mne pride pattinson sympatickejsi , ked pocuvam toho somerhaldera v rozhovore tak mi pripada strasne vytrety , strasne plachy , strasne nevyzrety.. pattinson je uplne nad vecou a vyjadruje sa niekolkonasobne inteligentnejsie... vyzorovo neviem , nie som gay , ale dievcatka urcite budu tiect z toho Iana
@nathalicatko to bo myslené ako kompliment že aj keď už nie je žiadny idol šialených 13-tiek tak stále je omnoho krajší ako všetky tie mladé hviezdičky
@nathalicatko absolútny súhlas a podľa mňa je teraz omnoho krajší alebo aby som sa lepšie vyjadrila charizmatickejší a sympatickejší ako bol pred piatimi rokmi či kedy som ho začala registrovať niektorým ľuďom vek prospieva
@nathalicatko z Lost Ale ono, ja som to pozerala odkedy to začalo v Amerike, nie preto, že tu z toho Markíza urobila upírsky boom. Jednak, nie len to, že je príťažlivý, ale zaujíma ma aj jeho práca, to, čo robí s útulkami, zbierky pre postihnuté krajiny atď atď
@ena233 to veru áno.. vtedy mi prišiel taký všedný, ale teraz z neho charizma srší na kilometre..
@lilnicole no veď to som písala na začiatku...on nie je úžasný iba svojou výnimočnou krásou, ale najmä vnútrom...veď kto by sa "babral" so sirotami, keď im stačí len poslať peniaze...alebo kto by ochraňoval drobné zvieratká, keď im môže dať postaviť nádherný útulok....Ian-ojedinelý unikát..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
ale ja hovorím: Ian Somerhalder!
ale ani Ian nie je zlý
Rozhodne Ian!
Mala si to radčej dať do ankety.
Rob vyzera priserne, oblieka sa priserne, tvari sa priserne, no proste cele zle!
aj keď má už po tridsiatke ale je aaach
A mám jedno, kto si čo myslí, pozerala som to ešte pred slovenským ošiaľom, pozerám to, pozerať to aj budem lebo sa mi to páči a bodka
lebo ja z Lost, ale aj niektorých jeho filmov... a stále som ho mala veľmi rada..
asi je každému jasné, že je to krásny chlap...a kto by tvrdil opak, je slepý, alebo mu závidí...
@lilnicole no veď to som písala na začiatku...on nie je úžasný iba svojou výnimočnou krásou, ale najmä vnútrom...veď kto by sa "babral" so sirotami, keď im stačí len poslať peniaze...alebo kto by ochraňoval drobné zvieratká, keď im môže dať postaviť nádherný útulok....Ian-ojedinelý unikát..
ale musím priznať, že Rob má lepší humor