Ja naštastie nie, a dufam ze ani nikoho nepristihnem, brat mi raz vletel do kupelne ked som bola nahá a prave sa načahovala za uterákom, chudák asi bude mať traumu na celý život
Ja mam 2 bratov,mame spol.izbu a oni maju posch.postel .Raz v noci sa zobudim,ze jeden brat hovori druhemu:Mato vsak prestan si uz honit,kyve sa cela postel. A druhy zapieral ,ze on nic
sestru, sesternicu, bratranca, uja, tetu z tretieho kolena, kamaráda tej tety, kamaráda toho kamaráta tej tety, mačku, psa, vrabca na strome, mrazničku, televízor som načapal.... stačí? chceš vedieť ešte nejakú inú informáciu nezmiernej dôležitosti ako toto?
ja som jedináčik, ale počul som o jednom prípade, jak nevlastá segra pristihla svojho brata pri honičke, a potom ho začala vydierať, musel to pred ňou robiť furt ináč to povie rodičom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
ja som raz pristihla sestru s priatelom... oni o tom doteraz asi ani nevedia!! boli zaujatý unou činnostou!! :d
A k teme..ja este nikoho..No, ale mna raz jeden moj kamos ano..radsej nato ani nespominam
@17 no to s tymi bratmi tvojimi je srandisticke
ako tak ja rozmyslam tak rozmyslam som sa raz sam seba zlakol v zrkadle lebo som bol vtedy na stolicke takej otacavej a som skoro infarkt dostal
mozno mu nakoniec par krat aj pomahala...
Ale na niektorých akciách - v parku - páriky dosť často - keby aspoň tie holky toľko nevrieskali