Ak by ste mohli zrazu žiť iný život, ako by ste si ho predstavovali ? či už by sa to týkalo inej doby, iného mesta, inej práce... (mala by som sa učiť na skúšku, ale dnes to akosi nejde, hlavu mám úplne inde
Ani neviem ... ale asi by som sa chcel narodiť v nejakej veľmi bohatej ale zároveň intelektuálne založenej rodine, vyštudoval by som na Oxforde, neviem presne čo (asi opäť právo) a neviem, chcel by som mať zdravých rodičov a chcel by som byť šťastný, vlastne tá škola a tie peniaze stoja za hovno keď je človek smutný ... stačilo by sa mi narodiť tak, aby som bol počas života šťastný ...
bola by som pravom stastna (myslim tym to ako si ludia neuvedomuju akymi su - v zlom - a stastne si nazivaju). mala by som dost vela penazi aby som robila to co ma bavi a financne obstastnovala niektorych clenov rodiny, s tym ze praca by ma nesmierne bavila. ak by som mohla, vyrastala by som s dobrymi rodicmi, ale nie v luxuse, tak aby som si vazila veci, aby som poznala ich hodnotu.
S učením som na tom podobne
K tvojej otázke:
Samozrejme by som chcela, aby som ja a moji blízki boli zdraví a spokojní..ak idem do detailov smiley: žila by som na rodinnej farme v Severnej Karolíne, študovala to, čo by ma bavilo a napĺňalo, po vyštudovaní sa uchytila...voľný čas by som trávila jazdením na koni alebo s kamarátmi, s kt by sme chodili na túry (to síce chodíme aj teraz, ale tak..), alebo v bare popíjali pivo a spievali pesničky od Creedence Clearwater Revival, Lynyrd Skynyrd ... jazdili na motorkách po krajine, spali v stanoch a filozofovali o živote atď atď nevravím, že môj život je teraz zlý, ale toto by bolo fakt super
chcela by som byť velmi vplyvný politik na velmi vysokej funkcii aby som vedela pravdu , všetko čo nám zatajujú
chcela by som vediet aké to je rozhodovat o veciach ktoré maju vplyv na chod celého sveta
Ja by som na svojom živote skoro nič nechcel zmeniť. Len dve veci by som chcel skúsiť. Byť nejaká pekná žena, zažiť ten pocit keď niekam prídem a všetci sú okolo mňa a ja sa tvárim, že ich mám v piči....
A druhá byť psychopat, nemať svedomie ani city, využívať ľudí a vždy dosiahnuť svoje. Nevedieť čo to je smútok alebo výčitky. Proste nemať city.
preco by som chcel zit iny zivot? /ale ked uz tak v buducnosti . tak o 500 rokov ak civilizacia este bude existovat, nebude uz ziadne nabozenstvo a technologicky budeme vediet cestovat vesmirom.. dnesna doba je cool ale o 500 rokov to bude este zabavnejsie
@dumbledore ale tak sa clovek predsa nenarodi, stastie je nieco co clovek nadobuda - prave tym ako zije. navyse stastie je v podstate len stav mysle, niekto ma vsetko co si vie predstavit a stastny nie je a pozri sa na ludi v Bhutane co maju a aki su stastni. ak nie si stastny chyba nie je v tom ako si sa narodil...
@relieforsaddist fakt je lepsie ostat nevedomy? nie je tato doba uzasna prave v tom ze vieme mil. x viac ako ludia kedykolvek pred tym v celej nasej historii? samozrejme s vedomim prichadza zodpovednost (aspon pre tych so svedomim..)
@bannednick ale byt psychopatom je diagnoza. cize by si bol radsej umyselne chory? a nezabudaj na to ze len preto ze nemaju svedomie a schopnost empatie nemusia byt stastni.. s citmi to funguje obojstranne a psychopati su citovo vyprahnuti takze necitia ani stastie
@dumbledore asi sa nerozumieme. skus vysvetlit ako ovplyvnute tvoje stastie to 'aky si sa narodil' ved to muselo byt uz nejaky ten rok-dva dozadu. nedalo sa odvtedy na tom stasti trochu popracovat?
