podla mna tak okolo 160..zatial som mal vsetky priatelky pomerne vysoke..ale rozmyslam ze musi to byt super take male ziena ze v pripade potreby sa da zlozit a ulozit napriklad aj pod postel
170+, dala som 175, vyssie zeny vyzeraju podla mna ovela lepsie ako nizke, lebo maju krajsiu liniu postavy + dlhe nohy (vacsinnou) skoro vsetko oblecenie na nich vyzera lepsie...na chlapoch nohy tak nevyniknu, cize nizsi chlap zase mne osobne nevadi
ja neviem ci sa da na nieco taketo vobec odpovedat sak asi podla toho aky je vysoky muz ne ? a aj tak to je len detail ked sa maju radi moze byt aj zena vyssia
@prasaman nuz aspon nepotvrdzujem pravidlo ze kazda zena chce vysokeho chlapa, ja som sama vysoka a nepotrebujem vyskeho a teraz ti nizsi nemusia mat komplexy
@prasaman ale ako ak je chlap fakt ze sympaticky, pekny aj "normalny"a vsetko ja ma byt, no neviem, ci by takeho odmietla nejaka zena, len preto ze nema ani 175cm a zase nejakeho debilka dvojmetroveho spatneho by kvoli vyske chcela len nejaka pipina zrejme
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
@madtwatterphd
@madtwatterphd
no pekne
a okrem toho vsetko to ostane samozrejme