ipad mini. ja si síce tiež kúpim až druhú generáciu, ale len preto, lebo mam ipad 2 a neoplatí sa mi to meniť. CPU, RAM a rozlíšenie sú rovnaké ako pri ipad 2, mini má však daleko lepší foťák, o trochu lepšiu baterku a samozrejme, je menší, praktickejší a viac sexi jedine ak by niekto kúpil ten môj ipad 2 za dobrú cenu, tak by som to vymenil, inak nechcem doplácať napr. 150 eur za vymenu
@kosmiklove nuž, správna poznámka, lenže druhá generácia epl vecí zvykne napraviť najväčšie problémy prvej generácie. navyše, do tohto ipadu mini dali naozaj starý a slabý hw, ktorý onedlho nebude poriadne zvládať azda ani safari, tak preto by som v tomto jednom konkrétnom prípade fakt počkal.
@alpynus do mini dali creva z 2 takze zvladat toho bude habadej. A nemies zabudat, ze mini nie je urceny na to, aby to bol silny stroj. Na to mas klasicky ipad. Mini ma splnat funkciu maleho, lahkeho zariadenia, vyuzivameho ciste na tie najzakladnejsie funkcie, pricom (vdaka cipu a vnutornostiam) na nom mozes v pohode hravat aj nove a narocne hry. Na zvysok tu mas ipad 3, resp uz 4
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov