nesúhlasím.... ak ide o internetové shopy, je lepšie pýtať sa ludí priamo, lebo poradia také , čo už majú vyskúšané a teda sú dôveryhodné
Ja som si raz objednal cd-čko, čakal som 2 týždne (prišiel mi mail, že je na ceste) , potom som sa an to vysral a kúpil si ho v obchode za drahšie.... a potom až po mesiaci mi prišlo ....
tak som ich poslal do piče..... a oni chceli keše a sa to naťahovalo, ale nakoniec dali pokoj, lebo som im preposlal mail, kde tvrdili, že cd je na ceste, ale nebolo, lebo ho poslali až o mesiac.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
» www.stoklasa-sk.sk/tyl-odevny-pad-...
» kremik.sk/tyl-ada-cierny-...
Ja som si raz objednal cd-čko, čakal som 2 týždne (prišiel mi mail, že je na ceste) , potom som sa an to vysral a kúpil si ho v obchode za drahšie.... a potom až po mesiaci mi prišlo ....
tak som ich poslal do piče..... a oni chceli keše a sa to naťahovalo, ale nakoniec dali pokoj, lebo som im preposlal mail, kde tvrdili, že cd je na ceste, ale nebolo, lebo ho poslali až o mesiac.....