčšie (najpodstatnejšie) výhody ONE mini:
- novšia verzia OS, myslím že je tam aj vypustená alebo plánovaná aktualizácia na KitKat (najnovšia verzia Androidu)
- väčšie PPI (viac pixelov)
- lepší systémový a grafický čip (jednoducho povedané...mal by ti ísť rýchlejšie celý chod telefónu a tak isto hry a aplikácie, bez menších sekaní v porovnaní s 500)
- viac internej pamäte, no bez možnosti rozšírenia micro SD kartou
- podpora LTE (nemyslím síce že to využiješ )
- Gorilla Glass 3 (odolné sklo na displeji)
- pre mňa asi najväčšie PRE, sú stereo reproduktory, ktoré nemajú konkurenciu
Tým pádom ako jediné výhody Desire 500 vidím len vyberateľnú batériu a podporu micro SD kariet
Takže lepší je ONE mini bezpochyby, no je tam aj značný cenový rozdiel (290 vs. 177€ podľa Heureky)...ak teda máš na ONE mini, bez určite ten Ak nie, ako som písal, nič nepokazíš ani 500
@smartboy No na Slovensku má LTE zatiaľ iba Telekom, pokiaľ dobre viem ... A aj to v obmedzenej prevádzke