Ahojte potrebujem zistiť aká je pokuta od hygieny keďže robím v jednej restike a mám len zdravotný preukaz ktorý bohužiaľ nestačí a už nestiham si vybaviť toto hyg.minimum a nie som vyučená v tomto obore .... Ďakujem
@zajkousko tak mna nikde neposlali a u nas to bezi tak ze vsetky prusery si platime my ,, preto sa pytam na sumu pokuty kedze je jasne ze to daju zacvakat mne ,,,,
choď na Regionalnom ustave verejneho zdravotnictva u vás v meste a požiadaj o školenie, oni ho hromadne robia, daju ti termín, stoji to okolo 20-25 €..
budeš mať papier v ruke, že tam ideš a keby prišli na kontŕólu možu ťa pobozkať
inač zamestnávateľ podľa toho čo píšeš je riadny hajzel, toto je v jeho povinnostiach, ak budeš mať v ruke potvrdenku od školenia, daj si ju aspoň u nich preplatiť..
@zajkousko , s tym zamestnavatelom uz koncim pracovny pomer (dohodu) cize uz nebudem robit v tomto obore asi uz nikdy len mi dnes volal ze si mozem pripravit peniaze na pokutu cize vydrbal snami paradne a hovorim ze uz nestiham ziadne skolenie ani podanie si ziadneho papiera takze som v tomto uplne v riti ,,, preto sa pytam na tu pokutu kedze to neviem nikde najst na nete ,,,
ak ti strhne akože niečo za pokutu, že to nemáš, tak ho nahlás na živnostenský úrad, lebo je vyplýva zo zákona ti to školenie dať...
je to chrapúň nad chrapúňov, tu ti dávam link, stiahni si to na papier a daj to tomu kkotkovi do ruky, nech sa nefrajeri.. » www.uspesne-podnikanie.sk/povinne-skoleni...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
zamestnávateľ je povinný posielať na školenia zamestnacov pri nástupe...
ak si ho nemala, tak pokutu zaplatí majiteľ, nie ty...
budeš mať papier v ruke, že tam ideš a keby prišli na kontŕólu možu ťa pobozkať
je to chrapúň nad chrapúňov, tu ti dávam link, stiahni si to na papier a daj to tomu kkotkovi do ruky, nech sa nefrajeri..
» www.uspesne-podnikanie.sk/povinne-skoleni...
a jemu potom hygiena dá pokutu až do 5000€
no tak som sa nasral, že by som mu hubu rozbil, no
Vyššie ti dobre radia.