Ak by ste mali deti a potrebovali by detskeho kardiologa a Marek Krajci by sa vratil k medicine, zverili by ste mu deti, alebo by ste pre ne vybrali ineho lekara?
No to by bola veľká dilema, váhal by som ale možno áno, kedže vo svojom odbore môže byť dobrý, len proste nemá nato aby bol ministrom, sú to predsa len dve odlišné funkcie. Určite je aj veľa iných doktorov, ktorí sú vo svojej špecializácii dobrí odborníci, ale ako ministri by neuspeli.
Ako nerád by som spochybňoval jeho znalosti, ale nedoverujem fanatikom. Proste by som nedal dieťa liečiť doktorovy, ktorý verí na Božiu voľu a zázraky,
Len preto, ze nebol najlepsim ministrom, este neznamena, ze nemoze byt dobrym odbornikom v medicine. To su predsa uplne odlisne funkcie.
Okrem toho kardiologia patri asi k najtazsim a najvacsim atestaciam a odborom v medicine, tak dost pochybujem, ze by sa touto cestou vyberali hlupi lekari. Ti su skor medzi vseobecnymi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
tomu odroňovi bludárskemu by som nezverila ani pohár so slanou vodou, nie to ešte choré decko
Okrem toho kardiologia patri asi k najtazsim a najvacsim atestaciam a odborom v medicine, tak dost pochybujem, ze by sa touto cestou vyberali hlupi lekari. Ti su skor medzi vseobecnymi.