Ahojte, už pár dní mi nechce nainštalovať Instagram. Vždy mi vypíše že je nemožné aplikáciu nainštalovať (kód chyby -24) a neviem čo mám robiť. Už som skúšala všetko čo je napísané v pomocníku a stále nič. Neviete čo s tým je? Robí to aj vám?
Ďakujem
Ja keď som sa kedysi pokúšala si ho nainštalovať, tiež sa mi to nepodarilo. Ale potom som tak uvažovala nad tým, že na čo by mi to vlastne bolo, keď fotím iba na fotoaparát. (alebo dajú sa tam vkladať aj fotky z normálneho foťáku?) Tak používam len Flickr
@suzuya No ale vraj to ide iba tak, že presuniem fotky najprv do mobilu, či už sa to nejak zmenilo? Naviac ja mám taký starý Windows Phone, ktorý mi už ani nepodporuje sťahovanie aplikácií ani nič, takže to by asi nešlo. Iba ak sa dajú tam vkladať fotky priamo z PC (a ak sa to dá inštalovať do PC, nie do mobilu).
@charlie1 tak nemyslím si keďže som tú appku mala stiahnutú ale ja nedávam aktualizovať ale odinštalujem a znova stiahnem aby mi to toľko pamäte nežralo,,, ale mala som to proste roky na tablete,,
@suzuya neviem no, skús napisať do nejakého online servisu na podporu, kde sa venujú mobilom , tam ti poradia skôr na podpore ako tu na birdzi alebo isť do predajne osobne ideálne, tu ti asi nikto neporadí
@charlie1 skúšala som vymazať aj fotky aj appky a mám dostatok miesta, ale vraj mám vymazať zložku instagramu čo mám v tablete ale žiadnu som nenašla, proste všetko som urobila čo bolo v pomocníku
skus totok
Otvorte v zariadení aplikáciu Nastavenia Nastavenia.
Klepnite na položky Aplikácie a upozornenia a potom Zobraziť všetky aplikácie.
Posuňte zobrazenie nadol a klepnite na Obchod Google Play Google Play.
Klepnite na položky Úložisko a potom Vymazať vyrovnávaciu pamäť.
Potom klepnite na možnosť Vymazať dáta.
Znova otvorte Obchod Play a skúste znova stiahnuť súbor.
@lafiziq Zeanei » www.flickr.com/photos/14983015...@N04 /
Ale zatiaľ tam nemám veľa fotiek, keďže som tam bola aktívna už dávnejšie a aj to iba chvíľu. Ale akurát poslednou dobou som rozmýšľala, že pridám nejaké ďalšie.
A ty?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Otvorte v zariadení aplikáciu Nastavenia Nastavenia.
Klepnite na položky Aplikácie a upozornenia a potom Zobraziť všetky aplikácie.
Posuňte zobrazenie nadol a klepnite na Obchod Google Play Google Play.
Klepnite na položky Úložisko a potom Vymazať vyrovnávaciu pamäť.
Potom klepnite na možnosť Vymazať dáta.
Znova otvorte Obchod Play a skúste znova stiahnuť súbor.
Ale zatiaľ tam nemám veľa fotiek, keďže som tam bola aktívna už dávnejšie a aj to iba chvíľu. Ale akurát poslednou dobou som rozmýšľala, že pridám nejaké ďalšie.
A ty?