@dumbledore no ak je problem patologickeho charakteru mozno by bolo treba porozmyslat nad odbornou pomocou. na tom nie je nic divne ani nieco za co by sa mal clovek hanbit. ale vzdy je tam sanca ze clovek nie je stastny len preto ze mu chyba nieco po com vzdy tuzil... ak je niekto uvedomely vie na to jednoducho prist, potom je to uz len o tom co s tym chce spravit
@zoodiac ja som nepovedal, že chcem byť chorý....viem, že psychopatizmus je diagnóza. Ja by som si to chcel iba skúsiť, aké to je - nemať city. A tiež viem, že by som necítil ani šťastie ani nič iné. Neviem prečo ale fascinuje ma to.
Čo keby som Ti predložil vtipnú hypotézu, že už Tvoj terajší život je manifestáciou predošlých skúseností a myšlienok, že si si už svoj život predstavila?
Že už to, že si sa narodila, je hotová dokonalosť, prejav majstrovstva čistej duše, ktorá sa vteľuje, aby spoznala samú seba v ihrisku, ktorým je táto dualitná úroveň bytia?
@staphylococcus tomu sa da tazko verit ale nic nie je nemozne. potom sa len naucit zit bez neho.. ale to je ta posledna moznost a kym clovek nevycerpa vsetky ine pokusy netreba sa s nou zmierit
@zoodiac fakt, nikto nevie, nedokazeme na to prist, ma vsetko co by mohol chciet, vysoku skolu, relativne jednoduchu pracu, dostatok casu a penazi, super manzelstvo a 2 relativne zdrave deti. Nechapem, nepochopim.
@staphylococcus stastie ale nie je zalozene na predpokladoch a kym to z neho niekto nevytiahne mozete len hadat. je tazke byt stastny len preto ze vies ze mas byt stastny..
je taky odjakziva?
@staphylococcus skor som sa pytal na udalost alebo obdobie . mozno zazil traumu z ktorej sa nevie spamatat (niektori muzi maju traumu od narodenia ich deti )
@staphylococcus to bol len priklad nevravim ze to bolo tebou alebo detmi.. no extremne spravanie vacsinou sposobuje extremny zazitok ale zbytocne tapat v hadankach. najhorsie je ze su skutocne veci s ktorymi sa clovek nechce zverit nikomu. a ked si vravela ze ho nikto nerespektuje , potom je otazka koho respektuje najviac z ludi ktorych nerespektuje. ten clovek by sa s nim mal pozhovarat...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
K tvojej otázke:
Samozrejme by som chcela, aby som ja a moji blízki boli zdraví a spokojní..ak idem do detailov smiley: žila by som na rodinnej farme v Severnej Karolíne, študovala to, čo by ma bavilo a napĺňalo, po vyštudovaní sa uchytila...voľný čas by som trávila jazdením na koni alebo s kamarátmi, s kt by sme chodili na túry (to síce chodíme aj teraz, ale tak..), alebo v bare popíjali pivo a spievali pesničky od Creedence Clearwater Revival, Lynyrd Skynyrd ... jazdili na motorkách po krajine, spali v stanoch a filozofovali o živote atď atď nevravím, že môj život je teraz zlý, ale toto by bolo fakt super
chcela by som vediet aké to je rozhodovat o veciach ktoré maju vplyv na chod celého sveta
a zelene oči, ale to je len malichernosť taka, lebo vvšak svoje oči lubim, su super a funguju super a šetko
A druhá byť psychopat, nemať svedomie ani city, využívať ľudí a vždy dosiahnuť svoje. Nevedieť čo to je smútok alebo výčitky. Proste nemať city.
Asi som divný.....
ja by som sa narodil ako Robov Ficov potencionálny otec a nikdy by som nemal sex bez kondómu
just taking it easy for all us sinners...
Da..ale v mojej situacii je to komplikovane.
Že už to, že si sa narodila, je hotová dokonalosť, prejav majstrovstva čistej duše, ktorá sa vteľuje, aby spoznala samú seba v ihrisku, ktorým je táto dualitná úroveň bytia?
je taky odjakziva?