Ahojky, na stránke icq.com mi nechce stiahnuť ICQ 6, vypíše mi, že nie som registrované a pritom zadám svoje číslo, heslo a prihlási ma, idem si stiahnuť 6 a vypíše, že nie som registrované.
no lebo ta registracia nie je o tom ci uz mas icq ale tu registraciu dostanes za nieco ine neviem presne ako to je..ale aj tak je to len testovacia versia tak si to ani nestahuj su tam este chyby pockaj si take dva mesiace a uz to bude plne free a dokoncene
ked si chces stiahnut icq tak si stiahni verziu 5.1..ta 6ka este je len taka testovacia verzia to mozu mat iba ti ktori dostali pozvanku..to este len pride..
No ja ICQ6 mám, ale to preto, lebo to je len pre BETATESTEROV. K betatestingu sa zapisovalo tak pred pol rokom. Teraz myslím každých 12hodín vypustia 500 pozvánok. Čiže keď to stihneš, tak môžeš testovať. Osobne sa mi to ICQ nepáči... Ďalší z radov "detského" ICQ klienta...
no ani mne to nejde stiahnuť teda icq 6 a brat to aj stiahol ale nešlo nám prihlásiť bo ževraj to ete neni schválené či čo to písalo ja newiem..ale ani mne to nejde
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov