tak sa ho spýtaj, či má byť ten komix pre deti do 10 rokov.. lebo ak hej, dalo by sa z ponuky vybrať... ale ak chce seriózny komix, kt. by si prečítal aj 16ročný, tak treba pouvažovať, či je všetko v hlave v poriadku
Hodilo by sa vediet o com je ten komiks, plus, mena mozu toho povedat vela o tom aka postava je a pomoct jej dostat isteho podvedomeho statusu uz pred tym ako ju clovek blizsie charakterovo spozna. Jedina moja rada je (za predpokladu ze te komiks nie je cely v anglictine) ze nech mu nedava anglicke meno. Slovencina je dostatocne lubozvucna a flexibilna na to aby clovek nebol viazany tolkymi anglikanizmami.
ma rad PSY a VLKY (nezivotnost!)! husky je skor meno pre psa,vsetky spojitosti s "dog" vo mne vyvolavaju fetis zasadeny na psy,supersoldier je prilis dlhe a neprezradza mi to o nom spojitost so psom/vlkom.a wolf znie celkom ako vojenske krycie meno.tak asi tento super nick.
on vraj ma byť aj taky trocha psycho na psy a vlkov, a tak isto aj do vojenčiny, on to už začal kresliť ale ešte to nepíše, videl som kusok tych obrazkov ten hrdina ma vlastnit par psov prevazne huskyou a aj vlkou
@mm47 tepleee???? mne sa to zda celkom dobre, ved je to zalesak, miluje vlkov a psov, a taktiez ma rad outdoor a taketo veci cize HUSKY, ten obchod ktory sa tymto zaobera sportom a tym pobytom v lese je tiez husky
@wrestler27 Nie preto ze Husky sa mi nelubi ale preto ze tento portal je napicu a ludia ti tu poradia cokolvek blbe bez rozmyslu a nie to co by naozaj dali by si sa mal spytat aj inde.
Ale zas nie je to zivotne dolezita vec takze v pohode
@wrestler27 tvoj kamoš je za prvé (nič v zlom) divný, kedže si nevie vybrať meno sám. Koho je to hrdina? náš alebo jeho? kto toho hrdinu pozná? Ak je to komix, tak hrdina by sa mal s menom stotožňovať. a ja o tom hrdinovi neviem nič. nehlasujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
@sabnacke on to chce univerzálne, aspoň sa mi zdá
Ubersoldier
Alebo Tank , alebo take nieco , nech sa zamera na tu vojencinu skor
@mm47 uznavam, je to trocha obyčajne, ale mne a tiež vačšinne sa to pači
Ale zas nie je to zivotne dolezita vec takze v pohode
@zajko30 husky je druh psa