niektorí ľudia, ktorí tam v živote neboli, budú radi tvrdiť, že tam chodia iba feťáci a podobné nezmysly. no a to je vlastne výhoda, že takýchto ľudí tam tým pádom nestretneš
Trochu malá, ale dá sa to prežiť, hlavne teraz, keď to prerobili a je väčší parket... hlavne ju mám rada preto, že pri nej nasadnem na bus a veziem sa až domov bez prestupovania A či ísť alebo neísť, tak neviem ani, o akú akciu ide a ani, čo si za človeka a či ti to bude vyhovovať
Ísť, určite Ja idem budúci piatok, budú tam Sour Bitch! Vidieť samé ženy na pódiu je úplne super zážitok
Obluda je taký... ja neviem, mne to pripadá byť svojím spôsobom taký veľmi domácky podnik. Je to malé, väčšinou nemáš kde sedieť a je tam úplne super atmosféra
A osadenstvo v mojich očiach vyzerá ako mierumilovní štamgasti, čo to majú ako svoj podnik, kde môžu raz za týždeň ísť na pivo a zatrsať si, ako píše sarah_whiteflower, je to tam také domácke. A mimochodom, aj lacné. Ale skôr na tancovanie alebo postávanie, sedieť nie je veľmi kde.
ísť, aj keď som tam mnoho krát na niektorých akciách jediné dievča ale klub odporúčam, ľudia, atmosféra, hudba aj keď pivo moc dobré nečapujú ale neberiem to ako podnik na ťažké alko-party. A samozrejme som sa stretla už aj z reakciami negatívneho charakteru, ale to skôr od ľudí ktorí tam nikdy neboli a len niekde počuli, takže takých ľudí nepočúvaj
cestou na Kramare zastavka Stromova- najnovsie Siemens a potom pojdes takym romantickym chodnickom dooooole skoro az pod most a najdes krasne posprejovanu budovu- a si vo wonderlande
kedysi som býval asi 100m od toho tak som tam chodieval na pivo
a tažko povedať, je to taký malý podnik pre nezávislých a punkáčov, ale aj všelijaká alternatíva sa tam hrá teraz už takú hudbu moc nepočúvam, ale Obluda je fajn a je odtiaľ pekne vidno na jeden nápis oproti cez cestu na stene ktorý vystihuje to, čo si asi všetci v tom podniku myslia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
niektorí ľudia, ktorí tam v živote neboli, budú radi tvrdiť, že tam chodia iba feťáci a podobné nezmysly. no a to je vlastne výhoda, že takýchto ľudí tam tým pádom nestretneš
Obluda je taký... ja neviem, mne to pripadá byť svojím spôsobom taký veľmi domácky podnik. Je to malé, väčšinou nemáš kde sedieť a je tam úplne super atmosféra
No je to tam malinké, sympatické... A čo bolo vyššie spomenuté o familiárnom prostredí - je to pravda.
...
Daj tomu šancu.
lebo tam tá undergroundová atmosféra naozaj je a je to veľký rozdiel oproti randalu, ktorý sa občas tvári, že sa o tú "nekomerčnosť" snaží
bola som tam len párkrát, ale vždy tam bolo super
a tažko povedať, je to taký malý podnik pre nezávislých a punkáčov, ale aj všelijaká alternatíva sa tam hrá teraz už takú hudbu moc nepočúvam, ale Obluda je fajn a je odtiaľ pekne vidno na jeden nápis oproti cez cestu na stene ktorý vystihuje to, čo si asi všetci v tom podniku myslia
naposledy som tam bol na LuŠteLe
seriózne toto tam hrali