Ako sa vnímate v spoločnosti ? Introvert, extrovert alebo rovno sociofób ? Ja sa napríklad medzi ľuďmi cítim neistá, pre príklad, že sa nejak strápnim, alebo mám ústa od jedla. Nenavidím, keď po mne hliadkujú cudzie oči. A čo vy ?
velmi zalezi od toho, ako sa v danej spolocnosti citim. ked sa povazujem za dominantneho, som extrovert. dokonca az taky, ze to miestami prekonava klasickych extrovertov. ked som ale v novom kolektive, alebo viem, ze sa pri mne nachadza niekto, koho vystupovanie nedokazem "prekonat", tak sa zo mna stava uplne extremny introvert. strasne mi to vadi a roky pracujem na tom, aby som sa toho zbavil. vysledkom sice je, ze sa uz dokazem spravat normalne aj v spolocnosti, v ktorej niesom doma, ale je mi to stale velmi neprijemne.
je asi 50-100 ľudí, medzi ktorými pôsobím extrovertne
sú to ľudia, ktorých poznám a ktorých (niektorých viac, iných menej) považujem za kamarátov
akonáhle niekoho nepoznám, som totálny introvert, až kým ho nespoznám... a potom sa spamätáva z toho, že takú źivú si ma na začiatku nepredtavoval
ale ak som medzi ľuďmi, s ktorými si nesadnem... a riešia úplne iné veci a celkovo... viem byť aj hodiny vkuse bez jedného slova. Ale v takých sa už nejak nevyskytujem...
extrovertný introvert a najintímnejšia činnosť, ktorú nedokážem vykonávať len tak s hocikým je stolovanie.. keď ma niekto pri jedení pozoruje mám chuť ho vykochať vidličkou
Test mi raz povedal extremny introvert, ale za extremneho sa nepovazujem, len nerada chodim do spolocnosti a medzi ludi s ktorymi si nerozumiem a nezdielame podobne zaujmy. Radsej som vo svojej comfort zone doma v posteli.
Nemyslim si, ze by sa ludia mali jednoznacne definovat ako extrovert a introvert a popripade sa za to po tom skryvat a vyhovarat. Ja osobne viac sa hodim do popisu introverta, mam rada svoj klud, sukromie,nerada som medzi neznamymi ludmi a nevyhladavam small talks. Ale obcas aj ja chcem ist do toho davu ludi, socializovat sa, zoznamovat sa.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
sú to ľudia, ktorých poznám a ktorých (niektorých viac, iných menej) považujem za kamarátov
akonáhle niekoho nepoznám, som totálny introvert, až kým ho nespoznám... a potom sa spamätáva z toho, že takú źivú si ma na začiatku nepredtavoval
ale ak som medzi ľuďmi, s ktorými si nesadnem... a riešia úplne iné veci a celkovo... viem byť aj hodiny vkuse bez jedného slova. Ale v takých sa už nejak nevyskytujem...
a občas asociál