A IQ neviem jelikož trápnym internetovým testom neverím, lebo génius ozaj nie som a k psychologičke sa mi kvôli takej somerine nechce ísť. Načo mi to bude? Aby som sa chválila na birdzi?
@delica sorry asi som sa zle vyjadrila. ano EQ sa neda merat to je jasne,len som to skor myslela tak,ze ci si emocne vyprahnuty clovek a alebo pravy opak- nejaky empaticky tvor.
EQ sa da usudzovat podla medziludskych vztahov a cinov takze sami najlepsie vieme ako sme na tom
No poviem ti tak... S IQ i s EQ som spokojná.... IQ mám pomerne na slušnej úrovni si myslím....neviem presne koľko... a EQ mám dosť rozsiahle... život ma akosi vytrénoval ...aj keď len za tých pár rôčkov..
@hysteric sa spametaj z tich internetovich trapnich testov na internete je priemer 130 tak asi otom nieco viem iba 0.2 % ludi ma IQ vyssie ako 140 takze to by si mala teraz uz vystudovanu vysoku skolu zlatko
@viluette EQ nejak neriešim, neviem ani či som ho správne pochopil, ale mám pocit že to záleží od viacerých vecí.. Že je to blbosť Ale na IQ niečo bude..
@neith74 tak si skus vyguglit. je to muz, ktory mal iq iba 73, no napriek tomu mal genialne schopnosti. bol to autista, podla ktoreho bol inspirovany film rain man
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
A IQ neviem jelikož trápnym internetovým testom neverím, lebo génius ozaj nie som a k psychologičke sa mi kvôli takej somerine nechce ísť. Načo mi to bude? Aby som sa chválila na birdzi?
EQ sa da usudzovat podla medziludskych vztahov a cinov takze sami najlepsie vieme ako sme na tom
IQ a EQ sú dôležité, ale často je dôležitejšie RQ = kvocient racionality - čiže schopnosť využívať vedomosti
EQ mierne podpriemerne, predpodkladam
EQ netusim
4% populácie je v kategórii genialita, z toho 3% chodia na birdz xDDDD
Absolutní předpoklady pro tvůrčí činnost, určuje ostatním směr poznání.
aha. ano . co sa rozumoveho ponimania tyka, to mas pravdu.
ale nic dolezite. rozum nie je to hlavne. aspon podla mna.
EQ je pre mna tiez len cislo. kazdy clovek ma nieco.