Pozri sa sem keď niekto decko nechce tak si ho neurobí alebo mal rozmýšľať čo robí...a keď ho raz tá osoba nechce tak si ho dá vziať a nerobí okolk podľa mňa je to v pohode a ak potom nebude mať deti je to len jej vina takže tak
považujem to za niečo o čom by sa mal rozhodnuť človek sam a nemal by mu do toho kecať niekto iný ja osobne to za vraždu nepovažujem a keby v tomto veku otehotniem určite idem
ach,vraj "vrazda"... aj v starsich casoch to ludia robili a nebol okolo toho taky cirkus a teraz sa ludia idu zblaznit kvoli tomu. mam pravo volby si myslim. kazdeho osobna vec.
Ja som za. (A pokiaľ niekto cíti potrebu mi potom napísať TS, aby som si interrupciu a eutanáziu strčila do piče, nech sa ani neunúva, lebo tam strčím jeho.)
NOO neviem ci by chalani mali sa k tomu nejako vyjadrovat ved ich sa to vobec netyka...ale s niektorymi ludmi tu nesuhlasim uz len z toho dovodu ze preco by dieta mala trpiet na ukor zeny ktora v tej chvili robila to co mozno neskor lutovala ale to ju samozrejme neospravdlnuje ja stale si budem stat za svojim ze interupcia je VRAZDA a nikto ma nepresvedci o inom ved kazdy ma svoj nazor na vsetko!!!
ja som za ale iba v tom pripade ak je dotycna fakt mlada lepsie povedane dieta.a este v pripade ak by bolo zistene ze to dieta bude vazne chore.preco by sa malo trapit a preco by sa mala trapit aj ta zena?
@Johnysheek ako ja viem ze je aj chalanovi ved to je jasne ale asi si ma nepochopil chcela som tym povedat alebo skor reagovat na niektore komenty ktore pisali chalani ze su za interupcii co oni o tom vedia!! oni trpiet nebudu len holky chapes proste vy to alebo aspon niektory beru ze je to uplne v pohode pritom je to strasne!!ale co ti budem vysvetlovat kazdy ma vlastny nazor na urcite veci a zvlast na interupciu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
--
uf dal som sa uniest
Je to tu na birdzi minimalne v stovke diskusii co tak sa pozriet do nich. Nazor ludi sa za mesiac ci dokonca polrok urcite nezmenil.. : disappointed:
ADMINI.. je vas viac, neplanuje sa nejaka zmena fora ako takeho?? hlavne co sa obsahu, obmedzeni a zabraneniu duplikacii tem tyka?
ty máš očividne rada deti
@krutafunebracka čistý súhlas a imho, povolil by som do 100roku života jedince neprínosné pre spoločnosť by sa mali odstraňovať
decka vy sa asi nikdy neuvedomite.
@mezomus prepac, ale nemam nervy xty krat tu vysvetlovat jedno a to iste, najma po precitani toho co tu je..